1:15 π.μ.

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ". ΤO XEΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Τα μαύρα κουστουμάκια δήλωναν μεγάλη επισημότητα. Ξέρετε από αυτά που φοριούνται σε γάμους ή σε κηδείες. Οι γραβάτες  όμως σε χρυσαφί, και κάτι ροζάκια αν θυμάμαι καλά, μαρτυρούσαν χαρά. Ο κ. Παύλος Βοσκόπουλος – Φιλίπωφ, μάλλον την συγκρατούσε- την χαρά-, μέσα από  «σφιγμένο υφάκι. Οι αδελφές Βοσκοπούλου Σούλη και Μαρκέλα, με ελαφρύ ένδυμα αλλά βαρύ υφάκι, εμφανίσθηκαν χέρι – χέρι.  Η  κ. Σούλη δε, -  τ. Δ/ντρια του τμήματος πολιτισμού της Νομαρχίας  τις ένδοξες ημέρες που ήταν νομάρχης ο πρωτο εξάδελφος Γιάννης Βοσκόπουλος- ντυμένη στα κίτρινα, χειροκρότησε και έβγαλε και κραυγή την στιγμή της λήξης της παρουσίασης του «Μακεδoνοελληνικού Λεξικού» . Φαίνεται την ενθουσίασε ο κ. Δημ. Λιθοξόου (ένας  εκ των παρουσιαστών, ο οποίος προηγουμένως είχε πει πως οι εθνικά έλληνες είναι κατασκευασμένοι , όπως βεβαίως και η νεοελληνική γλώσσα η οποία προήλθε από την νεκρή – κατά τον κ. Λιθοξόου – αρχαιοελληνική γλώσσα. Όχι, όχι δεν έπαιξε  ξύλο για αυτές τις «ιστορικές ακρίβειες»..  Ο κ. Λιθοξόου  το είχε φάει προκαταβολικά όπως είπε, διότι ως φαίνεται δεν «τάπαιρνε» ή δεν τα πήγαινε  τα ελληνικά και έτσι υποκλίθηκε εις την «μακεδονική» και μας πουλούσε τώρα και πνεύμα.  

37 comments :

Ανώνυμος είπε...

.....φρίκη...πραγματικά....ποιοι λύνουν και δένουν....δένουν και τα χέρια και βουλώνουν τα στόματα....

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε την ξεφτίλα του Ελληνικού κράτους. Η ευνοημένη από την Ελλάδα οικογένεια Βοσκόπολου, μετέχει σε εκδηλώσεις κατά των συμφερόντων της Ελλάδος. Ο Παύλος Βοσκόπουλος είναι δημόσιος υπάλληλος. Οι δύο αφελφές του, η Σούλη και η Μαρκέλα, είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δηλαδή, τους πληρώνει η Ελλάδα και αυτοί λειτουργούν κατά των συμφερόντων της. Και κανείς δεν μιλάει. Τι λένε οι βουλευτές ΦΛώρινας; Τι λέει ο Μέρτζος;

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρης Λιθοξόου: Ένας "κομμουνιστής" (http://lithoksou.net/home.html) που έχει τις ίδιες απόψεις με τις ΗΠΑ στο λεγόμενο "Μακεδονικό"!!!! Πως συμβιβάζονται αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Άϊ σιχτήρ ρε Λιθοξόου, που θα μου πεις ότι δεν είμαι Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Φϊλε 3.00 μμ συμβιβάζεται το ένας κομμουνιστής να λέει τα ίδια με τους αμερικάνους. Οι αμερικάνοι έχουν αναθέσει στους μεγαλύτερου μ-λ-κ-ς της Αμερικής να κάνουν εξωτερική πολιτική. Μην το θεωρείς περίεργο να τους δουλεύει ένας κομμουνιστής ή "κομμουνιστής".

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω γιατί λέει αυτές τις βλακείες ο Λιθοξόου, αλλά νομίζω οτι πολλοί θα έλεγαν ότι βλακεία θα ήθελες αν τους πλήρωνες αρκετά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κρουά κάνε μιά έρευνα. Το "Μαρκέλα" είναι κι' αυτό "μακεδονικό"; Αν δεν είναι πως το λένε στα "μακεδονικά"; Δεν φταίνε αυτοί, φταίει το μπ--ρδ-λ- που λέγεται "κράτος".

