2:00 μ.μ.

ΦΛΩΡΙΝΑ 1os ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Εκεί που καμαρώναμε πως η Φλώρινα είναι 1ος   ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ξαφνικά μας προέκυψε και έτερος προορισμός. Αυτή τη φορά, όλα δείχνουν πως  θα μας επιλέξουν  ως  προορισμό για μετανάστες. Παράνομους και νόμιμους μετανάστες. Λέτε αυτούς να εννοούσαν τόσα χρόνια για φιλοξενούμενους;

Τουριστική ανάπτυξη και κέντρο κράτησης μεταναστών, είναι ένας φανταστικός συνδυασμός και για μία ακόμα φορά, το μέλλον της Φλώρινας φαντάζει ελπιδοφόρο.
Εκεί λοιπόν που κόβαμε φλέβες για την τουριστική  ανάπτυξη, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών, εκεί που διαθέσαμε το 50 % του τοπικού πόρου για εκδόσεις, προβολή και ταξίδια, εκεί μια νέα ιδέα  έρχεται επιτακτικά να δημιουργήσει νέα δεδομένα για τον τόπο μας!  

Σύγχρονες εγκαταστάσεις θα αλλάξουν εντελώς τη φυσιογνωμία του στρατοπέδου Βεύης, χώροι άθλησης και αναψυχής για τους έγκλειστους μετανάστες , υπηρεσίες κέτεριγκ θα αναλάβουν το μενού διατροφής τους, και το καλύτερο!!! Θα ενισχυθεί η τοπική οικονομία! Δεν ξέρω πως, αλλά αυτό λένε. 
Μπορεί να έρθει και το τρένο για να μας τους φέρει!
 
Αν αυτό δεν είναι όραμα για τον τόπο τι είναι; 

14 comments :

Ανώνυμος είπε...

Φρίκη!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντώνης Σαμαράς πάντως δεν διαφωνεί για αυτά τα κέντρα. Μάλιστα θέτει και όρους. Ένας από τους όρους είναι και τα κίνητρα για τις τοπικές κοινωνίες. Ας τρέξουν τώρα τα γαλάζια του πρόβατα για να μας έρθει γρήγορα αυτό το κέντρο κράτησης μεταναστών στη Βεύη. Στη συνέχεια ας κάνουν και καμία ζώνη ελεύθερου εμπορίου για αυξημένα κίνητρα στις τοπική μας κοινωνία. Δηλαδή μισθούς των 200 ευρώ. Και μετά Φλωρινιώτες και μετανάστες θα γίνουμε ένα. Για να μας καμαρώνει και η Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

ετσι είναι κύριοι. δεν θέλατε γελάδες σβιτς πάρτε τώρα ένα κέντρο αουσβιτς

Ανώνυμος είπε...

Με αυξημένη δόση αυτοσαρκασμού περιέγραψες Ντόρις δύο πράγματα. Το παρελθόν που φεύγει μαζί με τους βραβεύσαντες αγροτουριστες και το μέλλον που ανατέλει στον ορίζοντα σάν τις κουκούλες . Τόσο "ζοφερό" μέλλον σάν τα ...μάτια του μελαμψού της φωτογραφίας.Τώρα τι πρέπει να κάνουμε? Μα φυσικά ήδη έπρεπε να αντιγράψουμε να αντιδράσουμε δυναμικά όπως οι άξιοι κάτοικοι του Βοίου ακόμη και με περιφορά του επιταφείου αυτών που έθεσαν την φλώρινα σε ζώνη με την βία ενός και την αδιαφορία "τουριστικού" προορισμού΄λαθρομεταναστών .Ανάπτυξη εάν ονειρεύονται κάποιοι με στρατόπεδα φυλακές λαθρομεταναστώνχμ στην Βεύη τέτοια ανάπτυξη της "σκούπας και της βούρτσας" να μας λείπει.Εάν σχεδιάζουν τέτοια ανάπτυξη ευχαρίστως θα δείχνουμε τον δρόμο στους λαθρομετανάστες να επιστρέψουν στην Αθήνα ακόμη και με τα πόδια..Οι αιρετοί όμως αυτά τα εκλεγμένα βαψομάλλικα παλικάρια γιατί τους έπιασε τόσος πανικός και μάλιστα εν κρυπτώ συνεδρίασαν εχθές Πέμπτη χωρίς εμάς και όλους τους πληττόμενους κατοίκους απο την λαθρομετανάστευση απο την ρυπογόνα ΔΕη και απο ανίκανους αιρετούς ? Αγαπητοί και αγαπητή ...δέν ξέρω εάν ψεκάζουν υπνοστεντόν πάνω απο την Φλώρινα αλλα το σίγουρο είναι ότι οι συγκεκριμένοι θέλουν επιδιώκουν τους Φλωρινιώτες να ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.Για το πετρέλαιο λχ πέρασε η βαρυχειμωνιά και εκ του ασφαλούς έγινε διαμαρτυρία τον Μάρτιο το ίδιο για τις σχολές το ίδιο για το τραίνο όσο για την ανεργία και το θέμα λαθρομεταναστών εκεί επικρατεί ο νόμος της μούγκας. Ένα να γνωρίζουν απο τον κάθε υπουργό μέχρι τον τελευταίο δημαρχιακό ή αντιπεριφερειαριακό ότι θα ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΘΑ ΦΆΝΕ ΜΆΥΡΟ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΙΟΝΆΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΈΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ.
η Αμεση και Συντονισμένη γενική αντίδραση τόσο των Βευιωτών όσο όλων των κατοίκων είναι η μόνη λύση τόσο στο θέμα των λαθρομεταναστών όσο και σε όλα εκείνα που μας στερούν με την βία ΄για να παίξουν προεκλογικό τάβλι στις πλάτες του Φλωρινιώτικου Λαού ...Να καούν τα χέρια και τα πόδια όποιου τολμήσει να λάβει χρήματα για το στρατόπεδο φυλακή λαθρομεταναστών στην Βεύη

Ανώνυμος είπε...

9.08 δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα καταφέρουμε να αντιδράσουμε. Το 60% των Φλωρινιωτών είναι πορωμένο με τη ΝΔ. Και όταν λέμε πορωμένο τα πρόβατα στο μαντρί βελάζουν - διαμαρτύρονται που και που. Τα γαλάζια πρόβατα είναι εντελώς μουγκα στη Φλώρινα. Το ίδιο ισχύει και για τα ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Έχουν μάθει όλοι τους να εκτελούν κομματικές εντολές έναντι πινακίου φακής. Και αυτό θα κάνουν και τώρα. Είμαστε μειοψηφία μεγάλε. Το κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

να δω με τους -25 β. κ. πως θα ειναι τα πραγματα για αυτους

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί δεν έχουν ανάγκη. Τον εαυτό σου και τα παιδιά σου τον σκέφτηκες, 10.05;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θυμήθηκαν την λαθρομετανάστευση ξαφνικά οι "εθνοπατέρες" μας. Τυχαία λίγο πριν τις εκλογές... Οι "φωστήρες" που:

-αφήνουν να περνάνε ανενόχλητα τα σύνορά μας 300 (!) περίπου αλλοδαποί την ημέρα (!),
-λέγεται ότι οι αλλοδαποί εν Ελλάδι είναι 2 ή 3 ή 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!! (μήπως πρέπει να χρησιμοποιούμε τον όρο εποικισμό;)
-τους παρέχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που πληρώνουμε εμείς (ουρά κάνουν οι αφρικανοί με έιτζ για να πάρουν δωρεάν τα φάρμακα των χιλιάδων ευρώ και το επίδομα των 860 ευρώ αν δεν κάνω λάθος)
-τους παρέχουν δωρεάν φοίτηση στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς (μάλιστα σε αυτούς έχουν προτεραιότητα οι αλλοδαποί)
-τους αφήνουν να απλώνουν τα σεντόνια τους και να καταστράφουν τους Έλληνες καταστηματάρχες χωρίς να τους ενοχλεί ουδείς
-τους δίνουν δουλειά οι "εθνικοί εργολάβοι" (θυμάστε με ποιους έσπασε την απεργία των οδοκαθαριστών), αλλά και εργολάβοι γενικότερα, ακόμη και στα δημοτικά έργα, δίχως να τους λέει κανείς να έχουν Έλληνες εργαζόμενους
-τους βγάζουν από τις φυλακές (ώστε να αποσυμφοριστούν!!!) και συνεχίζουν απρόσκοπτα το "έργο" τους
-αν τυχών συληφθούν τρέχουν να τους υπερασπιστούν οι επαγγεματιές "φιλάνθρωποι" των ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ή Μπίζνες Καλά Οργανωμένες) και απαιτουν νομιμοποίηση όλων (!!!!!!!!!))
-τους κάνουν "Ελληνες" και τους αφήνουν να ψηφίζουν (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Ίσως για αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=_sLhnh_BaVQ

