1:11 π.μ.

MAYΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ - ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Ως δημότης της Φλώρινας κι εγώ, είπα να ανταποκριθώ  στο κάλεσμα της δημόσιας διαβούλευσης  για τη σύνταξη του Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού του δήμου.                                                                                                                                                 Καλέ που το ξετρύπωσαν εκείνο το κατεβατό; Και πόσο απόλυτα αρμονικό είναι με τις δημοκρατικές διαδικασίες που εφαρμόζει ο δήμος Φλώρινας εδώ και έναν χρόνο;  Έχει και γενικές αρχές, έχει και όραμα, να μα τω Χριστώ σας λέω. Και τι δεν έχει! Αν δεν με πιστεύετε κάντε κλικ στην ιστοσελίδα του δήμου είναι καμιά 29 σελίδες. Τώρα αν βρεθείτε κατά λάθος στο Στρατηγικό  Σχέδιο του δήμου Σκοπέλου, δεν πειράζει, σε γενικές γραμμές είναι τα ίδια, με μικρές διαφορές.

Το σκέφτηκα πολύ για να πω την αλήθεια. Η πρότασή μου είναι, ο δήμος Φλώρινας να γυρίσει μία ταινία με τίτλο "ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ".Για καθεύδοντες και μη καθεύδοντες. Και να την συμπεριλάβει παρακαλώ ως ρεαλιστική πρόταση και λίαν δημιουργική. Θα σκίσει ταμεία σας λέω.
Τώρα αν σας συλλαμβάνω " εξ ύπνου", δικαιολογηθείτε μου απλά πως είστε τουλάχιστον λίγο έξυπνοι.


3 comments :

Ανώνυμος είπε...

τι μαυρα μεσάχυχτα εμείς 1 μάτι μαύρο, ατιμέλητο βλέπουμε κι ένα φρέσκο άσπρο ..νινί

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Δεν φταίω εγώ αν μεταξύ "είδα" και "οίδα", δεν μπορείτε να "δείτε" την διαφορά. Ενδεχομένως γι αυτό βλέπετε μόνο αυτά που βλέπετε. Δοκιμάστε ξανά.

Ανώνυμος είπε...

tzoyliet and romeo bliax

Δημοσίευση σχολίου