3:55 μ.μ.

ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ - ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Λένε πως οι γάιδαροι, παρκάρουν όπου γουστάρουν. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για πολιτικούς, οι οποίοι δεν είναι γάιδαροι. Δεν εξαιρούμε βέβαια και κανέναν από εμάς, που έχει κάνει το ίδιο.
Λένε ακόμα, πως πολίτες , πολιτικοί και γαιδούρια, δεν είναι ίσοι απέναντι στον νόμο. Το θέμα της άνισης μεταχείρισης όταν πέφτει στην αντίληψή μας, μας εξοργίζει σαν πολίτες, μας απογοητεύει και μας πληγώνει. Όταν όμως διαπιστώσουμε πως πολίτες και πολιτικοί είναι ίσοι απέναντι στον νόμο, τότε ικανοποιείται σε υπέρτατο βαθμό το «περί δικαίου αίσθημα».
Αδικαιολόγητος ο βουλευτής Φλώρινας κ. Στάθης Κωνσταντινίδης ο οποίος είχε παρκάρει  παρανόμως και φαρδιά – πλατιά το αμάξι του ,  στο πάρκινγκ της Περιφέρειας (πρώην νομαρχίας).
Προκλητικότατο  το κόκκινο ΝISSAN κάτω από ακριβώς από την πινακίδα στάθμευσης για ΑΜΕΑ, στον ίδιο χώρο,  δεν σου έδινε την εντύπωση αναπηρικού αυτοκινήτου. Ένα αυτοκίνητο του κουτιού, που έδειχνε να είχε ανάγκη να λανσαριστεί, καταλαμβάνοντας με το έτσι θέλω, ακόμα και την θέση των ΑΜΕΑ! Τόσο θράσος! 

Όπως είναι φυσικό , η καταγγελία έφθασε τηλεφωνικά στην εφημερίδα μας. Βλέπετε μάτια έχουν και βλέπουν, - όσοι βέβαια μπορούν να δούν;; και καταγγέλουν και πολύ καλά κάνουν. 

 Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την δημοτική αστυνομία, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Το 100 όμως ανταποκρίθηκε σε χρόνο μηδέν  και η τροχαία έφτασε αμέσως και έκανε την δουλειά της χωρίς διακρίσεις . 200 ευρώ πρόστιμο στους παραβάτες και αφαίρεση πινακίδων.

Οι φήμες λένε πως το κόκκινο NISSAN, είναι το νέο απόκτημα του δημάρχου μας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.  Αν συμβαίνει αυτό, τότε ο κ. Βοσκόπουλος θα έχει ξεπεράσει κάθε όριο ευαισθησίας και σεβασμού απέναντι σε νόμους αλλά και στους ίδιους τους δημότες της Φλώρινας.

Δεν μας έχι διευκρινισθεί ακόμα τίνος είναι το κόκκινο αυτοκίνητο. Τόσο εχθές - την ώρα που επενέβη η Τροχαία - ανέτρεξαν οι αστυνομικοί στο αρχείο τους αλλά δεν βρήκαν καταχωρημένο το όνομα του ιδιοκτήτη, επειδή είναι πολύ καινούργιο. Θα πρέπει να το αναζητήσουμε στο τμήμα συγκοινωνιών, αλλά είναι αμφίβολο αν θα μας το δώσουν. Βέβαια, είναι ζήτημα ημερών να δούμε ποιός θα το οδηγεί. Σήμερα το μεσημέρι, μας είπαν από την τροχαία, πως δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο ιδιοκτήτης για να ζητήσει τις πινακίδες.

Η στάση της Τροχαίας Φλώρινας, τιμά πρώτα εμάς τους πολίτες  που δεν μας αγνόησε και εφάρμοσε τον νόμο χωρίς διάκριση. Τιμά και το ίδιο το Σώμα και τους αστυνομικούς, που άσκησαν τον ρόλο και το καθήκον τους. Μας κάνει δε υπερήφανους που στην εποχή της διαπλοκής και της ενδοσυνεννόησης, μπορούμε να τους ξεχωρίζουμε και να τους λέμε και μπράβο.


