10:04 μ.μ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ- ΦΛΩΡΙΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..

10 comments :

Ανώνυμος είπε...

Kράτα τους άσσους στο μανίκι σου..Κρουά, βάστα γερά.

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω κι εγώ την..αποκάλυψη του μυαλού μου;
Νέος, ωραιοπαθής και φιλόδοξος, με οικογενειακές ρουφιανίστικες καταβολές, εκμετταλεύεται το hot spot του δήμου, για να προσφέρει αντικειμενική ενημέρωση για τα προβλήματα του νομού, την επίλυσή τους και την εποικοδομητική κριτική μας, όπως ενημέρωσε πολύ κόσμο, με ένα "καυτό" μήνυμά του. Το γεγονός αυτό, εξασφαλίζει ασφάλεια στην ανωνυμία του.
Ενδέχεται, τις επόμενες ημέρες, ο μεγάλος άρχοντας να τον ανταμείψει, προσφέροντάς του μία θέση από τις τρείς, ως επιβεβαίωση της αφοσίωσης και των υπηρεσιών του.

Ανώνυμος είπε...

Mήπως αυτό "το καλό παιδί" έχει σχέση με τον "ξενύχτη" που αναζητούσες κρουά;

Ανώνυμος είπε...

Ενας ελάχιστα ευφυής σήμερα, κατά ελάχιστον θα είχε γραμμένο και το Δήμαρχο και όλους τους σβαρνίζοντες ..
Αν το κάνει,κακό του κεφαλιού του...

Ανώνυμος είπε...

Οποιος πάρει θέση σήμερα από το Δήμαρχο καίγεται.
Μόνη εξαίρεση να αναπληρώσει..το Δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

Οικογενειακές ρουφιανίστικες καταβολές;
Μια από τις 3 θέσεις; ξενύχτης για αυτές;
Για να δούμε τι θα δούμε με τις θέσεις....

Ανώνυμος είπε...

Κρουα,ψυχραιμία. Μήπως αυτό τελικά επιζητούν;
Η αλήθεια δεν φοβάται φαντάσματα και ξενύχτες και όποιο άλλο διαολόπιασμα.
Ολα εδώ είναι και θα φανούν. Ολα θα βγουν στη φόρα και θα αποδειχτούν. Ουδείς αλάνθαστος
Χαλαρώστε και αφήστε τα ποντίκια να κυκλοφορήσουν

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Aγαπητοί μου φίλοι κρουά,δεν είναι η πρώτη φορά που υφιστάμεθα πόλεμο από το κατεστημένο της Φλώρινας. Αυτό πολεμάμε και αυτό μας πολεμάει.Εάν αθροίσουμε τα γεγονότα των επιθέσεων κατά κρουά θα φρίξετε. Το σημαντικό είναι πως ο αγώνας δεν είναι προσωπικός. Εγώ, εσείς και οι συνεργάτες της κρουά, αυθόρμητα και δυναμικά ξεκινήσαμε πριν από 3 χρόνια τον έλεγχο του δημόσιου βίου και έναν αγώνα κατά της διαφθοράς. Αυτό έχει κόστος. Συνεπείς όλοι σε αυτό που πιστευουμε συνεχίζουμε απτόητοι. Ανοικτοί στις προκλήσεις, τις αντιμετωπίζουμε χωρίς τον φόβο να εκτεθούμε διότι δεν κρυβόμαστε από κανέναν και τίποτα. Αφήστε τους να παίξουν το παιχνίδι τους για να ξεπεράσουν το πρόβλημα ύπαρξής τους. Η ώρα των αποκαλύψεων της κρουά για την δυσώδη συμπεριφορά τους, θα είναι στην ώρα της. Από τη στιγμή που το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, δεν έχω λόγο να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί τους. Ας κάνουν και τούμπες.

Ανώνυμος είπε...

Ερευνήστε, πότε ακριβώς ετέθη σε επαναλειτουργία του γουάι φάι του δήμου στη πλατεία. Έχω την εντύπωση πως ήταν απενεργοποιημένο και πως πρόσφατα άναψαν τα λαμπάκια.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα λένε, άρχισαν να επιδίδονται τα ραβασάκια της εισαγγελέως, στα καλά παιδιά της πολιτικής ζωής. Κατανοώ απολύτως τα απενονοημένα καυτά διαβήματά τους.

Δημοσίευση σχολίου