2:02 μ.μ.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ; - ΦΛΩΡΙΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ;

Με ερωτηματικά έκλεισε από τους παρευρισκόμενους  η μεγαλειώδης διαδήλωση της Φλώρινας στις 2 Μαρτίου 2012, για τα καυτά θέματα της περιοχής . Τη τιμή του πετρελαίου, την αιμορραγία προς τη γείτονα χώρα, το τρένο, τη ΔΕΗ, τα ΤΕΙ κλπ. .
 Πως σου φάνηκε  η διαδήλωση;                                                           Η αλήθεια είναι πως μπορεί να κάνει κανείς πολλές  αναγνώσεις. Ας μείνουμε όμως σε δύο αναγνώσεις. Τη ποσοτική και τη ποιοτική.
Ο κόσμος ήταν δύο  χιλιάδες, τρείς χιλιάδες..Εγώ σου λέω πέντε χιλιάδες. Κάθε ηλικίας και κάθε τάξης. Από ιερωμένους μέχρι και βρέφη που ήρθαν όπως μας είπαν να εκφράσουν τα παράπονα για την αδικία που γίνεται εις βάρος του τόπου μας διαχρονικά. Η τιμή του πετρελαίου που έβαλε φωτιά στις τσέπες μας, ήταν και η σπίθα που άναψε για να πυροδοτήσει την αντίδρασή μας. Τόσος κόσμος στη πλατεία είχε να βγει στη πλατεία δεκαετίες. Άλλες εποχές θα μου πεις τότε, άλλη εποχή αυτή. Άλλα τα προβλήματα τότε, άλλα τώρα.  Αλλοιώτικος και ο κόσμος . Τότε ο κόσμος φώναζε, τώρα αρκεί η παρουσία ή και η απουσία, διότι και αυτή δηλώνει  ή διαδηλώνει κάτι.
Την εκφώνηση των αιτημάτων της Φλώρινας την ανέλαβε πρώτη  η Ιερά  της Φλώρινας. Συνεπής η Ι.Μ. άσκησε για μία ακόμα φορά τον ρόλο της. Πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα για να δώσει στη συνέχεια, τη σκυτάλη του αγώνα στους συνδικαλιστές της Φλώρινας .
Είδαμε και εναλλαγή στο ρόλο  του  διεκδικητή ή του Μεσία.  Οι πολιτικοί έκαναν μία παραχώρηση στους συνδικαλιστές. Τους έδωσαν το μικρόφωνο. Φορείς θα μου πεις οι μεν, φορείς  θα μου πεις οι δε. Οι πολιτικοί άλλωστε και οι συνδικαλιστές στο ίδιο καζάνι βράζουν.  Η μόνη διαφορά που  θα μπορούσε να δει κανείς, είναι πως οι πολιτικοί μέχρι τώρα έκαναν ασκήσεις επί χάρτου και διατύπωναν τα προβλήματα  του τόπου μας σε υπομνήματα, επιστολές και τα συναφή για να τα προωθήσουν στη κυβέρνηση , οι συνδικαλιστές άρχισαν τις φωνητικές επιδείξεις  από μικροφώνου. Ποιος έχει την πιο δυνατή φωνή για να ακουστεί στην Αθήνα;
Οι Φλωρινιώτες που συμμετείχαν στη διαδήλωση, έχουν και αυτοί φωνή. Αρκεί να τους δώσεις το μικρόφωνο. Τι μας είπαν;
ΕΡ. Τι περιμένετε από αυτή την διαδήλωση;
ΑΠ.  ΤΙΠΟΤΑ
ΕΡ.Γιατί βρίσκεστε τότε εδώ;
ΑΠ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΤΣΙ κλπ.
ΕΡ. Έχετε εμπιστοσύνη στους  τοπικούς φορείς;
ΑΠ. ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΚΑΜΙΑ κλπ..
Αυτή ήταν η εκδήλωση μέσα από τα δικά μου αυτιά και τα δικά μου τα μάτια.                                                                             Εκτονωτική για τους Φλωρινιώτες
Τονωτική για τους τοπικούς φορείς.
Η ΦΛΩΡΙΝΑ όμως ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Και τα περιμένει. Αυτό ας το σκεφτούν όσοι ανέλαβαν τον ρόλο του διεκδικητή για τον τόπο.
Υ.Γ. Περιμένουμε και τις δικές σας απόψεις μέσα από τα δικά σας αυτιά και τα δικά σας μάτια.
Ντόρη Κουτουράτσα
Φλώρινα 4-3-2012