14 comments :

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά της αστυνομίας!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους!!!Να σταματήσει η διαφορετική μεταχείριση και να αντιμετωπίζονται και αυτοί οπως όλοι οι πολίτες!Πουθενά δε γινόταν αυτό παρά μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες όπως η Ελλάδα!
Οι ξύπνοι αυτοί πώς την είδαν τη δουλειά και παρκάραν σε χώρο στάθμευσης για τα ΑΜΕΑ; Σου λέει θα παρκάρω..και σιγά να μη τολμήσει με γράψει κανένας.....και αν με γράψει...αμέσως θα την σβήσω την παράβαση...(σσσ και ποιος είμαι εγώ!!!)
Να διερευνήσετε κ. Ντόλη αν πήραν πίσω τις πινακίδες..και αν πληρώσανε την κλήση!

Ανώνυμος είπε...

οι τροχαίοι γιατί δεν τους γράψαν από μόνοι τους καιχρειάστηκε η παρέμβαση πολιτών; Δεν είχαν δει άλλη φορά τέτοιου είδους παραβάσεις;

Ανώνυμος είπε...

Γράφετε:Αδικαιολόγητος ο βουλευτής Φλώρινας κ. Στάθης Κωνσταντινίδης......δηλ. ο Στάθης είναι αδικαιολόγητος και ο Βοσκόπουλος δικαιολογημένος;(Αν είναι δικό του φυσικά το αυτοκίνητο!)
Τελικά είναι δικό του ή δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Μεροκάματο...άλλοι κοιμούνται(4:40) και άλλοι τρέχουν για το μεροκάματο....και γράφουν ..γράφουν..και....λέλε Ντόλη!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ 4.39.
Δεν μας έχι διευκρινισθεί τίνος είναι το κόκκινο αυτοκίνητο. Τόσο εχθές - την ώρα που επενέβη η Τροχαία - ανέτρεξαν οι αστυνομικοί στο αρχείο τους αλλά δεν βρήκαν καταχωρημένο το όνομα του ιδιοκτήτη, επειδή είναι πολύ καινούργιο. Θα πρέπει να το αναζητήσουμε στο τμήμα συγκοινωνιών, αλλά είναι αμφίβολο αν θα μας το δώσουν. Βέβαια, είναι ζήτημα ημερών να δούμε ποιός θα το οδηγεί. Από την τροχαία μας είπαν πως δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο ιδιοκτήτης για να ζητήσει τις πινακίδες.

Ανώνυμος είπε...

λέτε να το μεταβίβασε...ή να το επέστρεψε, επειδή δεν του βγήκε καλό και του το γράφουν...χα χα χα!

Ανώνυμος είπε...

Mπα 5.06. Αν είναι δικό του, δηλαδή του Βοσκόπουλου, προφανώς στρουθοκαμηλίζει. Κοινώς κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του!Περιμένει να εκτονωθεί η ιστορία και μετά θα κυκλοφορεί ως συνήθως σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Παιά μου τεχνη κόσκινο.

Ανώνυμος είπε...

Ο γάιδαρος στην φωτογραφία μήπως είναι του Πάντε;Όχι γιατί ...έμαθα ότι έχει έναν...μπορεί και παραπάνω...
Μήπως ο Πάντε άρχισε να διατυπώνει προτάσεις για τη διασκέδαση..με σήμα τον γάιδαρο, που είναι και η απόδειξη του τίτλου ευγενείας που έχει(Ντε)πάνω σε κόκκινα αυτοκινητάκια παρκαρισμένα παράνομα;Μήπως ο γάιδαρος του Πάντε είναι ανάπηρος;

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανες κρουα και πήρες τη ΤΡΟΧΑΙΑ. Η δημοτική αστυνομία, με υπεύθυνο τον δήμαρχο, είναι αμφίβολο ότι θα ανταποκρίνονταν στον ρόλο της.

Ανώνυμος είπε...

NA ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ, ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

Βουνίσιος ¨Ακτιβ είπε...

Ένα Τεράστιο Μπραβο στην ΤΡΟΧΑΙΑ φλώρινας.

όσο για την δημοτικη αστυνομία χμ...είναι μόνο για πασαρέλα υποψηφιοι για εγρασιακη εφεδρεία

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ( ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΄΄ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ΄΄
ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Από πότε μάγκας και κιμπάρης ο Βοσκός; Οι μάγκες και οι κιμπάρηδες φορτώνουν τα έξοδα της "προσωπικής τους ζωής" στον φορολογούμενο; Εμείς πληρώνουμε και ο Βοσκός το παίζει "μάγκας" με την δική μας ψήφο.

Δημοσίευση σχολίου