8:38 μ.μ.

ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ - Β΄ΜΕΡΟΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

      Από το αρχείο του Τηλέμαχου Κόκου

5 comments :

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση βασιζόμενος στα τελευταία άρθρα ότι η ανάρτηση εις την παρούσα ιστοσελίδα της κας Ντόρης Κουτουράτσα ίσως να "πέρασε" σε άλλα.... "Τηλεμαχικά" χέρια.Αναρτησεις που αφορούν τί έγινε σε παρελθόντα χρόνο. Αντί να ασχολούμαστε με το τί έκανε ο Καντιώτης καλό είναι να ασχοληθούμε με το τί γίνεται σήμερα .

Για το παρόν άρθρο ο Καντιώτης με αποδείξεις ήταν πολύ μπροστά της εποχής όταν έγινε το εν λόγω σόου. Αγαπητέ Τηλε....η Επιχείρηση παρακμή στην Ελλάδα κάπως έτσι ξεκίνησε διόλου τυχαία την εποχή της κατάργησης του πολυτονικού" και μετέπειτα της "αλλαγής και του Τσοβόλα δώστα όλα Τα αποτελέσμα τα βλέπουμε σήμερα στα ντιβιντι στα σχολεία και στην τσέπη μας . Απο "αθώες" κατα τα άλλα πασαρέλες και "ρόζ σπίτια" με τις οποίες γαλουχήθηκε μία ολόκληρη γενιά μία ΄λανθασμένη αντίληψη του τρόπου ζωής της αρπαχτής και της ρεμούλας.για να φτάσουμε σήμερα να γράφουν ανονύμως ετεροπροσδιορίζοντας χωρίς να μας ρωτήσουν διάφοροι περίεργοι κύκλοι και σκοτεινές δυνάμεις για... γραφικότητες ή για "¨Καντιτισμό " στην νοοτροπία μας Ελεος !...Για την πασαρέλα που γίνεται σήμερα σε πολιτικό επίπεδο αλλα και σε τοπικό έπίπεδο ουδέν λόγος γίνεται γιατί το θέμα τσουζει τους αρθυρογράφους....Για την πρόσφατη πασαρέλα εισαγώμενων αλβαβητιστών στο γνωστο ξενοδοχείο πάλι ουδέν λόγος πάλι η μπόχα κάτω απ το χαλάκι ...για τα ανομολόγητα φλέρτ και τοπικές μαρμίτες που ακούμε σε δικαστήρια και στα καφενεία πάλι ουδέν λόγος Η ντόρις με τον δικηγόρο της ήταν η εξαίρεση ...κατα τα άλλα , η γνωστή τακτική αποπροσανατολισμού, απασχολούμαστε με το΄τί έγινε πρίν εικοσι χρόνια έστω και απο χρονογραφικής απόψεως...Με αυτό που γίνεται σήμερα θα τολμήσει κανείς να ασχοληθεί ή θα διηλίζουμε τον κώνωπα με κιτρινισμένες σελίδες προσωπικών σας συνταξιοδοτηθέντων αρχείων? Αφήστε να αναπαυθεί η ψυχή του δέσποτα και "άλλων" και ασχοληθείτε επιτέλους με τίποτα σοβαρότερο που καίει ....Ελεος και ο αποπροσανατολισμός της σκέψης έχει κάποια όρια...ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ οσο και να ενοχλεί την θολοκουλτουρας της νέας εποχής ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ όσο ενοχλεί κάποιους σκοτεινους και περίεργους ομόκεντρους κύκλους ένθε και ένθεν./


Ακόμη φωτίζει ο Σταυρός στον πέρα λόφο ...τα έργα και τα λόγια του δέσποτα ήταν μπροστά της εποχής του. Επαληθεύτηκε σήμερα...

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι απολύτως συνδεδεμένα αγαπητέ 10.03. Αλλοίμονο αν ένα ή δύο ή δέκα δημοσιεύματα του παρελθόντος μας αποπροσανατολίζουν από το παρόν. Και γιατί να το κάνουμε άραγε; Να αποπροσανατολίσουμε τους αναγνώστες από τί; Η εφημερίδα μας αλλά και το μπλόκ δεν είναι ειδησεογραφικά, αλλά σχολιάζουν τα όσα γίνονται ειδικά σε τοπικό επίπεδο. Το σχόλιο όμως απαιτεί προηγουμένως έρευνα και θέλει στοιχεία. Δεν νομίζω κανένας από εσάς να θέλει fast food. Aυτά όσον αφορά την εφημερίδα μας, η οποία έχει αποδείξει αν την τζούζει ή όχι η αρθρογραφία των καυτών θεμάτων. Επιπλέον κανένα από τα δημοσιεύματά μας δεν έχουν θίξει ζωντανό, πολύ περισσότερο αναπαυμένους.
Ντόρη Κουτουράτσα

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Ντόρη, ξεκαθαρίστε μας την σχέση εφημερίδας και ιστοσελίδας. Θα δημοσιεύετε την εφημερίδα σας στην ιστοσελίδα; Εννοώ το τρέχον φύλλο, διότι όπως βλέπω δημοσιεύετε τα περασμένα φύλλα. Τις έρευνες τις οποίες κάνετε και αυτό το ξέρουμε, θα τις δημοσιεύετε στην έντυπη εφημερίδα ή στην ιστοσελίδα;Διάβασα το τελευταίο σας φύλλο 34 - 35 το οποίο το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ πλούσιο (16 σελίδες). Παρατηρώ πως δεν τα έχετε αναδημοσιεύσει στην ιστοσελίδα. Γιατί; Αυτός είναι ο λόγος που σας κάνω την ερώτηση για την σχέση έντυπης εφημερίδας και ιστοσελίδας. Ευχαριστώ Κ.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τρωγόμαστε με τίποτα. Από την μία μας ενοχλεί η ματιά στο παρελθόν την στιγμή που εμείς δεν τολμάμε να αγγίξουμε το παρόν. 10.33 αντί να υπερασπίζεσε το παρελθόν πες μας ξεκάθαρα το θέμα που σε απασχολεί.Προσωπικά κυρία Ντόρη θα ήθελα να κάνετε ένα σχόλιο για το Μακεδονο ελληνικό λεξικό και την παρουσίασή του, που όπως έμαθα είσασταν παρούσα και κάνατε και ερωτήσεις. Θα το κάνετε ή όχι; Πές τε μας σας παρακαλώ τις εντυπώσεις σας.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητοί φίλοι 12.40 & 12 55,
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και για τις παρατηρήσεις σας.Σχετικά με τις απαντήσεις που περιμένετε, θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε το δημοσίευμα "ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΡΑΖΟΥΝ"

Δημοσίευση σχολίου