φωτο αναδημοσίευση neaflorina 

44 comments :

Ανώνυμος είπε...

Απολογισμός σημερινής κινητοποίησης.
Ναι θα συμφωνήσω ήταν θετική όλη αυτή η κίνηση και μακάρι να ειναι μόνο η αρχή αλλα θα άναφερθω και σε κάποια μελάνα σημεία:
1ον πολυ καλή κίνηση να κλείσουν οι καφετέριες αλλά υπήρχαν και κάποιοι βολεμένοι οι οποίοι προτιμήσαν να τις έχουν ανοιχτες και το χειρότερο να είναι και γεμάτες. 2ον πόλυς κόσμος περίμενε έξω απο τις κλειστές καφετέριες πότε θα ανοίξουν πάρα στο να είναι στην συγκέντρωση και να αγωνίζονται πρώτα απολα για τον εαυτό τους και μετά για τους άλλους. 3ον Κάποιοι καταστηματάρχες οι οποίοι είναι πρώτοι στην κλάψα και σε πολίτική του καφενείου έκλεισαν τα μαγαζιά κάι την κοπανήσαν για ρομαντικό τριήμερο με τις οικογενειές τους ή με την ευκαιρία κάναν και μιά μίνι ανακαινιση στο μαγαζί τους και 4ον οι μισός κόσμος και παραπάνω ήταν μσθητές και φοιτητές ναι μεν θετικό αλλα ο υπόλοιπος κόσμος που θίγεται αμεσα από τα μέτρα αυτά που ήταν άραγε?

Ανώνυμος είπε...

Η διαδήλωση ήταν καλή και καλώς έγινε. Οι πολιτικοί, όπως αναφέρεις, έτσι είναι, περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν έντονη την παρουσία τους, να μη χάσουν ευκαιρία να έρθουν "σε επαφή" με τον κόσμο,γιατί έρχονται εκλογές και χρειάζονται τους ψηφοφόρους τους.
Αυτό έμαθαν να κάνουν και αυτό θα κάνουν...περιμένετε τίποτα παραπάνω;
Οι ψηφοφόροι όμως,είναι ικανοποιημένοι από τους εκπροσώπους τους; Αυτό θέλουν;Μήπως νομίζουν ότι έχοντας τον δικό τους θα εξυπηρετηθούν και ίσως"τσιμπίσουν" και κάποια θεσούλα;
Οταν όμως, μειωθούν σοβαρά οι μισθοί όλων των εμπλεκομένων με την πολιτική και αυτών που κατέχουν δημόσια αξιώματα,είναι σε θέσεις έμισθες,επιτροπές κτλ κτλ τότε μόνο θα μιλήσουμε για ποιοτική αναβάθμιση της πολιτικής ζωής.
Στην πολιτική ζωή πρέπει να διακρίνονται οι άνθρωποι που έχουν όραμα και όχι αυτοί που θέλουν να εξασφαλίσουν τον ευαυτό τους και τους γύρω τους με μισθούς κρατικούς.
Κάποτε όποιος ασχολείτο με την πολιτική δεν έβγαζε χρήματα. Θυμάμαι που έλεγαν οι παλιοί , και μάλιστα συχνά:"τον βλέπεις αυτόν;έφαγε όλα του τα χρήματα στην πολιτική!"
Τώρα αλλάξαν τα πράγματα. Μακάρι όμως να έρθει σύντομα εκείνη η μέρα, που οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά να είναι μόνο οι άξιοι και οι χαρισματικοί, να αξίζουν τον τίτλο του ανώτατου αρχοντα. Και αυτό θα γίνει όταν το κίνητρο θα είναι η δόξα, η καλή φήμη και όχι το χρήμα...
εργολάβος σε κατάθλιψη

Ανώνυμος είπε...

