10:42 π.μ.

TO MENOY THΣ ΗΜΕΡΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



Αφού τελειώσουμε με τις μεταφυσικές μας αναζητήσεις (ΖΩΔΙΑ), για σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011, προτείνουμε;

Θα ξεκινήσουμε με μία ευχάριστη είδηση, την ευρωπαική  διάκριση για ΕΚΕΤΑ/ΙΤΕΣΚ, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όσους προσπαθούν.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ, με τοπικά νέα ή εκδηλώσεις, θα μας είναι χρήσιμη για να οργανώσουμε το Σαββατοκύριακό μας, και να ξέρουμε τι μας γίνεται, πριν προχωρήσουμε σε ενδιαφέροντα άρθρα.  

-Χαράτσι σε όλους! Εξαιρούνται οι νεκροί, οι αρχαίοι και οι άγιοι! Τον τίτλο αυτό δίνει η Σοφία Βούλτεψη στο άρθρο της στην ηλεκτρονική εφημερίδα www.elzoni.gr, το οποίο βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον και θα ήθελα και την δική σας άποψη. Δεν θέλω να σας χαλάσω την ημέρα, αντίθετα, πιστεύω πως είναι καλό να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Η λαμοΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ελπίζω να σας αρέσει. Το άρθρο του κ. Γεωργακόπουλου, κάνει βαθιές τομές, με αφορμή τις διαδηλώσεις και τις απεργίες των συνδικαλιστών τον Ιούνιο 2011 και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Και μια και τόφερε η κουβέντα για τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, ΟΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΙ, θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε τα ερίφια από τα πρόβατα στην ελληνική κοινωνία.

Ένα μικρό διάλλειμα, με ένα δικό μου άρθρο, αφιερωμένο στη Φλώρινα με τίτλο «Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ», που θα ήθελα να γνωρίσει τις αυστηρές σας κριτικές. 

Η ημέρα συνεχίζεται και δεν ξέρουμε τι εκπλήξεις μπορεί να μας επιφυλάσσει!


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου