12:33 π.μ.

ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ - ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Τι σημαίνει  αλήθεια "  φορείς";                                                                                                    
Ποιός είναι στα αλήθεια και στη πράξη ο ρόλος των  φορέων; 
Άνοιξα λεξικό, μη τυχόν μπερδευτώ κι εγώ, όπως μπερδεύτηκαν σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2011, "οι δημόσιοι φορείς της Φλώρινας" που συναντήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, για να συζητήσουν για το θέμα της ενδεχόμενης πώλησης των μοωάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ, σε Μελίτη και Αμύνταιο. Πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας και της Περιφέρειας της Δυτ. Μακεδονίας.
Αυτοί λοιπόν "οι φορείς ", μάλλον πήγαν για καφέ στο Εργατικό Κέντρο. Εκεί, οι οικοδεσπότες, τους περίμεναν με τα καρτελάκια στην αίθουσα συνεδριάσεων στο τραπέζι από ξύλο καρυδιάς, με τα βουτηματάκια, τις πιτούλες και τα σχετικά. 
Πλάκωσαν όμως οι συνδικαλιστές και τους την έσπασαν.Τα πήρε στο κρανίο και ο Λιάνης και τόπε ξεκάθαρα "φορείς είναι οι αξιωματούχοι" και να το ξέρετε δεν θα δεχτεί κανέναν άλλον στο ίδιο τραπέζι συζητήσεων αν δεν είναι αξιωματούχος.
Τι τόθελε και  η Λαική Συσπείρωση να παρευρεθεί; Αφού δεν είναι αξιωματούχοι. Έφαγαν λοιπόν και αυτοί μία πόρτα..
Περιττόν να σας πω, ότι όχι μόνο δεν κατέληξαν πουθενά, αλλά ούτε καν ξεκίνησαν τη συζήτηση.

Τελικά δεν υπάρχει δικαιολογία. Οι MR ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Αν το ήξεραν, θα είχαν καταφέρει να αρθρώσουν έστω μία πρόταση για να συζητήσουν. Και αυτή την πρόταση δεν είναι σε θέση ούτε να τη σκεφτούν, ούτε να τη μελετήσουν, ούτε φυσικά να την εκφράσουν. Επειδή δεν έχουν πρόταση. Γι αυτό μένουν στη διαμαρτυρία και νομίζουν πως η διαμαρτυρία είναι πρόταση.

Επί τη ευκαιρία, ας μας απαντήσουν. Τα κόματα, είναι ή δεν είναι  αυτά που εφαρμόζουν τις προτάσεις τωνφορέων;                                                                                                                                                           Αν είναι έτσι, με ποιά λογική, "στείλανε" τη Λαική Συσπείρωση; Αν δεν είναι έτσι, πως είναι;
 Ας μας το πουν οι αξιωματούχοι.                                                                                                           Στο μεταξύ, ας μάθουν επιτέλους και ποιός είναι ο ρόλος τους.












0 comments :

Δημοσίευση σχολίου