Αχ, βρε Ντόρις, για να καταλάβει κάποιος ότι έχεις φίλτερη από αυτόν την αλήθεια πρέπει να είναι ο..Πλάτων

Ανώνυμος είπε...

PHGA ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΕΙ΄: 'ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΤΙ? ΣΙΓΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ!'ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΑΙΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΥΔΙΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ.............

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω, μέσα από τις γραμμές του κειμένου αλλά και τα σχόλια, μια διάθεση απαξίωσης και μείωσης της αξίας της συγκέντρωσης. Άδικα! Κατ΄αρχήν, είχε να γίνει αντίστοιχη χρόνια!! Συμμετείχαν όλοι!! Ήταν θετικό που οι πολιτικοί δεν ήταν στη πρώτη γραμμή!! Διαπιστώνω όμως για άλλη μια φορά ότι ο Φλωρινιώτης λειτουργεί μίζερα!! Πάλι ψάχνετε να βρείτε αρνητικά!! Δοκιμάσατε εσείς κάτι άλλο καλύτερο??? Δεν ακούστηκαν τα αιτήματα παντού?? Δεν ήταν μια καλή αρχή?? (ελπίζω!!) Βλέπω εσένα και άλλους που δεν ήταν οι άμεσα διοργανωτές να προσπαθείτε να υποβαθμίσετε την εκδήλωση!! Κρίμα!! Να πω το ρητό για την κατσίκα?!?!?! Μπράβο σ΄αυτούς που το τόλμησαν και καλή δύναμη στο μέλλον!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πιο κωμικοτραγικό που είδα στην διαδήλωση ήταν μία πρωτοβουλία "αγανακτισμένων" νέων της Φλώρινας (οι πιο πολλοί από τους οποίους έχουν βολεμένους γονείς και είναι και οι ίδιοι βολεμένοι) να βγάζουν κάτι γελοίους λόγους και το καλύτερο απ' όλα να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο λανθασμένα (Σε γνωρίζω από την ΌΨΗ του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω από την ΚΟΨΗ που με ΜΙΑΣ μετράει ΣΤΗ Γη). Δεν ήξερα αν θα έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω! Το συμπέρασμα πάντως είναι ότι σαν πόλη έχουμε πιάσει πάτο. Στην κυριολεξία όμως.

Ανώνυμος είπε...

θα σκάσεις αλλά ο Σαπαλίδης με τους φίλους του μάζεψε χιλιάδες και σε πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα

Ανώνυμος είπε...

sth peina gia na strosis

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

10.15 ζητήσαμε την άποψή σου για την διαδήλωση και όχι για την άποψη της εκδότριας.Οι εμμονές με πρόσωπα, γίνονται ξέρεις και ψυχωτικές καταστάσεις.Γι αυτό φρόντισε λίγο τη ψυχική σου υγεία.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

10.25 Ειλικρινά, ορισμένοι χρειάζεστε ψυχίατρο. Επιβεβαιώνεις βέβαια ππερίτρανα το μένος στο πρόσωπό μου, τη προσπάθεια υπονόμευσης της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, επειδή δεν στρώνω. Δηλαδή δεν είμαι του χεριού σας! Ευχαριστώ. Και δεν πρόκειται να στρώσω.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