Ανώνυμος είπε...

1.37 pm είσαι πολύ μικρός για να πιάνεις τον Μέρτζο στο στόμα σου.

Ανώνυμος είπε...

6.18 Μήπως είσαι βλάχος; Σε τι έθιξε δηλαδή ο 1.37 τον Μέρτζο και τα πήρες; Ο Μέρτζος είναι διευθυντής σε ολόκληρη Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών. Δεν θα έπρεπε να είναι παρόν σε αυτή την εκδήλωση και να ανοίξει έναν διάλογο με όλους αυτούς; Τόσα βιβλία έχει γράψει. Και αυτά - τα βιβλία- μήπως τα κάνει για την ψυχή της μάνας του; Αν είναι έτσι πες το μας.

Ντόπιος φίλος του Μέρτζου είπε...

6.30 κι' εσύ είσαι πολύ μικρός για να πιάνεις τον Μέρτζο στο στόμα σου. Τα πήρα γιατί ο Μέρτζος έχει κάνει αγώνες. Κι' αυτά που γράφει η κρουά για τον Μέρτζο είναι της πλάκας. Και δεν είμαι βλάχος, αλλά ντόπιος.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ φίλε 6.18. Ο Μέρτζος θα έπρεπε να είναι εκεί και να τους τα ψάλλει. Έστω να δημοσιεύσει ένα άρθρο και να τους τα ψάλλει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάντες Ασλάκωφ ήταν εκεί; Ά, ρε Μούσιου τι μας έκανες. Είμαι πασόκος, ήμουν πασόκος. Δεν ήθελα τον Ασπρίδη γιατί είναι άνθρωπος του Λιάνη. Είχα μιλήσει ενατίον του και θα ψήφιζα εσένα. Όταν είδα ότι έβαλες τον Αναστασιάδη στον συνδυασμό, δεν μπορούσα να σε ψηφίσω. Και ο βλάκας ψήφισα Βοσκόπουλο. Και μετά βγήκαν όλα αυτά για τον Βοσκόπουλο. Ούστ όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Ότι κι αν πείτε φασισταριά, η εκδήλωσή μας είχε επιτυχία. Όσο περισσότερο γαυγίζετε τόσο περισσότερο αποδεικνύετε ότι είχαμε επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

κ. των 7:14, μην ονομάζετε φασισταριά, όποιους δεν δέχονται δηλωμένους εχθρούς της Ελλάδας, να ζούνε εις βάρος της, να καρπώνονται οφέλη και να αναριχώνται στον κρατικό μηχανισμό και στην εξουσία της.Και λέω δεν δέχονται...γιατί μόνο λεκτικά εκφράζονται για στις κωμικο-καρναβαλο εκδηλώσεις σας!
Λοιπόν..για να τελειώνουμε μαζί σας: Αν δεν αισθάνεστε Έλληνες...να φύγετε...να πάτε όπου στο διάολο θέλετε...και εάν είστε τόσο μάγκες...ότι ψευτομαγκιά πουλάτε εδώ να την πουλήσετε και εκεί που θα πάτε...για να δείτε.....πως αντιμετωπίζουν οι άλλες χώρες τους δηλωμένους εχθρούς της.
Τώρα, εάν , όπως λέγεται είστε πληρωμένοι ρουφιάνοι, και φυσικά για να κάνεις τον ρουφιάνο και μάλιστα πληρωμένο, το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι είστε βαθιααααααά άρρωστοι, φριχταααααά κομπλεξικοί,λάβετε υπόψιν σας το ενδεχόμενο να πάτε μία μέρα στα Σκόπια, στη Βουλγαρία και να το παίξετε καταπιεσμένοι Έλληνες...που ξέρετε..μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα...μπορεί εμείς να πληρώσουμε καλύτερα. Σκεφτείτε το να γίνεται επαγγελματίες...γιατί έτσι χάλια που είσαστε...μόνο μπας-κλας δευτεράντζες μπράτσκοι, που σέρνετε όλα τα κόμπλεξ του χωρικού θα μείνετε!
Τώρα για τα φασισταριά....δηλαδή όλους εμάς που δεν σας αποδεχόμαστε, και ανήκουμε σε όλες τις παρατάξεις, με την ρουφιανομπράτσκικη-λογική σας...ναι είμαστε φασισταριά...όλοι...αγαπάμε τον τόπο μας, σεβόμαστε την ιστορία μας,δεν επιτρέπουμε κανέναν να διεκδικήσει τίποτα από την Ελλάδα...ούτε εδάφη ούτε την ιστορία ούτε τίποτα. Θέλουμε να ζούμε ειρηνικά- χωρίς τομάρια σαν εσάς, που μας οδηγούν σε ύπουλα και επικίνδυνα μονοπάτια και θέλουν να μας μπλέξουν σε ιστορίες!
Αν δεν είσαστε πληρωμένοι ρουφιάνοι, και είστε απλά κομπλεξικά χωριατόπουλα....προσαρμοστείτε και ενσωματωθείτε .....όσο είναι πιο νωρίς..γιατί τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα, και ακόμα πιο δύσκολα θα ανεχτούμε όλοι μας την δηλωμένα ενθελληνική συμπεριφορά σας και θα σας συμπεριφερθούμε όπως πραγματικά αξίζει. Και τότε να μας πείτε...φασισταριά...αν θα μπορέσετε....
Α.Γ

