5:31 μ.μ.

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 Όσο εσείς θα χουζουρεύετε, εμείς θα προσπαθήσουμε για να σας παρουσιάσουμε μία ενδιαφέρουσα ύλη για την επόμενη εβδομάδα, 19-25 Σεπτεμβρίου 2011.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν θα είναι σε τοπικό κυρίως επίπεδο. Θα προσεγγίσουμε μέσα από τις απόψεις των φίλων κρουά - κρουά τις νοοτροπίες που έχουν επικρατήσει στη Φλώρινα τα τελευταία χρόνια (λιανισμός και καντιωτισμός), θα σχολιάσουμε την  έκδοση "Δυό πόλεις, δυό λίμνες, μία ιστορία" και θα σας παρουσιάσουμε την έρευνα της εφημερίδας μας σχετικά με την έκδοση του Μακεδονο - Ελληνικού Λεξικού.

Θα προετοιμαστούμε για τα δικαστήρια που έρχονται και επανέρχονται τον Οκτώβρη με μηνύσεις και αγωγές κατά της εφημερίδας μας. Σημειωτέον πως στις αρχές Οκτώβρη δικάζεται η αγωγή της κ. Ζέτας Ρίζου κατά της εφημερίδας μας , η οποία μας ζητάει 80.000 ευρώ αποζημίωση .

Πρίν προχωρήσουμε λοιπόν σε αυτά που έρχονται θα δημοσιεύσουμε την συνέντευξη του συνηγόρου της εφημείδας μας κ. Παύλου Αλτίνη σχετικά με τις ερωτήσεις που είχε κάνει στον κ. Βοσκόπουλο.

Ματιές θα ρίξουμε στη Φλώρινα του χθές από το ενδιαφέρον αρχείο του Τηλέμαχου Κόκου, θα κρατήσουμε επαφή με ειδήσεις και σχόλια από την κεντρική πολιτική σκηνή, την Ελλάδα  αλλά και το εξωτερικό.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τους φίλους της εφημερίδας απ΄όλον τον κόσμο που μας παρακολουθούν, με την υπόσχεση πως θα δημοσιεύσουμε και τα δικά τους μηνύματα και σχόλια.

Σας ευχόμαστε ένα ευχάριστο και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο.

2 comments :

Βουνίσιος Ακτιβιστής είπε...

επιτιμη κυρία καρακράξα θα σε μαλώσω ΄!
...θα σου βάλω "υπο του μηδενός" Εκτός του ότι την έχει κοπανήσει στα "χόλιντειζ" εδώ κι ένα μήνα κι εσύ στα "ευχολόγια δια της πλαγίας " το έχεις ρίξει με αναδημοσιεύσεις του παρελθόντος χρόνου για τα...."καμάκια της φλώρινας"!!!!!! Λοιπόν ΄ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ , οι εξελίξεις τρέχουν γιατί θα σε "βάλω σε ...εφεδρεία" στο βουνό μου ...Ρίξτε τα δυναμιτάκια σου έρχεται γερή μπόρα στην χαράδρα...αλωνίζουν οι χαραδροπεδινοί και εσύ μιλάς ακόμη για το "αιώνιο απόγευμα" Αλωνίζουν στην κυριολεξία με "ιους" αποπροσανατολίζουν τους πάντες για να..σωθουν απο τα...νύχια σου θυληκε πάνθηρα.........,.Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει με τριτευοντα άσχολούντε....σάλτα στην δουλειά και σβέλτα.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

"Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες".. αγαπητέ Βουνίσιε Ακτιβιστή.Δεκτές οι παρατηρήσεις και οι υποδείξεις σου.Μερικά εικοσιτετράωρα ακόμα για να συντονιστώ και θα επανέλθω δριμύτερη.. Σ ευχαριστώ πάντως.

Δημοσίευση σχολίου