10:36 μ.μ.

ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΖΕΤΑ - ΑΝΦΛΩ , ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Η κ. Ζέτα λέει πως παίρνει 3200 ευρώ μηνιαίως από την ΑΝ ΦΛΩ! Και μάλιστα λέει, πως την κατηγορώ πως η θέση της αξίξει( κοστίζει) 4.500 ευρώ! Λίγα σας λέω και να με συγχωρέσετε, αλλά έχω ζαλιστεί από τα 000 σε λογαριασμούς!
Αν πάρουμε σαν δεδομένο αυτά που μας λέει η κ. Ζέτα Ρίζου, δηλαδή πως παίρνει 3200 ευρώ μηνιαίως, υπολογίστε πως ετησίως η κ. Ζέτα λαμβάνει 3200 ευρώ Χ 14 =44.800 ευρώ ετησίως, στη περίπτωση που δεν της έχουν κόψει δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και το 50% επιδόματος αδείας. Αυτό όμως δεν το ξέρουμε διότι δεν ξέρουμε τι γίνεται στην ΑΝ ΦΛΩ.
Η κ. Ζέτα όμως με τις ασφαλιστικές της εισφορές μας κοστίζει 3200 ευρώ +45,06%. Δηλαδή άλλες 20.200 ευρώ ετησίως , τουτέστιν 44.800 + 20.200= 65.000ευρώ ετησίως!
Βεβαίως δεν γνωρίζουμε,  αν στα 3.200 ευρώ, συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή της  ως συντονίστρια του LEADER και ενδεχομένως και των άλλων ευρωπαικών προγραμμάτων που διαχειρίζεται η ΑΝ ΦΛΩ. Εσείς κρατήστε ως βάση, το κόστος των 5.417 ευρώ μηνιαίως και αν ξέρετε πρόσθεση θα βρείτε την άκρη. Προσοχή, διότι τα μηδενικά μπορεί να σας μπερδέψουν.
Μην ξεχάσουμε να συμπληρώσουμε και τα πλέον των αμοιβών που είναι: επιδόματα για συνεδριάσεις του ΔΣ της ΑΝΦΛΩ, αμοιβές για  μετακινήσεις και αποζημιώσεις για εκτός έδρας μετακινήσεις και διανυκτερεύσεις.
Αυτά μόνο από την ΑΝ ΦΛΩ. Η κ. Ζέτα όμως, λαμβάνει αντιμισθία και από τον δήμο Φλώρινας ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή το 40% του μισθού του δημάρχου. Ο δήμαρχος λαμβάνει  το 80% του μισθού του ΓΓ.του Υπουργείου που είναι 5.850 ευρώ δηλαδή 4.680 ευρώ, και έτσι η κ. Ζέτα λαμβάνει και άλλα 1872 ευρώ μηνιαίως.
Η κ. Ζέτα Ρίζου λοιπόν μας κοστίζει κάτι πολύ παραπάνω από 5.000 ευρώ μηνιαίως ή κάτι πολύ λιγότερο από 10.000 ευρώ μηνιαίως.

6 comments :

Ανώνυμος είπε...

nai alla as min ksexname oti to aksizi exei tosa prosonta opos k episis terastia morfosi.........isos tora pou to skeftome perni liga.......!!!!!!!!!!!!!! auti mazi me to dimarxo einai isos ta MEGALITERA varidia autou tou nomou!!!!! alla afou den antidrame opos prepi..... imaste aksioi tis moiras mas!!!!

Ανώνυμος είπε...

ότι και να πούμε η κ.Ζέτα, τα παίρνει τα λεφτά της τα αξίζει δεν τα αξίζει. Και υποψιάζομαι πως το διασκεδάζει και από πάνω. Νομίζω πως θα λέει "κλάψτε και σκάστε" με τα λίγα ευρουλάκια που παίρνετε ή δεν παίρνετε κάθε μήνα! Και έτσι είναι. Σημασία δεν δίνει! Το βλέπετε!

Ανώνυμος είπε...

σκέψου! η Ζέτα! Έχει μαζέψει όλο το χρήμα του νομού και όλες τις εξουσίες! Ξανασκέψου! Και κοιμήσου από το άλλο πλευρό!

Ανώνυμος είπε...

μήπως ξεχάσατε καμία άλλη υπηρεσία που προσφέρει η Ζέτα;

Ανώνυμος είπε...

Μην την κατηγορείτε ρε παιδιά...Αυτά τα αξίζει η κοπέλα...Εκτός από Δρ, μόχθησε για να τα αποκτήσει!Δε βλέπετε πως είναι? Δεν έχει χρόνο για φίλους, για οικογένεια και για καλλωπισμό!Μόνο ΔΟΥΛΕΥΕΙ η κοπέλα.Ντροπή σας! Μπορεί να γουστάρει να κοιμάται κάθε βράδυ ΜΟΝΗ αλλά ΠΛΟΥΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Να καταλάβουμε πόση ισότητα υπάρχει. Η Ζέτα τρώει με χρυσά κουτάλια και άλλοι παρακαλάνε για μία δουλίτσα!

Δημοσίευση σχολίου