10:48 μ.μ.

MNHMH EΛΕΦΑΝΤΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΦΟΡΕΙΣ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Ναι, ναι. Μνήμη ελέφαντα και καρδιά σκίουρου. Από αυτά τα έχουμε. Και δεν ξεχνούμε τις ιστορικές ατάκες που ξεστόμισαν οι φορείς της Φλώρινας την χρονιά που πέρασε, πάντα βέβαια διαμαρτυρόμενοι. Ήταν περίπου το πρώτο τρίμηνο του 2011, τότε που άνθιζαν οι αμυγδαλιές, και άνθισαν και τα άνθη της πολιτικής ζωής της Φλώρινας.
Αυτά δεν ξεχνιούνται και είναι και καταγεγραμμένα.

«Στο νομό Φλώρινας συντελείται μία σφαγή». Αποφάνθηκε ο Γ. Λιάνης για να μεταφέρει κεντρικά την εικόνα της Φλώρινας και για να κάνει την πολιτική του.                                       

«Εν αναμονή του θανατηφόρου χτυπήματος», ήταν ο τίτλος του άρθρου του δημοτικού Συμβούλου  Χρήστου Π. Μπαρδάκα, ο οποίος αντί να ασκήσει κριτική στον συνδυασμό του, επέλεξε να κάνει αντιπολιτευτική πολιτική στην κυβέρνηση και να αισθανθεί  ο ίδιος πολιτικό πρόσωπο.                                                                                                                                                                      «Η κυβέρνηση ασελγεί επί του οικονομικού πτώματος της Φλώρινας», ο βαρύγδουπος τίτλος από τον αντιπεριφερειάρχη Δημ. Ηλιάδη στο δελτίο τύπου για να πάρει «θέση» στα προβλήματα από την κατάργηση των ΤΕΙ,έ, και να μην κάνει και αυτός την πολιτική του!                                                                                                                                                                       Για τον εκμαυλισμό του φρονήματος του λαού όμως δεν είδα και δεν άκουσα να γίνεται κουβέντα.                                                                                                                                       Αναδημοσίευση εφημερίδα κρουά - κρουά το κράξιμο, φύλλο 31-32 Μάρτιος , Απρίλιος 2011

4 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

«Η πανάρχαια τακτική του εκμαυλισμού ενός θύματος από ένα θύτη, είναι ορατό πως πραγματοποιείται επιτυχώς και σήμερα. Αρχικά με την αθέατη (από το θύμα) παγίδευσης από το θύτη και στη συνέχεια την παρουσίαση του θύτη ως ‘σωτήρα’, στο θύμα.»

βουνίσιος ακτιβιστής είπε...

επίτιμη βουνίσια ...αλλού οι τρεχουν οι λαγοί αλλού κακαρίζουν οι κλώσες αλλού κάνουν "πα πα πα " οι πάπιες αλλού κράζουν οι κράργες και αλλού κάθοντε οι λαθροκυνηγοί για σκοτώσουν το θύρα τους να κατεβούν στην ταβέρνα να καμαρώσουν την λεία και έπειτα πέφτει το τρελό φαγοπότι...μόνο νερόμυλους δέν έχει η χαράδρα για τους άφθνους νεροκουβαλητές και νεροβουβαλήτριες για να γεμίζουν τις στάμνες προς ξεδίψασμα των λαθροκυνηγών ΤΗΣ ΧΑΡΑΔΡΑΣ .Και έζησαν αυτοι καλά και εμείς σκ.....

Ανώνυμος είπε...

-ΒΡΉΚΑΝ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΤΟΠΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΕ..ΧΡΟΝΙΑ ΄ΚΑΜΨΗ ΜΕΣΗΣ΄ ΚΑΙ ΜΑΣ (ΤΗΝ).. ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ (ΤΟΠΙΚΟΥΣ Η ΚΑΙ ..ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ).
-ΤΩΡΑ , ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ:
ΑΝ ΚΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ...ΜΑΣ..(ΤΗΝ) ΠΑΤΗΣΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Ο τοπικός λαός είναι μάλλον διαχρονικά αφελής.Τίποτα δεν έχει γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη. Αφού άντεξε τόσα χρόνια η πλάτη του, έ ας δοκιμάσει τώρα τις αντοχές του και στο πάτημα. Εκτός κι αν το πάθημα γίνει κάποια στιγμή μάθημα! Μόνο το πάτημα να μη γίνει πάθημα διότι θα είναι αργά.

Δημοσίευση σχολίου