3:19 μ.μ.

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



Σήμερα στην Περιφέρεια στην Φλώρινα, (παλιά νομαρχία) κυκλοφόρησε το εξής ψέμα για την Κρουά: Ότι η Κρουά έχει κάνει καταγγελία πως οι υπάλληλοι είναι φευγάτοι από την δουλειά τους. 
Ψάξαμε ποιος το είπε και, μετά από πολλά τηλεφωνήματα, η διάδοση αποδόθηκε από στελέχη της Περιφέρειας σε «μπέρδεμα»!!!
Εμείς υποψιαζόμαστε ότι «κάποιοι» χρησιμοποίησαν υπαλλήλους, και ίσως και διευθυντές υπηρεσιών, για μας ρουφιανέψουν.
Γιατί σας τα λέμε αυτά; Σας τα λέμε για να μπείτε στο πνεύμα της «προπαγάνδας» και της «παραπληροφόρησης» που παίζεται στον νομό Φλώρινας, κυρίως κατά αυτών που δεν παίζουν το παιγνίδι του συστήματος, όπως η Κρουά.
«Κάποιοι» θέλουν να παρουσιάσουν την Κρουά σαν τον «κακό» που κυνηγάει όλον τον κόσμο. Ενώ η Κρουά κάνει αγώνα μόνον κατά της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, της ευνοιοκρατίας, της αναξιοκρατίας και κατά αυτών που είναι σε κυκλώματα και σε "λόμπυ", και κατά αυτών που "τρώνε" δημόσιο χρήμα.


Ρουφιανεύοντάς μας οι «κάποιοι» προσπαθούν να επιτύχουν τρεις στόχους: 
Πρώτον, να δημιουργήσουν έναν μεγάλο αριθμό εχθρών της Κρουά. Γιατί μέχρι τώρα η Κρουά έχει μόνον φίλους. Οι μόνοι εχθροί της Κρουά είναι οι "εκλεκτοί", οι "πορφυρογέννητοι", τα "λαμόγια", οι "προστάτες" τους και αυτοί που την ζηλεύουν. Οι κάποιοι θέλουν να "περάσουν" το εξής μήνυμα: «Την Κρουά κανείς δεν την θέλει και όχι μόνον ο κ. Λαμογιο-ρουφιάνος ή ο κ. Εκλεκτός του κυκλώματος ή του "λόμπυ"».
Δεύτερον, θέλουν να παρουσιάσουν την Κρουά ότι επιτίθεται σε όλους χωρίς διάκριση. Το κάνουν για να κρυφτούν οι, κατά τα στοιχεία μας τουλάχιστον, "ένοχοι" πίσω από τους αθώους, στους οποίους αθώους δήθεν επίσης επιτίθεται η Κρουά. Το προπαγανδιστικό μήνυμα που θέλουν να περάσουν είναι: «Για όλους γράφει, άρα δεν είναι περίεργο ότι γράφει και για τον κ. Λαμογιο-ρουφιάνο ή τον κ. Εκλεκτό.» 
Τρίτον, θέλουν να παρουσιάσουν την Κρουά ως αναξιόπιστη. Το σκεπτικό που θέλουν να δημιουργήσουν στον κόσμο είναι ότι, όπως η Κρουά άδικα επιτίθεται σε έναν δημόσιο υπάλληλο, έτσι είναι αναξιόπιστη και σε αυτά που λέει για τα "λαμόγια", τους "εκλεκτούς", τους "πορφυρογένητους", τους "προστάτες" τους κλπ. Το προπαγανδιστικό μήνυμα που θέλουν να περάσουν είναι: «Όπως η Κρουά είναι άδικη ή υπερβολική σ’ αυτά που λέει για τον αθώο και απλό δημόσιο υπάλληλο, έτσι είναι άδικη και υπερβολική σ’ αυτά που λέει για τον ένοχο κ. Λαμογιο-ρουφιάνο ή κ. Εκλεκτό.»
Ας το πάρουν απόφαση αυτοί που θέλουν να προστατεύουν τους "πορφυρογέννητους", τους "εκλεκτούς" και τα "λαμόγια", ότι είναι ερασιτέχνες της προπαγάνδας. Δεν ήταν η προπαγάνδα που τους έκανε να έχουν πολιτικές επιτυχίες και εξουσία, αλλά ο φόβος του μέσου πολίτη.
Εμείς δεν τους φοβόμαστε και θα δώσουμε και το παράδειγμα σε όλους ώστε να μην τους φοβούνται.
Και τέλος, για να μην νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε περιθώρια να λένε, ότι δήθεν εμείς θέλουμε να  «λουφάρουν» οι υπάλληλοι, ξεκαθαρίζουμε την θέση μας. Αν «λουφάρει» ένας υπάλληλος πρώτα φταίει ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης, μετά ο διευθυντής του υπαλλήλου και μετά ο υπάλληλος. Αν είχαμε κάποια καταγγελία για υπαλλήλους που λουφάρουν, πρώτα θα ρίχναμε την ευθύνη στον κ. Δακή και στον κ. Ηλιάδη!