1.02 Δεν εξάντλησαν το μένος τους στο πρόσωπό μου και ..βρυκολακιάσανε. Πολύ μεγάλη ιδέα φαίνεται πως έχουν για τον εαυτό τους οι φίλοι του Σαπαλίδη. Ας κάνουν τώρα καμία γαργάρα με χυμό λεμονιού για να συνέλθουν.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, δεν επιτρέπεται να κρίνουμε, πέρα από το "πώς μας φάνηκε η διαδήλωση" και το "πώς προσπαθείτε εσείς να μειώσετε την αξία της διαδήλωσης"!!! Και γιατί αυτό??? Επειδή δεν ήσουν κι εσύ μέσα?!?!? Επειδή δεν πήρες αυτά που ζήτησες?!?!? Καλά σου γράφουν για λεμονόκουπες... Εμείς θέλουμε ψυχίατρο??? (ντροπή που το γράφεις σαν σχόλιό σου στο blog σου!!) ή εσύ που "την έχεις ψωνίσει" και νομίζεις ότι είσαι ο Τριανταφυλλόπουλος της Φλώρινας???? (όχι, βέβαια, ότι μ' αρέσει ο παραπάνω δημοσιογράφος-εκβιαστής με την Porsche...)

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκα 10:25 γιατί γράφεις με λατινικά στοιχεία και όχι με Ελληνικά; Να σου πω γιατί; Διότι είσαι ανορθόγραφος. Μήπως έχεις σπουδάσει και στην Ιταλία χωρίς να έχεις μάθει Ιταλικά; Μήπως σε λένε και Γιάννη; Μήπως επίσης ο πατέρας σου και ένας θείος σου πήγαιναν σε αποστολές της ΚΥΠ στην Αυστραλία;

Ανώνυμος είπε...

Κρουά εσύ έχεις καταθέσεις στην Όχριντ Μπάνκ;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Έχω κάνει σημαντικότερες καταθέσεις. BIG DEAL που λένε. Στους Εισαγγελείς.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

11.43. Οι απόψεις, απόψεις. Και δυστυχώς όταν δεν εκφράζονται αντικειμενικά, αλλά εκπορεύονται από εσωτερική τρικυμία - όπως στην περίπτωσή σου - τότε καταλήγουμε σε αναζήτηση ειδικών και μάλιστα ψυχιάτρων. Σε όποιον δεν αρέσει το μπλόκ μας να μην μπαίνει. Και όσοι ενοχλούνται από τις κριτικές μου να μου κάνουν μήνυση.

Ανώνυμος είπε...

12.500.000 ευρώ είναι πολλά; Μήπως είναι λίγα;
Αρκετά είναι σίγουρα για να πάει κάποιος "διακοπές". Να μην ξεχάσει να πάρει μαζί του και τις ριγέ πιτζάμες του.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά, λύσσαξαν τα παπαγαλάκια του Σάββα μαζί
σου. Γιατί;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

12.37. Ρωτήστε αγαπητοί μου τον Σάββα.

Λ.Λ. είπε...

(Άσχετο). Αγαπητή κα Ντόρη θέλω να σας κάνω ένα παράπονο για την μη εμφάνιση της επιστολής προς Μέρκελ της Νέας Φιλικής Εταιρείας. Έχω την εντύπωση ότι τελευταία η σελίδα κάνει "κοιλιά".

NΤΟΡΗ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ είπε...