Ανώνυμος είπε...

που ησουν Α.Γ. να δηλώσεις το δυναμικό σου παρόν στην καρναβαλοεκδήλωσή τους!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχα πληροφορηθεί για αυτο...δεν είμαι μόνο εγώ...είναι πολλοί. Τώρα αυτοί θέλουν να προκαλέσουν μια συμπεριφορά που θα τους επιτρέψει να το παίξουν καταπιεσμένοι...Λες και εμείς δεν καταπιεζόμαστε από την δική τους....
Άλλο θέλουν αυτοί......
ΑΓ

Ανώνυμος είπε...

Τόσοι πολλοί είναι οι άνεργοιέλληνες-εληνίδες στη Ελλάδα...και έχεις τις "βοσκοπούλες" να έχουν θέσεις στο ελληνικό δημόσιο, με ύφος "ανεβασμένης οχράνας στο μουλάρι".....στην εκδήλωση...
Ξυπνήστε ρε παιδια....οι ύποπτοι εθνικά παίρνουν τις θέσεις από τα παιδιά μας.....
Ποιοι άλλοι ήταν στην εκδήλωση;Πού έγινε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!!!
ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝΕ....ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ!!!!ΤΩΡΑ!!!!!
ΠΡΩΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΒΟΣΚΟΙ"!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ! ΟΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. Η ΜΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ ΣΟΥΛΗ (Δ/ΝΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΤΙΝΟΣ/! ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ! Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.53, οι δύο "βοσκοπούλες" με ύφος "οχράνας ανεβασμένης σε μουλάρι", ο αδελφός τους Παύλος και οι ομοϊδεάτες τους δεν είναι "γυφτοσκοπιανοί". Έλληνες είναι, όσο και εάν αυτό δεν τους αρέσει. Αλλά δυστυχώς είναι από αυτούς τους Έλληνες ενεργούν σε βάρος της Ελλάδος.

Ανώνυμος είπε...

Έχω ακούσει από Μοναστηριώτες του Μοναστηρίου ότι ο μπαμπάς του Παύλε Βοσκόπουλου - Φιλίπωφ δεν χαίρει εκτιμήσεως στο Μοναστήρι. Οι σωστοί άθρωποι στο Μοναστήρι δεν χάφτουν αυτές τις μπούρδες περί "Ουρανίου Τόξου" και το θεωρούν αμερικάνικο κατασκεύασμα. Δεν ξέρω πως τον βλέπουν οι ρουφιάνοι του Μοναστηρίου, γιατί δεν έχω σχέσεις με ρουφιάνους. Οι ρουφιάνοι της Φλώρινας πάντως δεν φαίνονται να στεναχωρούνται από το Βοσκοπουλαίϊκο και από του "Ουράνιο Τόξο"

Ανώνυμος είπε...

