10:59 μ.μ.

ΣΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ - ΦΛΩΡΙΝΑ 2011

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Το έργο το έχουμε δει. Και το έχετε ξαναδεί. Και θα το ξαναδούμε. Μόλις συμπληρώνει την χρυσή του δωδεκαετία!  Την  πολιτική χωρίς σχέδιο, όραμα και προοπτική γουστάρουν οι Φλωρινιώτες και  μετά μιλάνε για εγκλήματα εις βάρος τους! Ποιος το περίμενε λοιπόν ότι ένα απλό σεσουάρ θα γινόταν το απόλυτο φονικό όπλο και το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα και ποιος θα περίμενε πως ο  μαζοχισμός ημών  των  Φλωρινιωτών  θα μας καταντούσε όλους αυτόχειρες!      

5 comments :

αναγνώστης κρουα είπε...

και στην κορφή κανέλα ή μάλλον κανένας ..γίνε ποιό συγκεκριμένη σε ποιόν ή ποιά αναφέρεσε.΄τα γενικά και αόριστα συγκαλύψαν πολλά γενικά και άοριστα και κουκουλώσαν πολλά γενικά και αόριστα.Γίνε σαφής σε ποιον και σε ποιά αναφέρεσε διαφορετικά ούτε εγκυρότητα ούτε δημοσιογραφία κάνεις και δέν θα ήθελα να περάσω σε χαρακτηρισμούς .Μίλα με το όνομα τους ποιοί ή ποιές είναι και όχι ανώνυμα και αόριστα σεσουάρ κολιέδες και μανταλάκια .πετάς και οτι πιάσεικαι όποιος καταλάβεις..αυτά δέν έίναι σοβαρά πράγματα .

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ 12.48
Πολύς ο λόγος τελευταία περί έγκαιρης δημοσιογραφίας..Ευχαρίστως να περάσεις και σε χαρακτηρισμούς- δεν έχω πρόβλημα. Προηγουμένως όμως δώσε μας κατα την προσωπική σου γνώμη τον ορισμό της έγκυρης δημοσιογραφίας. Σου θυμίζω όμως πως όταν απαιτείται να πούμε ονόματα τα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε ρε παιδιά και καμμιά ανώνυμη σαϊκα, έχει το γούστο της.Ισως μάλιστα να είναι και ωφέλιμο.
Αν δεν προσδιορίσεις σε ποιό δρομο έχει το καρφί, όλοι θα προσέχουν σε όλους τους δρόμους.
Ειδικά, αν και αυτή τη φορα το καρφί βρίσκεται εις υπότροπην των ...κάρφων ατραπόν..

ο..σαϊκαρ

Ανώνυμος είπε...

MOY AREΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Tα καλά παιδιά, γιατί θίγονται; Από το μαζόχες ή μήπως είναι τίποτα πολιτικά πρόσωπα no name;

Δημοσίευση σχολίου