10:19 π.μ.

ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΣΗ, Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Tα ερωτήματα  , στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο επικεφαλής του υποψήφιου συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κ. Σάββας Σαπαλίδης  στα τοπικά ΜΜΕ  σχετικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου στις 9 & 10 Δεκεμβρίου 2011, περιστράφηκαν στην κάθοδο του έτερου υποψήφιου συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Μπούτση και..έδρα το Αμύνταιο. 

Υπάρχουν Βόρειοι και Νότιοι;                                                                                                                   Ο κ. Σαπαλίδης ξεκαθάρισε τη θέση του και δήλωσε πως το Αμύνταιο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Φλώρινας, τόνισε πως «το Αμύνταιο θα έχει και λόγο και ρόλο γιατί το δικαιούται και πρέπει επιτέλους οι δύο περιοχές να προσεγγίσουμε η μία την άλλη, γιατί έχουμε κοινά προβλήματα».  Συμπλήρωσε λέγοντας « εμείς δεν παίζουμε κανένα εκλογικό παιχνίδι και είμαστε αυτοί που επιθυμούσαμε να υπάρχει ένα κοινό ψηφοδέλτιο. Γι’ αυτό άλλωστε ήρθα σε επαφή πέντε φορές με τους συναδέλφους του Αμυνταίου, οι οποίοι όμως ήταν κάθετα αντίθετοι».
Το εκλογικό παιχνίδι, με την έννοια ότι αποκλείστηκε τρίτος συνδυασμός – τελείωσαν οι σύμβουλοι – δεν το καταλαβαίνω , διότι όποιος ήθελε μπορούσε να είχε προετοιμαστεί καθότι αυτά δεν είναι ιστορίες της στιγμής.                                                                                               Άλλο παιχνίδι δεν μπορώ να φανταστώ, εκτός αν φαντάζεστε εσείς.
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, για μένα παραμένει το ερώτημα και περιμένω να μου απαντήσει ο κ. Μπούτσης.
Κύριε Μπούτση, διεκδικείτε το Επιμελητήριο ή μεγαλύτερη εκπροσώπηση του Αμυνταίου στο Επιμελητήριο Φλώρινας;


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου