7:39 μ.μ.

Η Θ. ΟΛΓΑ ΞΕΡΕΙ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |







Η κυρά-Όλγα ... ξανακτυπά !!!

 Δεν λέει να το βάλει κάτω η κυρά-Όλγα.
Από το δημόσιο προφίλ της στο facebook διαβάζουμε την εν λόγω ανάρτηση :

 Όλγα Μούσιου Μυλωνά 
Γιώργος Παπανδρέου, Ο αδαμφισβήτητος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

papandreou
www.gopetition
Με την υπογραφή μας στηρίζουμε και ευχαριστούμε τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του ζητάμε να παραμείνει πρόεδρος.
Ακολουθούν : 10 Moυ αρέσει

Όταν ολόκληρη η Ελλάδα δεινοπαθεί και στενάζει από τις επιλογές του σύγχρονου “Τσολάκογλου”, η κυρά-Όλγα εξακολουθεί τον χαβά της.
Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι από τους 4200 και πλέον φίλους της στο facebook, μόνο 10 βρέθηκαν να “τους αρέσει” η συγκεκριμένη ανάρτηση, τότε όλοι καταλαβαίνουμε το μέγεθος της τραγικής μοναξιάς, της αδιαφορίας και της απαξίωσης στην οποία έχει περιέλθει η εν λόγω βαθύτατα φιλόδοξη πράσινη πολιτικός.
Μ'αυτά και μ'αυτά, πάντως χαίρονται οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο “Τσολάκογλου” θα τα καταφέρει τελικά και θα διαλύσει και το κόμμα όπως διέλυσε τη χώρα.
Άρα η Κα Όλγα, πάλι για τους “απέναντι” δουλεύει.
Το θέμα όμως δεν είναι τόσο οι γραφικότητες της Κα Όλγας, αλλά η υποκριτική σιωπή των συντρόφων της, οι οποίοι, στην καλυτερη των περιπτώσεων, ζουν εκτός τόπου και χρόνου, αρνούμενοι να αντιληφθούν το μέγεθος της συμφοράς που τους κληροδότησε ο σύγχρονος “Τσολάκογλου”.

ΥΓ: Ένα δημοψήφισμα για την διάσωση των χηνών του Σακουλέβα, αναμφισβήτητα θα έβρισκε πολύ περισσότερους υποστηρικτές από το αντίστοιχο της διάσωσης του πράσινου “Τσολάκογλου”.

 ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟΣ

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

σκοταδόψυχος της κακιάς ώρας είσαι.¨ομως για τον αιωόβιο Λιάνη που δέν λέει να ξεκουμπιστεί απ την Φλώρινα θα πείς καμιά κακιά κουβέντα? Εμ βέβαια ! Βρίκατε την ¨Ολγα εύκολη λεία για να εκτονώσετε τα απωθημένα σας αλλα για τον Λιάνη Ασπρίδη κλάνεις μέντες!Περαστικά σου..

Δημοσίευση σχολίου