Λ.Λ. Έκανα φορματ στον υπολογιστή και δεν έχω διαβάσει προσεκτικά όλα τα μέιλ. Το είδα, το μήνυμά σου, αλλά δεν με βοήθησε ο χρόνος. Ευχαριστώ για τη κατανόηση.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Σάββας, πώς την είδε τη δουλειά;Και αυτοί που του κάνουν το μάνατζερ;
Ποιος ΤΟΥ είναι ΣΤΟ Σάββα ο μάνατζερ;Χαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι έχουν βγάλει τα Χρήματά τους στην ΠΓΔΜ;
Από που βγάλανε τοσα χρήματα; Τι δουλειά πια κάνουν που τους αποδίδει τόσα πολλά ώστε να χρειάζεται να τα βγάλουν και σε άλλη χώρα.Και.....τι χώρα!!!!!!!....Πολύ περίεργο και πολύ ύποπτο ακούγεται...Γιατί και πώς;
Και γιατί σε αυτή τη χώρα;Τι σχέση έχουν με αυτή;
Ποιοι άλλοι έχουν κάνει το ίδιο;
Α...ρε ρουφιάνοι πουλημένοι....εμείς εδώ τι κάνουμε;θα αρχίσω να πιστεύω ότι πραγματικά μας έχουνε ψεκάσει....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ και οι φίλοι μου, πήγαμε μόνοι μας στην διαδήλωση και όχι γιατί μας "μάζεψε" κανένας Σάββας, και ακόμα περισσότερο "οι φίλοι" του, οι οποίοι μια χαρά έχουν καταφέρει να του χαλάνε την εικόνα.
Βαρέθηκα, στα αλήθεια, να ακούω τα ίδια και τα ίδια στα μικρόφωνα και βαρέθηκα να βλέπω αυτούς που τους δίναν συγχαρητήρια από μπροστά, από πίσω να τους κοροιδεύουν.
Δεν ξέρω, αλλά μετά που έφυγα, αισθάνθηκα όπως ακριβώς τα περιγράφει η εκδότρια της κρου-κρουα.
Δεν ξέρω αν με θυμάται, θα ανακαλέσω ένα γεγονός από τη μνήμη της για να με θυμηθεί:
Όταν κάποιοι της λέγαν τη γνώμη της για τον Σαπαλίδη και η ίδια τον υπερασπίζονταν. Δεν άκουγε και αυτά που της έλεγαν οι άλλοι και καλά να πάθει τώρα.
Και της απευθύνω το ερώτημα:Είχαν δίκιο για όλα αυτά που σας έλεγαν μπροστά μου;
Θυμάστε που σας είπα να μην είστε τόσο σίγουρη;(Με θυμηθήκατε;)

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι κρουά,
Οι ρουφιάνοι της Φλώρινας, το γνωστό κατεστημένο έχει πιάσει δουλειά στο διαδίκτυο. Βλέπετε τα αφεντικά τους δεν τους εμπιστευονται πιά. Η συνήθεια όμως είναι συνήθεια, και τώρα που είναι στον αέρα, προσπαθούν να επιβιώσουν με τις γνωστές τους μεθόδους.
Για τους φίλους τους Σάββα διατηρώ επιφυλάξεις. Μπορεί να είναι και μεταμφιεσμένοι ρουφιάνοι που θέλουν να υπονομεύσουν εμένα διαδίδοντας κόντρες και προκαλώντας όσους δεν έχουν και τη καλύτερη άποψη για τον Σάββα, για να κατηγορήσουν στη συνέχεια και πάλι εμένα που αναρτώ τα αρνητικά σχόλια.
Με τον Σάββα Σαπαλίδη, δεν έχω έρθει σε κόντρα.
Η καλή σχέση μαζί του δεν με δεσμεύει να του ασκήσω κριτική, είτε καλή , είτε κακή. Εύχομαι και ο Σάββας να φανεί αντάξιος του ρόλου που ανέλαβε
και να αναθέτει δουλειές με διαφανείς διαδικασίες και όρους και να είναι σε θέση να ξεπερνάει και φιλίες προκειμένου να φανεί συνεπής με όσα μας υποσχέθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάββας προ Επιμελητηρίου το έπαιζε το θέμα ως το παιδί του λαού. Μιά, ο κοντός που τον καταέτρεχε - θα φέρεις Σάββα ορκωτούς στο ΕΒΕ;- δυό, ένας άλλος κοντός που ξέρει και γράμματα τον εμπόδιζε στη Ομοσπονδία κτλ. κτλ. Με λίγα λόγια έπεισε πολλούς με το κλάμα και εκείνον τον λυγμό που του ξέφευγε. Τώρα ο Σάββας με το στανιό τους θέλει όλους να βαράνε το δικό του ντέφι. Ενδύθηκε και τον κόκκινο μανδύα και κράζει ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ! ή καλύτερα ΧΑΙΡΕ ΣΑΒΒΑ, ΟΙ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ. Προφανώς δεν του βγαίνει, όπως θα ήθελε.. Σάββα μήπως κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

o χρόνος θα δείξει κι άλλα. ποτέ ένας στραβός δεν μπορεί να είναι με έναν ή μια φορά στραβός

Ανώνυμος είπε...