Όποιος θέλει συνεχίζει τη λίστα...

Ναι αυτοί θα λύσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Σίγουρα. Μας έπεισαν... Πάντως μην τα βλέπουμε όλα μαύρα, καλό είναι ως ο 1ος αγροτουριστικός προορισμός να εκσυχρονιστούμε και λίγο. Να προοδεύσουμε βρε αδερφέ. Πολλοί λόγου χάρη μπορεί να βαριούνται κάποια στιγμή... Ενώ αν αρχίσει και η Φλώρινα να ομοιάζει με το Ισλαμαμπάντ, το Χαράτσι, τα Τίρανα, το Τιμπουκτού, ε όπως και να το κάνουμε θα αναβαθμιστούμε. Ας βάλουμε τέλος στην αναχρονιστική ήρεμη ζωή, ας έχουμε και λίγες κλοπές, λίγη φυματίωση ή ψώρα, κανέναν βιασμό, καμιά δολοφονία, έτσι για να σπάει η ανία. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!!!

Όποιος προτείνει μαζί με ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες να απελαθούν και οι 300 της βολής θα χαρακτηριστεί ως οπισθοδρομικός...

Σοβαρά τώρα, πρέπει να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε. Όλοι οι Φλωρινιώτες μαζί με τους Βευιώτες.

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλό: βγάλτε μια κακή φήμη, ότι το στρατόπεδο έκλεισε γιατί ήταν ...κακότυχο.
όλοι οι μουσουλμάνοι είναι πολύ δεισιδαίμονες.
Σκηνοθετήστε και μερικά..τυχαία γεγονότα και βάλτε παπαγαλάκια μεταξύ τους.
Δεν θα θέλει να έρθει κανείς, κι αν ποτέ θα ερχόταν δεν θα ήθελε να μείνει...

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν σας καταλαβαίνω καθόλου. Εδώ στην άμοιρη Φλώρινα που δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ άμεση αναπτυξιακή προοπτική η φιλοξενία τέτοιων κέντρων μπορεί να δώσει μερικά ψήγματα ανάπτυξης με την έννοια ότι θα βρούν κάποιοι άνθρωποι δουλειά και ότι θα κινηθεί η τοπική αγορά για να περιθάλψει τους λαθρομετανάστες.

όσο και άσχημο να είναι το θέαμα ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης παρ' όλα αυτά αν είναι απόλυτα ασφαλές και δεν έχουμε θέματα αποδράσεων τότε θα προσφέρει:
-Άμεσα δουλειά σε καμιά εκατοσή υπαλλήλους μέσα στο στρατόπεδο (πολύ περισσότερους από ένα εργοστάσιο της ΔΕΗ που στο τέλος θα μας σκοτώσει όλους)
- Δουλειά σε εργάτες και εργολάβους γοα την διαμόρφωση των χώρων και την συντήρησή τους.
-Δουλειά στους τοπικούς εμπόρους για την σίτηση, καθαριότητα κτλ.