Κρουά κάποτε είχες δημοσιεύσει ένα πολύ ωραίο άρθρο για το "Ουράνιο Τόξο" και απαντούσες σε όλη την προπαγάνδα. Ανέβασε το σε παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Η "βοσκοπούλα" Σούλη διευθύντρια της διεύθυνσης πολιτισμού Φλώρινας!!! Είναι δυνατόν! Έβαλαν τον λύκο να φυλάγει τα πρόβατα; Ποιός την έβαλε σ' αυτήν την θέση; Μήπως ο ξάδελφος Γιάννης όταν ήταν νομάρχης;

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάζω την φάτσα του Ασλάκωφ και σκέπτομαι: Αν ποτέ αποδειχθεί ότι αυτός είναι Μακεδόνας, εγώ πρέπει να είμαι Σουηδός. Φαντάζεστε μία τέτοια φάτσα να την πλασσάρουν ως Μακεδονική (δηλαδή Ελληνική). Φαντσ΄τητε μία τέτοια φάτσα με χλαμύδα. Και μετά φανταστήτε την με κεντρο-ασιατική φορεσιά και τουρμπάνι στο κεφάλι. Ποιά φορεσιοά της ταιριάζει περισσότερο;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πά να λέτε ό,τι θέλετε εσείς. Οι "βοσκοί" και "βοσκοπούλες" μας έχουν καθήσει στο κεφάλι. Εμείς ξεροσταλιάζουμε για μια δουλίτσα και έναν μισθάκο και αυτοί είναι όλοι τους "τακτοποιημένοι" με δικά μας λεφτά. Εμείς θέση στο δημόσιο δεν θα δούμε ποτέ. Αυτοί όλοι βολεύτηκαν, όλοι από την οικογένεια είναι διορισμένοι. Ξέρετε πολλές οικογένειες που όλα τα παιδιά να είναι διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι; Και να έχουν και ξάδερφο νομάρχη και δήμαρχο και εργολάβο, για τον οποίο αυτή η άτιμη η κρουά λέει τόσα πράγματα;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Ασλάκωφ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.24 μμ σε βρίσκω ανενημέρωτο. Δεν διαβάζεις κρουά. "Ασλάκωφ" είναι ο Παναγιώτης Αναστασιάδης, πρόεδρος της Μελίτης. Ο ίδιος λέει ότι το πραγματικό του όνομα είναι "Πάντε Ασλάκωφ". Πήγαινε πιο πάνω σ' αυτήν την σελίδα, κάτω από τον τίτλο "δημοφιλείς αναρτήσεις" θα δεις την δεύτερη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:35, από την στιγμή που έχουν δηλώσει ότι δεν είναι έλληνες....αυτό φτάνει!Τώρα εάν ξέρουν ότι είναι έλληνες, εάν κάνουν πως δεν είναι έλληνες, εάν παίζουν τον ρόλο που όλοι λένε, εάν, εάν εάν........έχει πολύ λίγη σημασία... Αυτή τη στιγμή, προβληματίζομι για τις θέσεις που κατέχουν!!!!Τόσο ικανοί είναι και κατέχουν αυτές τις θέσεις; Λίγο που τους βλέπω έξω-γιατί έχω την χαρά να μήν τους γνωρίζω, ούτε και θέλω- από αυτό το λίγο...δεν φαίνονται να είναι και τίποτα ιδιέταιρο....Ο πάβλεφ -φιλίππωφ μόνο περιφέρεται μοιράζοντας γλυοδέστατα χαμόγελα...οι αδερφές φιλίπωφ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;;;;; Αναρωτιέμαι ποιος τους βοήθησε; Μήπως ο Βαλλιανάτος; Ξέρετε ο Βαλλιανάτος είναι πανίσχυρος σε κάποια κυκλώματα....άλλοι λένε ότι τους βοηθά η ΕΥΠ....Δεν ξέρω θέλω όμως να μάθω...γιατί άλλοι άνθρωποι αξιόλογοι με πραγματικά προσόντα με κοινωνικότητα και παρουσία πολιτισμένη, ΠΑΝΤΑ, είναι άνεργοι! ΚΑΙ ΟΧΙ Δ/ΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΫ ΜΩΡΕ;;;;;;;ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ....Οα πάρουν εκείάραγε τις θέσεις τις αντίστοιχες; ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΙΔΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μία ερώτηση προς όλους σας, σας παρακαλώ: Αυτοί που δρουν εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας πώς λέγονται;
Γιατί εγώ ξέρω ότι λέγονται ανθέλληνες. Αν κάνω λάθος σας παρακαλώ διορθώστε με!

