10:51 μ.μ.

ΤΡΑΒΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Άκου να δεις και σφύρα για να πιάσεις.
Στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΝΑΣ,  στο φύλλο της Πέμπτης στις 27 Οκτωβρίου 2011 στη σελ 7, υπάρχει  αναρτημένη  προκήρυξη του δήμου Φλώρινας για τη πρόσληψη  ειδικού συνεργάτη πλήρους απασχόλησης.
Τα απαραίτητα προσόντα είναι :
1)      Να είναι πτυχιούχοι του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της σχολής Νομικών-Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανε/μιου Θεσσαλονίκης.
2)      Να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
3)      Να έχουν καλή γνώση της ιταλικής γλώσσας.
4)      Να έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια Δημοσίων σχέσεων και Επικοινωνίας.
5)      Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

 Eγώ λέω να τον κάνουμε παραγγελία τον ειδικό σύμβουλο..   Εκτός κι αν υπάρξει μία τέτοια «ευτυχής σύμπτωση» και βρεθεί, νέος ή νέα που εντελώς «συμπτωματικά» το ξαναλέω να έχει τελειώσει το  Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της σχολής Νομικών-Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανε/μιου Θεσσαλονίκης, να έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Δημοσίων σχέσεων και Επικοινωνίας , να ξέρει Αγγλικά να ξέρει και Ιταλικά. Αν παρ ελπίδα, έχετε κάτι υπ όψη σας , με αυτά τα προσόντα- …φωτογραφίστε τον - την  και στείλτε τον…στον δήμο εννοώ να αναλάβει άμεσα τη θέση του ειδικού συμβούλου.



5 comments :

Ανώνυμος είπε...

ma oi perisoteroi exoun to 1 kai to 4 apo auta ta prosonta...............!!!!!!!!!!!!!! o anthropos einai to ligotero gelios....!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kρουα
παρατήρηση πρωτη
πές στην όμορφη ξανθιά της φωτογραφίας για να τραβήξει φωτογραφίες πρέπει να βγάλει βγάλει το "καπάκι απ τον φακό" της μηχανής
παρατήρηση δεύτερη
απαραίτητη γλώσσα τα .....Ιταλικά!Δηλαδή για να καταλάβω ο Δήμος θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με Ιταλούς και θέλει απόφοιτο νομικής να λινάει φαρσί τα Ιταλικά ή τίποτα με καραμπινιέρο ή καμόρες?
παρατήρηση τρίτη.
Ο συνεργάτης με τι σχέση εργασίας θα προσληφθεί με προσωρινή αορίστου ή "εφεδρείας"
συμπέρασμα
πάρτο αυγό και κούρεψτο που λένε στο χωριό μου!

Ανώνυμος είπε...

Και καλά όλα τα άλλα προσόντα. Τα ιταλικά γιατί τα θέλει ο δήμος Φλώρινας; Μήπως θέλει να φρεσκάρει ο δήμαρχος τα ιταλικά του, ώστε αυτή τη φορά να είναι έτοιμος να απαντήσει στα ιταλικά, σε καμία ερώτηση που θα του απευθύνει ο κ Αλτίνης στα δικαστήρια;

Ανώνυμος είπε...

Χαμένα τα έχουν. Κανουν προκήρυξη για πρόσληψη ειδικού συνεργάτη ενώ σύμφωνα με τον νομο ΔΕΝ χρειάζεται προκήρυξη και ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να προσλάβει όποιον θέλει. Για να γραψει στο βιογραφικό του "κατόπιν διαγωνισμού" αυτός που ειναι προαποφασισμένο οτι θα προσληφθει το κανουν;

Ανώνυμος είπε...

Άκου και το άλλο...έβγαλε και η ΑΝΦΛΩ προκήρυξη για το Leader...5 θέσεις...όσες είχε ζητήσει να εγκριθούν από τον ΑΣΕΠ αλλά....................ΜΟΝΟ στις θέσεις του ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΥ έβαλε σαν προαπαιτούμενο προσόν την εμπειρία στο Πρόγραμμα Leader...όχι ότι φωτογραφίζει τους 2 κολλητούς της ....όχι!!!!Στις άλλες 3 θέσεις δε χρειάζεται η εμπειρία κυρία Διευθύνουσα??? Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ...Ρε παίζετε με τις τύχες ανθρώπων το έχετε καταλάβει???Νομίζετε ότι θα σας βγει σε καλό?Σας λυπάμαι...Μια ζωή αυτά θα χρησιμοποιείτε για να μπορείτε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους...Γιατί από ανάγκη σας ανέχονται όλοι!!!!!

Δημοσίευση σχολίου