12:17 π.μ.

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΦΛΩ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Το 2003 ήταν 93,000,00 Ε
Το 2007 έφτασε 314,463,00 Ε
Υπερτριπλασιάστηκε δηλαδή σε τρία χρόνια από την κερδοφορία της εταιρείας.
Στο διάστημα αυτό δεν υπήρξε ούτε ένας μηνάς που οι αμοιβές του προσωπικού & των συνεργατών να μην καταβληθούν 2-15 μέρες πριν  ο μήνας  βγει.
Κι αυτό μάλιστα αποκτούσε ιδιαίτερη αξία γιατί απλά συνέβαινε κόντρα στην μέχρι τότε παράδοση ( πληρωμή του προσωπικού κάθε 3-6 μήνες), η όποια μάλιστα συνεχίστηκε αμέσως μετά την αποχώρηση Κατραντζή.

Το 2008, μόλις ανέλαβε η κ. Ρίζου η Νομαρχεία και οι ΟΤΑ, αλλά και οι φορείς μέτοχοι της εταιρείας προχώρησαν  σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με την καταβολή ποσού, που ίσως ξεπέρασε τις 200,000,00 Ε  χωρίς να υπάρχει  κανένας επενδυτικός σκοπός.  Αυτά τα χρήματα, -των φορολογούμενων δηλαδή πολιτών- ,  φυσικά δαπανήθηκαν σε διαχειριστικά έξοδα, μισθοδοσίας, ταξίδια τραπέζια κλπ. Η εταιρεία επειδή ακριβώς δεν κατάφερε να φέρει φράγκο από ευρωπαϊκούς πόρους στα ταμεία της και στο Νομό έπρεπε τουλάχιστον να βρει τρόπο να πληρώσει τους ‘’απασχολούμενους’’ και συνεργάτες της.
 ΠΗΓΗ Εφημερίδα Κρουά - κρουά "το κράξιμο" φύλλο 27, Νοέμβριος 2010

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα οι υπάλληλοι έχουν να πληρωθούν 3 μήνες. Η κ dr έκανε περικοπές σε όλους τους μισθούς, αλλά δεν ξέρουμε αν έκανε στους δικούς της.
Θα ήθελα να ξέρω αν οι του Δ.Σ. πληρώνονται για κάθε συνεδρία. Αν θα θέλατε και το ξέρετε, θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε.

Δημοσίευση σχολίου