Κρουά με το χέρι στη καρδιά δεν είμαι ρουφιάνος. Πρόσεχε τον Σάββα και τα παπαγαλάκια του. Ειδικά εκείνος ο μελαχροινός παπαγάλος είναι και αγράμματος και άξεστος και χωριάτης. Και σε θάβουν επειδή δεν πήγες εθελόντρια στις κινητοποιήσεις τους.
Τους τελείωσε βλέπεις τώρα το δάκρυ και ο λιγμός και άρχισαν το μαστίγιο. Εξουσία ντέ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν σου τα λέγανε κ.Ντόρις δεν τα πίστευες. Δεν ήθελες να τα πιστέψεις!Τώρα τι έχεις να πεις;Ήταν κακοπροαίρετοι εκείνοι που σου τα έλεγαν;Γιατί έτσι έλεγες τότε!Αλλά ο πανδαμάτωρ χρόνος απέδειξε άλλα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΠΑΛΙΔΗ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ? ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ. ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

για τον 6.13 6 μαρτιου..... αγαπητε φιλε δεν ξερω ποιος εισαι αλλα εκανες τελοια ψυχαναλυση του σαπαλιδη..... πραγματι ετσι ειναι στυλ ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ..... ΧΛΑΜΥΔΑ και ετσι... καθαροαιμος φασιστας.... μας δουλεψε ομως τελοια ολους τους φλωρινιωτες πριν τις εκλογες με σεμνοτυφο και καλα υφος του καλου παιδιου..... σε δυο μονο μηνες που ανελαβε το καλο παιδι γεμισε εχθρους γυρω του..... τυχαιο???? περιμενουμε να κανει αυτα που υποσχεθηκε.... που ειναι οι ορκωτοι λογιστες???? κατι δεν του βολευει τωρα????

Ανώνυμος είπε...

9.28 Κατέληξα στο συμπέρασμα πως ουσιαστική κόντρα με τον Σαπαλίδη δεν υπάρχει. Κατασκευασμένη τη βρίσκω ως ένα σημείο για να πλήξουν τη κρουά - αυτό είναι εμφανέστατο- και από εκεί και πέρα οι απόψεις και τα σχόλια, προσεγγίζουν εν πολλοίς τη φυσιογνωμία του Σαπαλίδη. Ο συμπαθής κ. Σαπαλίδης, άκομψα έχει εκφράσει μία υπέρμετρη φιλοδοξία. Το άκομψα, δηλώνει και μία αδεξιότητα και ίσως γι αυτό να παρερμηνεύετε ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση ο Σαπαλίδης θέλει - θέλουν να εμφανίζεται και εμφανίζεται ως ο νέος Μεσίας. Δικαίωμά του - τους. Οι κριτικές νομίζω πως είναι θεμιτές ως προς την ικανότητα και ως προς τις προθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

7.29 Eσύ μιλάς για ένα αγράμματο μελαχροινό παπαγαλάκι, αλλά εγώ ξέρω και ένα άλλο με μακρύ μαλλί και λίγη γνώση. Αυτά τα δύο παπαγαλάκια έχουν και προσωπική κόντρα μεταξύ τους. Είναι οι επόμενοι διάδοχοι του θρόνου, σύμφωνα με το μυαλό τους. Που ξέρεις μπορεί έτσι να θέλουν να κερδίσουν και την εύνοια του αρχηγού τους. Τη Ντόρη ξέρω απλά πως δεν την "χωνεύουν". Τόσο απλά. Δεν την χωνεύουν".

