12:41 π.μ.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΦΛΩ - (συνέχεια)

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Η λειτουργία της εταιρικής ιστοσελίδας της ΑΝΦΛΩ www.inflow.go , μέσα από την όποια παρεχόταν εντελώς επίκαιρη ουσιαστική και άμεση ενημέρωση για τις δράσεις της εταιρείας τις επενδυτικές ευκαιρίες στο Νομό Φλώρινας, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πλήθος άλλων χρηστικών πληροφοριών. Η χρησιμότητα της ιστοσελίδας επιβραβευόταν καθημερινά από αρκετές εκατοντάδες επισκεπτών αριθμός πρωτόγνωρος για ιστοσελίδα ανάλογου περιεχομένου της επαρχίας και μάλιστα χωρίς την παρουσία διαφημιστικών καταχωρήσεων.
Το εργαλείο αυτό ενημέρωσης η ιστοσελίδα της ΑΝΦΛΩ, αφού έμεινε ανενημέρωτη για δυο περίπου χρόνια, τελικά ‘’κρίθηκε’’ πως θέλει αλλαγή ( ποιος ξέρει ποσό να πληρώθηκε, σε ποιον & με ποια διαδικασία) κι ανακατασκευάστηκε με βάση μέρος του παλιού υλικού του, πολύ όμως πιο φτωχό σε πληροφόρηση και με μηδενική σχεδόν επισκεψιμότητα.

 «ΧΑΡΑΜΙ» ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ!
Όλη η δράση της ΑΝΦΛΩ στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του αγροτουρισμού, αλλά και της αξιοποίησης των τοπικά πραγμένων γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων  ως μέσου προσέλκυσης επισκεπτών στη περιοχή , ήταν αυτή που θετικά αξιολόγησε την πρόταση ως Νομό και τον ανακήρυξε στο σχετικό διαγωνισμό ως πρώτο αναδυόμενο αγροτουριστικό προορισμό στην Ελλάδα και έναν από τους δέκα καλυτέρους στην Ευρώπη.
Μια διάκριση όμως που η Νομαρχία με την ΑΝΦΛΩ εκτόνωσε σε δυο άχρωμες, χωρίς έμπνευση κι αναποτελεσματικές τελικά εκδηλώσεις, χωρίς  να φανεί ικανή να την αξιοποιήσει & να την διευρύνει. Και ας ξόδεψε εκαττομύρια ευρώ για την προβολή δήθεν του νομού μας!

πηγή εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο" φύλλο 27 - Νοέμβριος 2010

2 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΦΛΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΡΙΖΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Oι μάγκες πρόσφεραν υπηρεσίες στους μάγκες.
Η μαγκιά όμως πληρώνετε.

Δημοσίευση σχολίου