11:01 μ.μ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ - Γ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Οι απ ευθείας αναθέσεις, είναι μία προσφιλής συνήθεια του Γιάννη Βοσκόπουλου, τ. νομάρχη Φλώρινας και νυν δημάρχου Φλώρινας. Και οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Μπορεί όμως να πρόκειται και για μία απλή σύμπτωση! Λες; 

Επί νομαρχίας Βοσκόπουλου, εκτός της πληθώρας των απ ευθείας αναθέσεων - το 70% του προυπολογισμού όπως ακούστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου τον Φεβρουάριο 2011- οι αναθέσεις αυτές γίνονταν ως επι το πλείστον σε συγκεκριμένα άτομα. Φίλοι ή τόσο καλοί επαγγελματίες; 
Το 2007 έγιναν έργα ύψους 955.694,56 ευρώ περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ
Το 2008  έγιναν έργα ύψους 991,559 ευρώ περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ
Το 2009 έγιναν έργα ύψους  1.984.859 ευρώ, περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ 
Το 2010 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2010 έγιναν έργα 968.000 ευρώ
περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ
Αυτά τα έργα τα πήραν εργολάβοι 5 ταχυτήτων
ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ 1 ΕΡΓΟ                   13, 9% του συνολικού προυπολογισμού
ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ  2 ΕΡΓΑ                  13,5%
ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ  ΜΕ 3-4 ΕΡΓΑ               19,7 %
14 ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 37,4% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

1 ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ έχει πάρει το 7,4% του προυπολογισμού 

Ο 1 ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ λοιπόν, που ακούει στο όνομα Νικόλαος Τιρκιλίδης, τη τετραετία 2007-2010 είχε πάρει 14 έργα με απ ευθείας αναθέσεις δηλ. 15άρια, συνολικά 359.000 ευρώ! Δηλαδή 122.000.000 δραχμές!  

Στο δήμο Φλώρινας, εξακολουθεί  να είναι ένας από τους αγαπημένους εργολάβους του δήμου! Πρόσφατα, πριν λίγες ημέρες, τσίμπησε και πάλι 2 εργάκια. 
Στις 13-3-2012, αρ. πρωτ. 7260 , το  εργάκι Αμμοχαλικόστρωση αγροτικής οδού στη θέση Στρατόπεδο, ανέρχεται μόνο σε 6.900 ευρώ! 
Στις 20-3-2012, αρ.πρωτ.8393, το έργο Χρωματισμός 2 αποθηκών στη Δημοτική Αγορά, κοστίζει κάτι παραπάνω και ανέρχεται σε 12.000 ευρώ. (περισσότερα, κάντε κλίκ αρχείο τευχών φύλλο 25, σελ. 13.14.15)

Ο Αγγελίδης Γεώργιος, είναι και αυτός ένας καλός ή αγαπημένος εργολάβος.
Τη περίοδο  2007 & 2008, πήρε  5 έργα  συνολικού ύψους  75.000 ευρώ
Εγκατάσταση αναμεταδότη στη θέση  «Σταυρός, 15000 ευρώ 
Τοποθέτηση αναμεταδοτών στον Ατραπό, 15000 ευρώ
Τοποθέτηση αναμεταδοτών στη Λεπτοκαρυά 15.000 ευρώ
 Εγκατάσταση πυρανίχνευσης στη Νομαρχία 15.000 ευρώ
 Τοποθέτηση αναμεταδοτών στον Πολυπόταμο, 15.000 ευρώ  (περισσότερα, κάντε κλίκ αρχείο τευχών φύλλο 25, σελ. 13.14.15)
 Ο κ. Αγγελίδης, τις τελευταίες ημέρες τσίμπησε και αυτός άλλα 2 εργάκια. Μόλις 24.000 ευρώ τα δυό!
Αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων στη Τ.Κ. Κρατερού ύψους 12.000 ευρώ
Αποπεράτωση και φωταγώγηση πεζοδρομίων Άνω Υδρούσας 12.000 ευρώ! (13-3- 2012 αρ. 72730.