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ Π..... ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΒΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΠΌ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΗΛ. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ή Ο ΛΙΓΝΟΣ ΑΥΡΙΟ . Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ; ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ 3 ΟΟΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΜΩΣ; ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΙΛΆΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

TI NA EIΔΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ; ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ..ΦΟΒΗΘΗΚΕ..
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ:
ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

4.49 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ.ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗΣ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ. ΘΑΦΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που τα λέμε 3.18 δεν έχεις και άδικο. Παρασυρόμαστε όμως, επειδή όπως αποδεικνύετε κάποιοι θέλουν να διογκώσουν τα πράγματα και τον ίδιο τον χοντρό. Για να μην φανούν και καρφωθούν επικαλούνται ότι τους πονάει, την πέφτουν με την ευκαιρία σε όσους δεν χωνευουν - ο φερετζές του ... για να μας αποπροσανατολίζουν. Τώρα βαράνε όλοι τη κρουά για να ξεχάσουμε τον Βοσκόπουλο, να ξεχάσουμε το πετρέλαιο και να μιλάμε για τον χοντρό. Γνωστές μέθοδοι, απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά, ήρθε η ώρα να "απομονωθούμε" και να συγκεντρωθούμε. Ρίχνε πόρτα. Δεν θέλουμε να μπερδευόμαστε με κοπριές. Επιτέλους πάρτο απόφαση και πέρνα στο παρασύνθημα. Μπλόκ για ολίγους. Αυτό θέλουμε. Και με κάρτα εισόδου! Θα βρείς τη λύση. Κάντο.

Ανώνυμος είπε...

για τον 6.13 6 μαρτιου..... αγαπητε φιλε πρωτα πρεπει να ρωτησεις τον Σαββα αν ξερει να ανοιξει κομπιουτερ και μετα να σου απαντησει... (που να απαντησει)....!!! στο γραφειο του στο επιμελητηριο μου ειπανε οτι εχει υπολογιστη κατσε καλα... (αλλα για ομορφια ειναι) κληρονομια απο τον αρη ειναι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, ο κ. Σαπαλίδης δεν γνωρίζει τη χρήση Η/Υ;

Ανώνυμος είπε...

Η Υ τι είναι; Ηλεκτρικά και υδραυλικά;

Ανώνυμος είπε...

Κρουά, διαβάζω με προσοχή τις τελευταίες αναρτήσεις σου, καθώς και τα σχόλια των φίλων σου και μη και βγάζω το συμπέρασμα ότι πρέπει ν΄αλλάξεις σελίδα σ΄αυτό που πρεσβεύεις μέσα απ΄αυτό το blog! Το έχεις εξαντλήσει...το έχεις κουράσει!! Και το θέμα Δημάρχου και το θέμα Προέδρου ΕΒΕ!! Έχω την εντύπωση ότι έχεις μείνει μόνη (με 2-3 φίλους σου) σ΄αυτό!!! Ασχολήσου και με κάτι άλλο, πιο παραγωγικό και όχι με κατινίστικο στυλ!!!΄Εμένα τουλάχιστον με έχεις κουράσει πολύ και δεν προκειται να σε ξαναδιαβάσω αν δε δω κάτι καινούριο στο ρεπερτόριό σου!! Αλλιώς κλείσου εσύ και οι 2-3 υποστηρικτές σου σε ένα δωμάτιο και μιλάτε μόνοι σας!!!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ κύριε 10.23. Δεν σε υποχρεώνει κανένας να μπαιναίνει στο μπλόκ ή να διαβάζεις την εφημερίδα μας ή ακόμα και να με ακούς στο ραδιόφωνο.Σου εύχομαι καλή ξεκούραση.

ΦΙΛΟΣ ΚΡΟΥΑ είπε...

Επιτέλους! Κρουά κάνε και λίγο BAYGON κλείνοντας τη πόρτα για να ανανεωθεί η ατμόσφαιρα, τώρα που δεν θα έχουμε τόσο συνωστισμό!
Φίλος κρουά

Δημοσίευση σχολίου