11:05 μ.μ.

ΜΑΡΚΑ Μ΄ΕΚΑΨΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Ο διάβολος φοράει PRADA και οι άγγελοι λένε φοράνε VERSACE. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον δήμαρχό μας, τον δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο ο οποίος μπορεί να φοράει PRADA, αλλά παραμένει.. άγγελος. Ίσως γι αυτό όταν περπατάει είναι σαν να πετάει.

Για την πρωθυπουργό όμως  της Δανίας Χέλε Θόρνινγκ-Σμιντ, τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Η αριστερών πεποιθήσεων πρωθυπουργός (και ηγέτης των σοσιαλδημοκρατών της Δανίας τα τελευταία έξι χρόνια) κόλλησε το παρατσούκλι «Gucci Χέλε», και έπαθε αυτό που λέμε «μάρκα μ έκαψες». Το επώνυμο ντυσιμό της, προκάλεσε τους πολιτικούς της αντιπάλους οι οποίοι άρχισαν να σκαλίζουν τα οικονομικά της.

Και εκεί έπεσαν σε ένα μεγάλο φορολογικό παράπτωμα. Όπως διαπιστώθηκε, ο σύζυγός της Στίβεν Κίνοκ πλήρωνε φόρο κατοικίας στην Ελβετία, η οποία διαθέτει τους χαμηλότερους συντελεστές φορολόγησης στην Ευρώπη, και όχι στη Δανία, όπου βρίσκεται το οικογενειακό σπίτι τους αξίας 575.000 ευρώ και η φορολογία είναι στα ύψη.

Με αυτόν τον τρόπο, το πρωθυπουργικό ζεύγος αποκαλύφθηκε ότι εξοικονομούσε σχεδόν 45.000 ευρώ ετησίως. Η είδηση προκάλεσε σάλο στην κοινή γνώμη, κυρίως επειδή το κόμμα της 44χρονης «Gucci Χέλε» ζητούσε εκείνο το διάστημα την αύξηση της φορολογίας για την αντιμετώπιση της ύφεσης.
Γι αυτό προσοχή στις ..μάρκες, ειδικά αν είστε πολιτικός.

8 comments :

Ανώνυμος είπε...

Κρουα να ξέρεις ότι σου πάει περισσότερο το χιούμορ και η λεπτή σάτιρα στην κριτική σου, ως ολίγον ; 'παλιόβλαχα' που είσαι(εκτός κι αν κάνεις ...αποτοξίνωση).
Το έξυπνο χιούμορ-σάτιρα (τόσο περισσότερο αν συνοδεύεται και από ελεγχόμενο αυτοσαρκασμό, της παλιότερης σχολής των τσουμητο-τούλιων ), πετυχαίνει πιο ευχάριστα τον κοινωνικό σκοπό του προβληματισμού και του καυτηριασμού, χωρίς να μπορεί ούτε να εξεγερθεί κανείς, ούτε να διαμαρτυρηθεί, αφού θα του έχει ήδη του έχει καμθεί η κάθε θέληση.θα είναι τότε ξενέρωτος.
Σε λίγες μάλιστα περιπτώσεις θα είναι και σε θέση να κάνει και την αυτοκριτική του.
Οι πιο γενναίοι μάλιστα ή πιο ευφυείς θα δίνουν και δίκιο στην κριτική,την ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούντες.
Ολοι δε θα έχουν κατά νου να μην εμπίπτουν, στο δολοφονικόν πεδίο του ευστόχου χιούμορ.
Η ευθεία όμως και δρυμεία κριτική, ακόμα και άμεσες αντιδράσεις να μην επισύρει, δημιουργεί στρατούς αναμενόντων εις την γωνίαν.
Προτείνω πιο χιουμοριστικό αυτοσαρκαστικό τίτλο στο όλο μπάτζετ επικοινωνίας σου:
- Ντόρις.. ντε λα κρουά ( καρτούν :ντυμένη γαλλίδα ευγενής μια κάργα με κορώνα , μόνοπτρο και φράκο ,να προσφέρειμια αρμαθιά ...τσούσκες)

Πως σου φαίνεται;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Tα μεγάλα πνεύματα συναντώνται αγαπητέ φίλε κρουά 11.34. Ομολογώ πως η αρμαθιά τσούσκες μου διέφυγε στη νέα βιτρίνα που ετοιμάζω. Να είσαι βέβαιος πως θα τις συμπεριλάβω. Είμαι ανοικτή στις παρατηρήσεις και στις ιδέες σου. Σ ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Ντόρη Κουτουράτσα

Ανώνυμος είπε...

A ρε κρουά, είσαι και μάρκα και νάρκα. Είσαι εσύ μία..ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ένας φίλος σου ΚΟΡΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

του τάπα, του τάπα του ανθρώπου..ατάκα και επί τόπου.Καλοοοοοοοοοοοο

κρουα 12 είπε...

ΕΚΤΌς ΑΠΟ ΤΣΟΥΤΣΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΣ ΤΖΟΥΜΠΕΡΙΝΓΚΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΙΡΕΤΑ ντοπια ΓΚΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ.ΦΑΣΟΛΙ ΓΙΓΑΣ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ πιτα με ξυνογκαλο όμως ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ.. ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙΣ μία ΤΕΛΕΙΑ και φινετσάτη ΝΤΟΠΙΟΒΛΑΧΑ.Στο Λοντρέζικο πουλάνε φερσατζε μετσοβόνε ή γιαουρτι πραντα?

Ανώνυμος είπε...

Ντόρτσε, πες τους καλέ λίγο να σκάσουν πως περνάς στο Λόνδον. Πές λίγο και ποιούς είδες εκεί. Βγάλε και εκείνες τις φωτογραφίες, έτσι για να πουκνίσουν μερικοί, μερικοί.Πες πες και για το Εδιμβούργο.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ που νοιάζεστε τόσο πολύ για μένα. Μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον και ανάγκη υπάρχει για να ασχοληθούμε με άλλα θέματα.
Ντόρη Κουτουράτσα

Ανώνυμος είπε...

Στη γειτονιά "των αγγέλων" τα κεραμικά πλακάκια είναι επίσης versace. Η σοφίτα διαθέτει αυτόνομη κουζίνα και το διαμέρισμα συνολικά έχει δύο κουζίνες αξίας 12.000 ευρώ έκαστη - μόνο τα ντουλάπια. Το τζάκι είναι μαρμαρο σκαλστό παρακαλώ. Τα μπάνια είναι 4 σε όλο το σπίτι και σε ένα από αυτά - νομίζω στη σοφίτα- τα πλακάκια είναι σε άσπρο μαύρο και ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο λέει πολλά. Τα πλακάκια δεν είναι συνηθισμένο μέγεθος. Ένα πλακάκι νααα με το συμπάθειο

Δημοσίευση σχολίου