11:59 π.μ.

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΙΟΝ; - ΦΛΩΡΙΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Aναδημοσίευση από tsouskaflorinas.
ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΙΟΝ;
Κάποιοι επιλέγουν στον παραπάνω πίνακα να συνδέουν το όνομά μου και την επαγγελματική μου δραστηριότητα με διαπλοκές και λαμογιά.

Ποιός κρύβεται ή ποιόν κρύβουν, στις μαύρες γραμμές; 
Πως συνδέετε "ο αφανής" επαγγελματίας, με όλον τον πίνακα, ποιούς συνδέει και με ποιούς συνδέετε  ;

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ!  

Πανδώρα ή Ντόρη ή Ντόρις Κουτουράτσα 

29 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ μου φαίνεται, πως θα βρεθεί η άκρη!

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω σφαγή.

Ανώνυμος είπε...

Μόνοι τους τελικά καρφώνονται και μόνοι τους θα αποκαλυφτούν. Ο χορός των 7 πέπλων έχει αρχίσει.

Ανώνυμος είπε...

45 Γιάννηδες ενός κοκκόρου γνώση..Από αυτούς έχουμε μπόλικους
Ζήτω οι κόρακες, κάτω τα λαμόγια!

Ανώνυμος είπε...

To "μαύρο όνομα" είναι το κλειδί. Αλληλοσυνδεόμενο με όλη την εξουσία της συντηριτικής Φλώρινας. Από συλλόγους, φορείς, κόμμα κτλ. Και αυτός και ο big brother ο τρυποκάρυδος. Όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν.Από αναλώσιμα, μέχρι και.. λευκώματα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέχασες 2.49 και το "ξέπλυμα" δημόσιου χρήματος;

Ανώνυμος είπε...

..και διαχρονικά να συμπληρώσω κι εγώ, απευθυνόμενος στους 2.49 και 2.57.

Ανώνυμος είπε...

Μάγος δεν είμαι, αλλά μάγος θα γίνω. Βλέπω τη κρουά, έξω από τη πόρτα της εισαγγελέως. Μετά, μετά, είναι όλα λίγο θολά. Και πάλι θολά τα πράγματα. Μιλάνε. Δεν μπορώ να ακούσω. Βλέπω χαρτιά, πολλά χαρτιά. Βλέπω ένα χέρι, κάτι σαν να ξεσκεπάζει.Το βλέπω, το βλέπω καθαρά. Είναι το χέρι της εισαγγελέως. Σταθερό και καθαρό.Βγάζει τη μαύρη ετικέτα από τον πίνακα αποφασιστικά..Ακούω ένα χράτσ! Τόσο απλά!
Και μετά..Μη μιλάς ρε..μου χαλάς τον ειρμό.

Ανώνυμος είπε...

Περπατούσα ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ και σε μια στροφή τι να δω... χαρτιά, πολλά χαρτιά.

Ανώνυμος είπε...

καλά ποιά είσαι 3.16 και τα βλέπεις όλα;
η μάγισσα η τσούσκα;

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ρε παιδιά να έχει αντίγραφο η Ντόρις;

Ανώνυμος είπε...

Η Κρουά έχει αντίγραφο να είστε σίγουροι! Το θέμα είναι πότε καιπως θα το βγάλει.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είναι πράγματι τόσο πολύ μακάκες! Δεν κατάλαβαν ότι έβγαλαν τα μάτια τους με τα δάχτυλά τους; Καρφώνονται μόνοι τους. Η Κρουά θα βγάλει το όνομα, αλλά αφου τους τηγανίσει. Και θα βγάλει το όνομα με στοιχεία, για να επέμβει εισαγγελέας. Για να αφήνει η Κρουά να γράφουν στο ιστολόγιό της για ξέπλυμα χρήματος, σημαίνει ότι έχει στοιχεία. Αλλοιώς, θα φοβόταν την μήνυση.

Ανώνυμος είπε...

Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος; Τι εννοεί ο ποιητής; Δηλαδή, αυτός που έχουν σβήσει το όνομά του ξεπλένει χρήμα; Ποιανού ή ποιανών χρήμα ξεπλένει;

Ανώνυμος είπε...

Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σημαίνει ξέπλυμα βρώμικου ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρήματος. Δηλαδή κλεμμένου από το δημόσιο. Ποιός άραγε είναι ο κλέφτης; Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι' εγώ κρυφό καμάρι.

Ανώνυμος είπε...

"Σβησμένο όνομα" εσύ θα πας σίγουρα φυλακή. Εσένα θα σε κάψουν για να κρυφτούν πίσω σου. Ακόμα και ο μπίγκ μπράδερ θα σε κάψει για να σώσει το τομάρι του. Κορόϊδο!

Ανώνυμος είπε...