Όλα αυτά με προϋπόθεση ότι οι υπάλληλοι που θα απασχοληθούν θα είναι άνεργοι της Φλώρινας. Επίσης με προϋπόθεση ότι όλες οι δουλειές κατασκευής και συντήρησης θα γίνουν από Φλωρινιώτες και οι προμήθειες θα γίνονται αμιγώς από Φλωρινιώτικα καταστήματα (εδώ ο εμπορικός σύλλογος θα πρέπει να οργανωθεί και να βρει τρόπο ώστε να επωφεληθούν ΟΛΟΙ οι τοπικοί έμποροι).

Το μόνο προβλημα που βλέπω ειναι στην επιλογή του συντονιστή των παραπάνω ενεργειών ...γιατί έχουμε αποδείξει πως το ξερό μας το κεφάλι δεν μας επιτρέπει να κάνουμε εύκολα κάτι συλλογικά.

Ανώνυμος είπε...

9:33 π.μ. τι ληγμένο πίνεις και δέν μας δίνεις να καταλάβουμε απο ποιό πλευρό ΚΟΙΜΑΣΤΕ ορθιος. Τι σε ψεκάζουν τέλως πάντων και λές για ανάπτυξη . Ένα μάτσο λαμόγια να κονομήσουν εις βάρος της ακριτικής μας κοινωνίας? Ωραίος μπουνταλάς είσαι. Πόσους λαθρομετανάστες θέλεις να σου στείλουμε απο την Αθήνα να σου ξαφρίσουν το σπίτι να μην τολμάς να βγείς νύχτες έξω την νύχτα ? Ποιοι θα εποφεληθούν ? μας δουλεύεις καληνύχτα και όνειρα γλυκά . ¨"οταν ξυπνήσεις απο το γλυκό σου όνειρο άγρια θα ξυπνήσεις μα θα είναι πολύ αργά .

Ανώνυμος είπε...

Η Φλώρινα για μία ακόμα φορά θα κάνει το καθήκον της. Θα ψηφίσει τα άξια παιδιά που τόσα χρόνια της πίνουν το αι... ε, συγνώμη δίνουν και το αίμα τους ακόμα, ήθελα να πω, για τους πολίτες. Ζήτω η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

9.33 πολύ φιλικά, αν θέλεις πάρτους σπίτι σου να τους ταΐζεις, αλλά μην παραπονεθείς μετά για την ανάπτυξη που θα επιτευχθεί στη γυναίκα και τα παιδιά σου...

Μάθαμε τώρα... Κλείνουν τόσα στρατόπεδα στα ΣΥΝΟΡΑ τάχαμου δήθεν για να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα και από την άλλη θα ταΐζουν εισβολείς για να έχουμε ανάπτυξη... Και τα ελληνόπουλα θα πρέπει να πουν και ευχαριστώ αν πάρουν 300 ευρώ για να υπηρετούν και να φροντίζουν τους λαθραίους; Ε, ΟΧΙ. Ο βιασμός της λογικής. Όξω όλοι. Και εννοείτε και αυτοί που χρόνια τώρα "νομιμοποιούν". Εγώ ξέρω ότι το παράνομο δεν νομιμοποιείται ποτέ. Τόσα εκατομμύρια θα ξοδέψουν, πόσα αεροπορικά εισητήρια θα αγόραζαν για να τους επιστρέψουν στις πατρίδες τους; Αλλά αυτοί κάνουν τα πάντα για να τους κρατήσουν εδώ. Και τίποτα για να αποτρέψουν και άλλους από το να μας φορτωθούν.

Και κάτι τελευταίο, διάβασα ότι υπάρχουν 25.000 ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... Για αυτούς θα ενδιαφερθεί κανείς;

Αν είχαμε έναν Καντιώτη σήμερα, θα είχαμε ήδη οργανώσει τις πρώτες δυναμικές αντιδράσεις. Ίσως οι καταπληκτικοί φορείς μας, με τις αστρονομικής ταχύτητας αντιδράσεις να περιμένουν πρώτα να μας τους φορτώσουν και μετά να πουν αχ εμείς δεν θέλαμε...

Ανώνυμος είπε...

άμεση απέλαση! λιγότερο θα κοστίζει απο το να τους τα'ι'ζεις και να τους κρατάς!

Δημοσίευση σχολίου