10:02 π.μ.

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΕΜΠΟΔΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 Πέμπτη 15 Σεπετεμβρίου 2011
Κριός
Η Αφροδίτη από σήμερα θα βρίσκεται στον οίκο των συνεργασιών και της συντροφικότητας, στον φυσικό της χώρο δηλαδή. Και ο Ερμής με τον Δία σχηματίζουν μια όψη θετική και για την εργασία και για τα οικονομικά.
Ταύρος
Η Αφροδίτη από σήμερα θα βρίσκεται στον οίκο της εργασίας και της υγείας για να δεις βελτίωση και εξελίξεις και στους δύο τομείς. Επίσης, ο Ερμής από τον οίκο των ερωτικών σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου, δηλαδή μια πολύ θετική όψη. Αν είσαι κλειστός σαν το στρείδι και δύσπιστος δεν γίνεται δουλειά βέβαια, και όλοι οι πλανήτες να βρίσκονταν στα ερωτικά σου. Καταλαβαίνεις.
Δίδυμοι
Επιτέλους, η Αφροδίτη περνάει στον οίκο του έρωτα και της απόλαυσης, εκεί που πρέπει να βρεθεί δηλαδή για να χαλαρώσεις. Δεν είναι κακό να ξέρεις, πάντως, ότι τα απότομα χάι συνήθως αναπόφευκτα οδηγούν σε απότομα λόου, για αυτό καλό θα ήταν να βαδίζεις αργά, σταθερά και με συνέπεια, σε κάθε νέα γνωριμία.
Καρκίνος
Ο Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν μια κοινωνική και επικοινωνιακή όψη. Ο ενδέκατος οίκος σου, στον οποίο βρίσκεται ο Δίας και αφορά την κοινωνική σου ζωή και τη συμμετοχή σου σε ομάδες, είναι ενεργοποιημένος και οι νέες γνωριμίες μπορούν να φανούν χρήσιμες και στον επαγγελματικό τομέα.
Λέων
Ο Ερμής και ο Δίας ευνοούν με κάθε τρόπο τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Η όψη που σχηματίζουν δείχνει εξελίξεις.
Παρθένος
Τα νέα είναι καλά για τα οικονομικά σου, μπορεί ο Κρόνος να σε στριμώχνει, αλλά από σήμερα έρχεται και η Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σου να βάλει μια τάξη. Επίσης, ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον Δία στον οίκο της θετικότητας και αισιοδοξίας.
Ζυγός
Ο Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν τρίγωνο το οποίο δρα ως αντισταθμιστικός παράγοντας στην πιεστική δράση του Κρόνου. Η ψυχολογική σου κατάσταση βελτιώνεται, αρκεί να μην απομονώνεσαι, γιατί ο Ερμής στον δωδέκατο οίκο σου μπορεί να σε ωθεί προς τις μοναχικές δραστηριότητες.
Σκορπιός
Το σημερινό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία είναι κοινωνικό και μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η γνωριμία μπορεί να είναι και σχετική με τη δουλειά σου.
Τοξότης
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία είναι ιδανικό για τα επαγγελματικά σου, και οι δύο βρίσκονται σε οίκους που αφορούν την εργασία και η όψη μεταξύ τους είναι πολύ αρμονική. Οι προσπάθειες κάποια στιγμή ανταμείβονται.
Αιγόκερως
Από σήμερα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και θα δεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν, οπότε συνέχισέ τες.
Υδροχόος
Η Αφροδίτη σήμερα περνάει στον οίκο της αισιοδοξίας σου για να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου. Επίσης, ο Δίας και ο Ερμής σχηματίζουν τρίγωνο που σημαίνει καλά νέα για το σπίτι.
Ιχθύες
Η Αφροδίτη σήμερα περνάει στο Ζυγό, δηλαδή τον όγδοο οίκο σου, για να βελτιώσει την οικονομική σου κατάσταση. Επίσης, ο Ερμής και ο Δίας στέλνουν θετική ενέργεια στις συνεργασίες και τη συντροφική σχέση.
Το ημερήσιο Ωροσκόπιο από τον Γιώργο Σαλαμά - Αναδημοσίευση LIFO 15 - 9-2011 facebook.com/gsalamas,

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου