6:10 μ.μ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ- ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ , ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριο

 Εκ μέρους όλων των υποψηφίων της «Επιμελητηριακής Συνεργασίας» θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους του συναδέλφους – μέλη του Επιμελητηρίου Φλώρινας για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο συνδυασμό μας.
Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι άκρως τιμητικό και παράλληλα μας γεμίζει ευθύνη για την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας και για ένα καλύτερο αύριο για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις τους.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους μαζί χωρίς διακρίσεις. Νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν, παρά μόνο το κοινό καλό των δοκιμαζόμενων συναδέλφων μας.

Σάββας Σαπαλίδης

5 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΣ Ή ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ Ο Κ. ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΙΔΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ 7.58; ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΑΥΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ.ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

mia bdomada perase kai akoma den mporei na dialeksi poioi tha einai dipla toy? toso diskolo einai ayto poy magirevi?

Ανώνυμος είπε...

12.45 μάλλον είμαστε κακομαθημένοι από τους παλιούς που είχαν έτοιμο το ΔΣ πριν ακόμα γίνουν οι εκλογές. Τι σκας; Είσαι υποψήφιος για καμία θέση εξουσίας; Περίμενε. Μέχρι το τέλος του μήνα έχουμε καιρό. Τι φοβάσαι; Το Επιμελητήριο χωρίς διοίκηση; Και τόσα χρόνια που είχαμε διοίκηση τι έγινε σάμπως;

Ανώνυμος είπε...

Τον είδαμε, τον είδαμε. Μου αρέσει που θα έδινε και ρόλο στο Επιμελητήριο. Ας βρει ρόλο για τον εαυτό του πρώτα. Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση να διαλαλεί το πρόβλημα του τρένου παρέα με τους φίλους του τρένου, μου φαίνεται πως στην πράξη, αντιλαμβάνεται το Επιμελητήριο ως καφενείο. Που είναι κ. Σάββα οι προτάσεις του ΕΒΕ για το τρένο;
Καλά μας τα έλεγες στο πρόγραμμά σου. Είσαι ή δεν είσαι κ. Σάββα επίσημος συνομιλητής του κράτους; Τρέχε τώρα και στα καφενεία και εκεί έχουν σοβαρές προτάσεις για τα αναπτυξιακά προβλήματα του τόπου!

Δημοσίευση σχολίου