10:01 μ.μ.

O TOΛΜΩΝ ΝΙΚΑ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Το θέμα δεν είναι βέβαια να νικήσει ο συνδυασμός. Το θέμα είναι να νικήσει ο τόπος τα διαχρονικά αλλά και τα προβλήματα που κουβαλάει μαζί της η κρίση. Και αυτό σημαίνει πως και η τοπική μας αγορά θα πρέπει να τολμήσει και να βγει από το καβούκι της. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , με επικεφαλής τον Σάββα Σαπαλίδη, στις προσεχείς εκλογές του Επιμελητηρίου 9&10 Δεκεμβρίου 2011 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Η προσπάθειά τους είναι αξιέπαινη. Τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότερη  κοντεύουμε να καταθέσουμε τα όπλα, ο υποψήφιος συνδυασμός ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟΛΜΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
Η πρότασή τους, σοβαρή και δομημένη, αντιμετωπίζει με γνώση, άποψη και μεθοδικότητα τα προβλήματα της αγοράς μας.
Διεκδικητικό το πλαίσιο της πρότασής τους για φορολογικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις, οργανωμένη η σκέψη για την αναδιοργάνωνση του Επιμελητηρίου σε επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας, επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών του, στοχευμένες οι δράσεις για την επιβίωση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, μέσα από σύγχρονες πηγές χρηματοδότησης και καινοτόμες δράσεις.
Ο υποψήφιος συνδυασμός ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με επκεφαλής τον Σάββα Σαπαλίδη, δείχνει αποφασισμένος να αγωνιστεί και να φωνάξει για να ακουστούν τα προβλήματα στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Η ανεξαρτησία των μελών από κομματικές αγκυλώσεις εγγυάται τουλάχιστον πως δεν θα φάμε καπέλωμα από τα κόμματα και τους εκπροσώπους τους. Η καθολική εκπροσώπηση των παραγωγικών τάξεων στο ψηφοδέλτιο του Σάββα Σαπαλίδη δεν αφήνει κανέναν έξω από το Επιμελητήριο και αυτό σηματοδοτεί συνεργασία και επιτέλους συμμετοχή. Επειδή όμως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, καιρός να τολμήσουμε μαζί τους!

2 comments :

Ανώνυμος είπε...

Kali epityxia ston Syndiasmo tou Savva!

κρουα πεζοδρομικός 12 είπε...

Σάββα το επιμελλητήριο το έχεις κερδίσει.Μία συμβουλή μακριά απο πράσινα ή μπλέ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΚΥΛΟΛΟΙΓια Μακριά απο μικροπολιτικαντισμους γιατί τότε θα ΧΑΣΕΙΣ Πάνω απο όλους ο εμπορικος κόσμος και η Φλώρινα που αργοπεθαίνει οικονομικά .

Δημοσίευση σχολίου