Ελπίζουμε πως αυτά τα έργα θα έχουν HAPPY END.


20 comments :

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο! Με στοιχεία και τεκμηριωμένα! Να χαρώ.

Ανώνυμος είπε...

Tην έβαψαν με αυτό το βάψιμο των 12.000 ευρώ για 2 αποθήκες!
Τους βλέπω και αναστενάρηδες στα χαλίκια.
Τώρα για τα πεζοδρόμια της Υδρούσας δεν έχω λόγια, ούτε και για τα φωτιστικά του Κρατερού!

Ανώνυμος είπε...

Aυτή είναι η ουσία. Να συζητιούνται αυτά στα δικαστήρια! Μπράβο κρουά! Έτη φωτός πρέπει να διανύσουν για να σε φτάσουν. Κάνε και μία καλή σούμα στα του δήμου, διότι το δικαστήριο δεν αργεί. Σε έναν μήνα θα χτυπήσει το καμπανάκι της δικαιοσύνης! Θα είμαστε όλοι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο άλογο περπατησιά δεν αλλάζει. Ο Γιάννης Βοσκόπουλος εξακολουθεί να ασκεί την ίδια πολιτική και σαν δήμαρχος. Η ανυπαρξία έργου είναι ορατή στη Φλώρινα. Οι κατατμήσεις έργων και οι απ ευθείας αναθέσεις χαρακτηρίζουν μία πολιτική αναξιοκρατίας και πελατειακών σχέσεων. Ο Γιάννης Βοσκόπουλος έχει κριθεί στη συνείδηση των Φλωρινιωτών. Σειρά τώρα, έχει η δικαιοσύνη για να κρίνει την πολιτική Βοσκόπουλου, την οποία ο κύριος αποφεύγει επιμελώς με αναβολές και νομικά τερτίπια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν θέλατε για δήμαρχο, να τον χαίρεσται. Και εσείς και το κόμμα σας.

Ανώνυμος είπε...

Na metaferthi i volta tis Florinas stin Ydrousa ke sto Kratero,me tosa polla fota tha lampsoume!

Ανώνυμος είπε...

posa xiliometra einai aytes oi apothikes pou kostisan 12.000 euro? Me 12.000 euro evafan oli tin poli....

Ανώνυμος είπε...

...ε ρε χρήμα που πέφτει....και ασχολούνται μαζί σου για μία έκδοση πάρα πολύ καλής ποιότητας και επιπλέον που τα περισσότερα χρήματα τα έδωσες σε όσους ασχολήθηκαν με τη συγγραφή και την έκδοση, και όλα αυτά με διαφάνεια....α ρε Ντόρη φωτιές που ανάβεις...

Ανώνυμος είπε...

με λιγότερα από 12.000 ευρώ ζει μια οικογένεια σήμερα,σιγά που σε αυτή τη χώρα ή τη πόλη θα κάτσει κανείς να ιεραρχήσει τις ανάγκες των πολιτών....και ύστερα φταίει η Τρόικα και οι ξένοι....

Ανώνυμος είπε...

Η φωτιά 1.29 ότι δεν μπορεί να κάψει το μαυρίζει.Αυτό κάνουνε με τη Ντόρη. Πότε βρε κορίτσι μου θα βγάλεις αυτό το λεύκωμα να τους το τρίψουμε στη μούρη για να δούμε τι θα κάνει μετά το αρρωστημένο τους μυαλό. Η μάνα Ρίζου, γι αυτό μπαινοβγαίνει ανενόχλητη στη περιφέρεια και σκαλίζει όλους τους φακέλους; Αυτή τα μαγειρεύει και μετά τους τα δίνει να τα σερβίρουν; Ο Ηλιάδης τι κάνει; Ξέφραγκο αμπέλι έχει καταντήσει η περιφέρεια.

Ανώνυμος είπε...