Ο χορός των 7 πέπλων άρχισε ή άνοιξαν οι 7 πληγές του Φαραώ;

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ βλάκες! Δημοσίευσαν τον πίνακα και έσβησαν το όνομα ενός. Το έσβησαν για να τον προστατεύσουν. Δηλαδή, έσβησαν το όνομα δικού τους ανθρώπου. Τον κάρφωσαν τελείως! Σίγουρα η Κρουά έχει τον πίνακα και ξέρει το όνομα.

Ανώνυμος είπε...

Η κρουά δεν θα έχει τον πίνακα; Αν είναι δυνατόν.
Και από πρώτο χέρι θα τα ξέρει. Ούτε έρευνες ούτε τίποτα. Αν και ο πίνακας αυτός είναι προ δεκαετίας. Αν το μαύρο όνομα - πρόβατο συνδέετε επί σειρά δεκαετιών με ξέπλυμα βρώμικου- δημόσιου χρήματος, έ τότε, την έβαψε..πασχαλιάτικα. Λαμπάδα της Λαμπρής θα γίνει! Κατ εξακολούθηση που λένε..Και αν είναι τα λεφτά πολλά, να και το κακούργημα!Ένα ακόμα δηλαδή, διότι κάποιος κάνει συλλογή από κακουργήματα.

Ανώνυμος είπε...

4.46 είμαι μάγος και σε βλέπω και σένα να κάνεις παρέα με τη τσούσκα. Εδώ δεν καταλαβαίνω πως προέκυψες. Ντεκτεβιλίκι ή ρουφιανλίκι;

Ανώνυμος είπε...

8.38 Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα υπάρχει ένας ρουφιάνος μεταξύ μας.

Ανώνυμος είπε...

"Σβησμένο όνομα" είσαι πολύ βλάκας. Σε φάνε οι δικοί σου. Τόσο βλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Aν υπάρχει κανένας ρουφιάνος μεταξύ μας, ας μας πει. Ο Γιάννης Βοσκόπουλος είναι ή δεν είναι φοβερά ανορθόγραφος;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που τα λέμε το ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ την κάνει τη μπουγάδα εξ απανέκαθεν που λένε και δεν χωράει καμία αμφιβολία. Και τώρα που μιλάμε. Βάλε καλή μου εισαγγελέα το καθαρό σου χεράκι για να ξεκαθαρίσει ο ορίζοντας..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ , ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ. Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΌ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

FORTSA DORTSE 123 είπε...

poyla pontikia stin...kalergi alonizoyn me arxixafie enan Xaritomeno Triantamistho poy ;ebale PIPErkeS gia lagoys ..ta pontiaka sta koria sas LAMOGIA DORTSE IDOY TA LAMOGIA ME DIAMESOLABITI TON DASKALO ANTIPIPERKA STIN KOZANI

boskos zita mamazita PONTIODASKALOS= AKROYDAS NIMFIOS= 30MISTHOS KAI ODOS KALERGI TO SINDIKATO TIS PRNOBOSKIAS STIN FLORINA SIN LIMNISIO GROBADI PRES POY PAIZEI PREFA STA KAFENEIA TIS SIMAXIAS TON PIPRKOEIDON

TILEGRAFIMA OVER

ΘΩΜΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ είπε...

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕ.(ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΣΟΥΣΚΑ)ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΙΔΕΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι θα βγάλει η τσούσκα; Μόνο το μένος του Βοσκόπουλου εναντίον της κρουά. Μήπως του τα γράφει η δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη που την έχουμε πληρώσει χρυσάφι δηλ. σε τριπλάσια τιμή; Ο Βοσκόπουλος λένε πως είναι και ανορθόγραφος. Μήπως τα σχόλια στα λατινικά που διακρίνονται για το μένος εναντίον της κρουά είναι δικά του; Μέχρι και οι χαζοί έχουν καταλάβει τι εστί τσούσκα.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα! είμαι 22 χρονών,σπουδάζω πολιτικές επιστήμες και έτυχε να δω αυτό το blog!για θέματα όπως το Μακεδονικό ή την ξενοκρατία τα σχόλια είναι 3-4, αλλά σε τέτοια θέματα που εκτονώνετε την κακία, την θλιβερή ζήλια για κάποιους τοπικούς "άρχοντες" που όλοι ξέρουμε πως βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν τα σχόλια είναι 28!είστε τόσο αποπροσανατολισμένοι!

Μακάρι να μπορούσα να σχολιάσω επώνυμα, αλλά δεν έχει νόημα, αφού δεν είμαι επίδοξο "πολιτικό πρόσωπο" ,και δεν θέλω να κάνω εντύπωση για την δήθεν αξία μου στους δρόμους και τους διαδρόμους..ΧΑΧΑΧΑ ούτε καν μπορείτε να ακουμπήσετε την έννοια του πολιτικού προσώπου...

Δημοσίευση σχολίου