Ανώνυμος είπε...

Λέγονται και προδότες. Και σε άλλες χώρες τους προδότες τους βάζουν φυλακή ή και τους εκτελούν. Αλλά σε αυτές τις χώρες δεν έχουν "πολιτικό πολιτισμό" όπως εμείς. Τέτοιες χώρες είναι π.χ. η ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία, το Ισραήλ κά. Εμείς, ως πολιτισμένοι, τους αφήνουμε να ξεσαλώνουν. Επειδή λοιπόν "μάθαν ότι απαυτωνόμαστε, πλακώσανε κι' οι γύφτοι", αλλά και οι βοσκοί με τις βοσκοπούλες.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤόρις πρέπει να θέσουμε σε ενέργεια το πρότζεκτ ώστε να αποκαθηλωθεί όλη η δυναστεία βοσκών απο την Φλώρινα με κάθε τρόπο .ακόμη και με τα ίδια τους τα στρουμφάκια που διψάνε σάν τρελά για εξουσία βλ χώρο πασοκ και νδ . εάν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ίσως υπάρχει ελ΄πίδα να χαμηλώσουν το υφάκι.Τρέμουν στην κυριολεξία παύλος γιαννης και οι αδερφουλες του μήν χάσουν τα ταξικά προνόμοια που έχουν δέν το βλεπεις? παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά στο πόκερ ...άς βγάλουμε τους άσσους που κρύβουμε πρίν ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο Χρηστάκης του Φλωρινιώτικου "Έθνους" για όλα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Και επεισή "μία φορά προδότης 1000 φορές προδότης" γιαυτό ας σοβαρευτούμε εμείς οι έλληνες πολίτες και η ελληνική πολιτεία, και ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να μην αναρριχώνται σε θέσεις του ελληνικού δημοσίου,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, αυτοί που με τόση αυθάδεια αποφασίζουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε όλους εμάς(που και πολύ περισσότεροι είμαστε φιλήσυχοι θέλουμε να ζούμε ειρηνικά, και προερχόμαστε από όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις).Γιατί να αποφασίζουν αυτοί για εμάς το πώς θα ζήσουμε; Κια μη φοβάστε μήπως και σας πούνε φασίστες....γιατί αγαπητοί μου όλοι οι βορειοελλαδίτες απέναντι σ΄αυτά που ακούμε από αυτούς..."είμαστε εν δυνάμει φασίστες".

Και δεν το λέω αυτό αυθαίρετα.....πάτε να μιλήσετε με κατοίκους-όλων των κομμάτων- από άλλες περιοχές,πάτε και ρωτήστε κατοίκους της θεσσαλονίκης και άλλων νομών τι λένε για όλα αυτά;
Εγώ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να λέω ότι κατάγομαι από έναν τόπο που θρέφει και ΑΝΕΧΕΤΑΙ τέτοιους ανθρώπους...
Α.Γ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Α.Γ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ :ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο κοσμος καιγεται και ....παλι οι κουμουνιστες φταινε...Ε Λ Α Ι Ο Σ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟς ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
Παλι καλα που δεν μας ειπατε οτι ο Λιθοξοου
ειναι δακτυλος της...Παπαρηγας
Ελαιος βρεεεεεεεε,

Ανώνυμος είπε...

κάποιος πιο πάνω λέει για επιτυχία! εμείς στα γήπεδα όταν έχουμε αντίπαλη κερκίδα με λίγα άτομα φωνάζουμε 10 μλκς 10 μλκς είσαστε !

Δημοσίευση σχολίου