πλάκα έχουν που ασχολούνται συνέχεια μαζί σου...την τρίχα την έκαναν τριχιά και νομίζουν ότι κανείς νοιάζεται για το πώς κινούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες που με διαφάνεια αγωνίζονται, με τις δυσκολίες και ότι άλλο προκύπτει από την επιχειρηματικότητα που είναι τόσο δύσκολη στην Ελλάδα της διαπλοκής και της βρωμιάς.
Το δημόσιο χρήμα και η κατασπατάλησή του είναι αυτό που ενδιαφέρει, η διαπλοκή , προώθηση σε θέσεις με αδιαφανείς διαδικασίες,ο αδικιολόγητος πλουτισμός,όλοι αυτοί που κατέχουν μία ή και περισσότερες θέσεις στο Δημόσιο με υψηλούς μισθούς,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!! Αυτά ενδιαφέρουν, όλα τα άλλα είναι γαι λαϊκή κατανάλωση...

Ανώνυμος είπε...

Ξέφραγκο αμπέλι είναι τα πάντα. Τι Ηλιάδης, τι Βοσκόπουλος. Όλους αν τους ζυγίσεις και τους μετρήσεις, όλοι για τη πάρτη και για τους δικούς τους δουλεύουν. Τίποτα δεν ήταν ικανοί να προσφέρουν στον τόπο. Το δε δημόσιο χρήμα; Λες και΄είναι δίκό τους. Αυτοί είναι και αυτοί είμαστε. Δυστυχώς.
Εκείνος ο Αντωνιάδης! Ετοιμάζετε και για βουλευτής! Τι να πεις!

Ανώνυμος είπε...

Στον εισαγγελέα εάν έχει καταντήσει ξέφραγκο αμπέλι η περιφέρεια

Ανώνυμος είπε...

με ποια ιδιότητα μπαίνει αυτή εκεί μέσα;

Ανώνυμος είπε...

Η Αγνή Ρίζου,προχθές ήταν στην περιφέρεια. Το συζητούν όλοι οι υπάλληλοι που την έχουν δει επανειλλημμένως ανενόχλητη να ανοίγει φακέλους, έγγραφα. Έχει κάνει αίτηση για να παίρνει αυτά τα έγγραφα; Ούτε αίτηση, ούτε τίποτα. Ο δε Ηλιάδης τα βάζει μετά με τους υπαλλήλους και τους διευθυντές. Αυτό μπορεί να κάνει ο μικρός Ηλιάδης που αξιώθηκε μεγάλη θέση.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο κ. Ηλιάδης;Οι υπάλληλοι γιατί το επιτρέπουν;Εμείς γιατί το ανεχόμαστε;Μπορεί άραγε αυτό να το κάνει ο οιοσδήποτε;Με ποιο δικαίωμα και με ποια ιδιότητα;Τι είναι το δημόσιο;Ανήκει σε κανέναν;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
Μπορείτε να συνεχίσετε την σύγκριση μεταξύ Βοσκόπουλου και Αλτίνη. Προηγουμένως όμως μάθετε πως η σύγκριση γίνεται σε ομοειδή. Και όση σχέση ο φάντης με το ρετσινόλαδο, τόση σχέση έχει και ο Αλτίνης με τον Βοσκόπουλο. Παρά ταύτα συνεχίστε εσείς εκτίθεστε.
Λέτε επίσ, ης πως ο Αλτίνης ζηλεύει τον Βοσκόπουλο, επειδή ο δεύτερος είναι (.......) ενώ ο Αλτίνης παραδέχεστε πως δεν είναι! Τόση ανοησία σε ένα σχόλιο. Αν δεν το αναρτώ, είναι που δεν σκοπεύω να πάω φυλακή για τους χαρακτηρισμούς που προσάπτετε στον Βοσκόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, και για να καταλάβουμε αγαπητή κρουά. Λένε π.χ. ο Βοσκόπουλος είναι δίξας πίξας. Ο Αλτίνης ζηλεύει που δεν είναι δίξας και πίξας. Κάτι τέτοιο γράφουν;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ακριβώς 5.06

Ανώνυμος είπε...

Ε δεν είμαστε καλά! Τι να πεις! Ανοησία είναι λίγο!
Ο ίδιος

Δημοσίευση σχολίου