10:25 μ.μ.

ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ»                                                  

Φλώρινα, 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο «Οργανισμός πολιτιστικών εκδηλώσεων Πρεσπών - Φλώρινας» θέλει να ευχαριστήσει όλους τους κατοίκους του νομού Φλώρινας, των γύρω νομών αλλά και όλους τους Έλληνες που και φέτος στήριξαν με συγκινητικό τρόπο τις εκδηλώσεις.
Η προχθεσινή μαγική βραδιά στη Βεγορίτιδα με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο ήταν το επιστέγασμα και κάτι το ανεπανάληπτο.
Αποδείχτηκε περίτρανα ότι όλα τα μέρη μας πλέον και όχι μόνο οι Πρέσπες μπορούν να δημιουργήσουν τοπικά φεστιβάλ με πανελλήνια απήχηση.
Η βραδιά της Βεγορίτιδας, με 4000 ανθρώπους να έχουν κατακλύσει την ακρολιμνιά, ήταν μια βραδιά που θύμιζε τις ονειρικές ταινίες του Φεντερίκο Φελίνι. Όλοι έγιναν ένας! Στρατηγοί, βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, Ολυμπιονίκες, έγιναν ένα με τους πολίτες. Μόνον οι εκδηλώσεις των «Πρεσπών» έχουν το χάρισμα να ενώνουν τόσο τον κόσμο.
Για μια ακόμη φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στις φετινές γιορτές, αλλά κυρίως για την βραδιά του Αγίου Παντελεήμονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Αρχηγό του Γ.Ε.Σ. κ. Φραγκούλη Φράγκο, τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου κ. Γιάννη Λιάση και τους συνεργάτες τους καθώς και τον κ. Μιχάλη Παρλάνη που παραχώρησε για δυο μέρες το ξενοδοχείο «Άτερον» για τους προσκεκλημένους. Τα συγκινητικά παιδιά του Αγίου Παντελεήμονα που διαμόρφωσαν μαζί με τον Στρατό τον χώρο της συναυλίας, τον οινοποιό κ. Κυριάκο Κύρκου, και τέλος τον μοναδικό χορηγό της εκδήλωσης που ήταν το «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο». Στην γιορτή εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του «Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου» κ. Κλεάνθη Παπαδόπουλο παρέστη ο διευθυντής του καταστήματος Φλώρινας κ. Μιχάλης Αδαμίδης.
  • Όλα πλέον είναι έτοιμα για τις 8 Δεκέμβρη, όπου στην Αθήνα η Φλώρινα και η Δυτική Μακεδονία, παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, θα δείξουν τις ευλογημένες πραγματώσεις της περιοχής και του πολιτισμού τους.

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ; Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Ή ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ; ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

TA ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ. ΕΔΩ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ. ΑΝ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΔΥΟ. ΤΩΡΑ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΛΗΡΟ Η ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Σ Χ Ι Ζ Ο Φ Ρ Ε Ν Ε Ι Α

ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ "ΤΑΠΑ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου