2:00 μ.μ.

AΠΟΥΣΙΕΣ - ΜΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Τα τοπικά ΜΜΕ, έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος της Φλώρινας, δεν μπόρεσαν για δεύτερη φορά αυτόν τον χρόνο, να γράψουν και να εκφωνήσουν δύο λόγια ως επικήδειο λόγο για δύο συναδέλφους, που έφυγαν. Για ένα νέο άνθρωπο, τον δημοσιογράφο Νίκο Τούλιο που μας άφησε στις 15 Ιουνίου 2011 και μόλις εχθές,17 Νοεμβρίου 2011,  για τον σεβαστό κ. Στέφανο Κωνσταντινίδης, ο οποίος  σε ηλικία 98 ετών, πλήρης ημερών, έφυγε και αυτός.
Λίγη ευγένεια, σεβασμός και λεπτότητα δεν βλάπτει!
Τα σχόλια δικά σας, τα οποία και αναδημοσιεύω από την προηγούμενη ανάρτηση, στην οποία θα προτιμούσα να γράφατε και δύο καλά λόγια, για τον εκλιπόντα.  


7 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Kαλό Παράδεισο για τον κ. Κωνσταντινίδη ο οποίος έφυγε πλήρης ημερών από κοντά μας. Για δεύτερη φορά, παρευρέθηκα σε κηδεία ανθρώπων που είχαν σχέση με τα τοπικά ΜΜΕ. Στην κηδεία του δημοσιογράφου Νίκου Τούλιου και εχθές στη κηδεία του αγαπητού Στέφανου. Μου έκαν φοβερά κακή εντύπωση πως δεν βρέθηκε, ένας από τους τοπικούς λαλίστατους κατά τα άλλα εκδότες καιδημοσιογράφους για να γράψει και να πεί έναν αποχαιρεισμό για τον κ. Κωνσταντινίδης, ο οποίος μιά ζωή την έζησε στη Φλώρινα! Το ίδιο βέβαια συνέβη και στη κηδεία του κ. Τούλιου ο οποίος ήταν και νέος άνθρωπος. Εδώ θα σας αδικούσα κ. Κουτουράτσα αν δεν ανέφερα πως την τελευταία στιγμή διαβάσατε έναν αποχαιρετισμό στον κ. Τούλιο και όταν σας ρώτησα γιατί δεν το κάνατε στην εκκλησία, μου είπατε πως περιμένατε κάποιος άλλος συνεργάτης και συνάδελφος του κ. Τούλιου να το είχε κάνει και ότι εσείς από ευγένεια και διακριτικότητα, περιμένατε.

18 Νοεμβρίου 2011 10:43 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ; ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ Ο κ. θόδωρος Βόσδου θα μπορούσε να πει έστω ένα αντίο. Το ΕΘΝΟΣ είναι από τις πιό παλιές εφημερίδες. Ο κ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, - δεν τον είδα κι εγώ στη κηδεία. Ο Γιάννης Αριστείδου παρών αλλά αμίλητος και ο αδελφός Αρης που δεν χάνει κηδεία με τίποτα. Είναι και αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Δεν μπορούσε να πει δυό κουβέντες; Που ήταν ο Πολίτης και το τσούρμο των δημοσιογράφων; Μόνο για τους πολιτικούς τρέχουν;

18 Νοεμβρίου 2011 12:54 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Γενικά τα τοπικά ΜΜΕ της Φλώρινας, έχουν μεγάλη συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ τους. Και τρέφουν και υψηλά αισθήματα αλληλοεκτίμησης όπως βλέπετε.

18 Νοεμβρίου 2011 1:22 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν να μαζευτούν για κανά τραπέζωμα ή κανά ποτάκι το βράδυ κάπου, μέσα σε 5 λεπτά θα πήγαιναν. Για χαβαλέ πρώτοι είναι. Σε κάτι τέτοια δεν βάζουν γλώσσα μέσα.

Praetorian.

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του καλού και ευγενικού κ. Στέφανου.
Αφησε 2 καλά παιδιά και τη συνέχεια του ονόματός του. Η εφημερίδα Εθνος να συνεχίσει να εκδίδεται, με όλους τους τρόπους, στον δε τίτλο της να μνημονεύεται περίληψη των αρχικών ιδρυτών κ της προσφοράς τους.
Είναι μέρος της ιστορίας αυτού του τόπου...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 1:22 ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΜΕ .ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Στέφανος και πολλοί άλλοι κάνανε χρόνια για να γευτούν την καταξίωση, με πολύ μόχθο.
Οχι, δεν νομίζουμε ότι οι φλωρινιώτες είναι κακοί και φθονεροί....
Απλά είναι θυμόσοφοι,διότι πέρασαν πολλά.
Ας είμαστε σίγουροι ότι ολα τα αποτιμούν και τα σταθμίζουν. Το αδύνατο σημείο τους είναι το μέτρο στους δημόσιους ανθρώπους,κι η σεμνότητα.
Οταν σε κριτικάρει φλωρινιώτης, ακόμα και ο πιο βαλτός μιας κατάστασης, δες που χάθηκε το μέτρο, ώστε να έχεις πέσει στη στοματάρα του.
Οι φλωριναίοι γονείς ακόμα δέρνουν τα παιδιά τους, ακριβώς γιατί έτσι νομίζουν ότιτα αγαπάνε.
Ενα άλλο σημείο που τελειώνεις τον φλωρινιώτη είναι αν του δείξεις φιλότιμο, μπροστά σε άλλους
Με τίποτε δεν θα καταδεχθεί να είναι αυτός ο αφιλότιμος.... Λογια εκλιπόντος δημοσιογράφου..
Κύριε Στέφανε, από καρδιάς ευχαριστούμε...

Δημοσίευση σχολίου