2:33 μ.μ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Με την άδειά σας, αγαπημένοι μοι φίλοι κρουά, γιατί να χαλάσουμε τις γιορτάρες μέρες
 μπροστά σ έναν υπολογιστή;
 Μήπως και μεθαύριο, μέρα δεν είναι για να τα πούμε; Γιατί έχουμε πολλά να πούμε και θα τα πούμε.
ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΗΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! 
 

10 comments :

Ανώνυμος είπε...

Kαλά ξηγιέσαι και να περάσεις καλά. Θα αναμένομεν βεβαίως. Ασε τους άλλους - εκείνους- να βγάλουνε τη λύσα τους μπροστά σ έναν υπολογιστή. Ας μάθουν όμως και λίγη ορθογραφία. Να μην εκτίθενται έτσι δημόσια και μάλιστα λατινιστί.

Ανώνυμος είπε...

Καλή Αποκριά!Περιμένουμε...

Ανώνυμος είπε...

Καλή Αποκριά σε όλους.Μακάρι μετά να βγάλουν και τις μάσκες όλοι αυτοί που ανεδοίαστα, μπερδεύουν την δουλειά του ελεύθερου επαγγελματία με τη διαχείριση δημοσίου χρήματος!

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις αποκριές αρχίζει ο χορός των εκλογών.
Αδηλο το τελικό αποτέλεσμα των αυτοδυναμιών.
Ολα δείχνουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας Κων/νου Καραμανλή, σύμφωνα και με Αθηναϊκά δημοσιογραφικά σχόλια;

Ανώνυμος είπε...

Καλές Αποκριές!

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη Καλή Αποκριά. Και να θυμάσαι ότι όσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...άς τους να νομίζουν ότι κάνουν κάτι....βρίζοντας..βγάζοντας "βρώμες" όπως άλλωστε τους έχουμε συνηθίσει τόσο χρόνια και έχουμε αηδιάσει...Τελικά πότε θα αλλάξει κάτι σάυτή τη πόλη;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη Γιατί θα έπρεπε να απαντήσω στο σχόλιό σου σχετικά με τις ενέργειες του δημάρχου Νευροκοπίου συγκριτικά με αυτές του δημάρχου Φλώρινας κ. Βοσκόπουλου; Αν σε ενδιαφέρει τόσο, κάνε τον κόπο και επικοινώνησε εσύ με τον δήμο Νευροκοπίου αφού σε ενδιαφέρει τόσο το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιεύεις μόνο ό,τι σε βολεύει! Δε δημοσίευσες το σχόλιο με την πρόταση του Δημάρχου Φλώρινας να διατεθεί όλος ο Τοπικός Πόρος στους λογαριασμούς ΔΕΗ των Φλωρινιωτών προκειμένου να έχουμε πιο ανεκτή χειμερινή διαβίωση, αλλά και καθαρότερο περιβάλον!!! Δημοσίευσες μόνο την απάντησή σου για το Νευροκόπι! Πάλι κίτρινα γυαλιά φοράς!!!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

O δήμαρχος Φλώρινας έχει τα δικά του μπλόκ για τις δημοσιεύσεις του. Στη κρουά ασχολούμαστε αποκελειστικά με τον έλεγχο της διαχείρισης του δημόσιου χρήματος.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 10.42 ο δήμαρχος Φλώρινας από εκεί που είχε ξεσκίσει τον τοπικό πόρο ως νομάρχης για κρασιά, τσίπουρα, εκδόσεις και εκδηλώσεις τώρα ξεπλένει τις ενοχές του ή ίσως τις αμαρτίες του με τη διάθεση του τοπικού πόρου γι αυτά που μας λές; Εσύ τον πιστεύεις;

Δημοσίευση σχολίου