Και τέλος, όπως και να το κάνουμε, όσο κακό κι’ αν είναι το να «λουφάρει» ένας υπάλληλος, είναι πολύ λιγότερο κακό από το να έχει φάει ένας πολιτικός 12.000.000 ευρώ.

24 comments :

Ανώνυμος είπε...

Έχουν λυσσάξει πράγματι κρουά μαζί σου.Κρίμα να εμπλέκονται και δημόσιοι λειτουργοί σε τέτοιον βρώμικο πόλεμο. Τι θα πει μπέρδεμα; Να το ξεμπερδέψουν. Να βγάλεις και τα ονόματά τους.

Ανώνυμος είπε...

Αλήτες - ρουφιάνοι - καθάρματα. Αυτοί κάνουν κουμάντο σ' ατόν τον τόπο. Αυτοί πλουτίζουν χωρίς να δουλεύουν, τα δικά τους παιδιά "τακτοποιούνται".

Ανώνυμος είπε...

Pes ta Kroua, na mama! Etsi einai ta pramata. Teloun na se fane. Na katalavoume oloi oti den prepei na tous fovomaste.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να ασχολούνται με το πως θα κάνουν κακό σε κάποιον. Δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψουν. Δουλειά τους είναι να βολτάρουν και να δυσφημούν. Στην Φλώρινα το επάγγελμα με τα περισσότερα και πιο εύκολα λεφτά είναι αυτό του ρουφιάνου.

Ανώνυμος είπε...

πάλι μεταξύ τους τα λένε μεταξύ τους τα πιστεύουν. Μη μασάς, τους μάθαμε...

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε έστελναν κόσμο στο απόσπασμα με τις ρουφιανιές τους. Τώρα τουλάχιστον αυτό δεν γίνεται. Τώρα μόνον τα λεφτά τους ενδιαφέρουν. Και αυτό είναι επίτευγμα του ΠΑΣΟΚ. Ας το πω εγώ, που δεν ξαναψηφίζω ΠΑΣΟΚ, γιατί κανείς σημερινός πασόκος δεν τολμάει να μιλήσει πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Ντόρις ονομάτησε τους δημοσιως και βάλτους στο γύψο.¨Ηρθε η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

E,λίγο θυμίζει Τίτο, όταν έφτιαχνε το κρατίδιο.
Εβαζε τους σκοπιανούς να καταγγέλουν ότι τα γύρω κρατη Βουλγαρία, Ελλάδα , Αλβανία τους πολεμούν, πριν ακόμα καλά καλά δημιουργηθούν.
Και μετά φουλ αλυτρωτική προπαγάνδα στα κράτη αυτά.

Πυγμαλίων είπε...

Έτσι ακριβώς δουλεύει το "σύστημα". Παλιά έβαζαν κάποιον να ρουφιανέψει ότι "ο Τάδε είναι βούλγαρος". Αν ο Τάδε είχε κότσια και άρχιζε να ψάχνει ποιός είπε, σε ποιόν είπε και τι είπε, τότε οι ρουφιάνοι μιλούσαν για "μπέρδεμα". Αν ο Τάδε δεν είχε κότσια, τότε ανάλογα ή του φορτώναν δραστηριότητες που δεν είχε, ή του έπαιρναν χρήματα, ή τον εκβίαζαν να πει ψευτιές, δηλαδή να ρουφιανέψει, άλλους. Βλέπετε, διαχρονικά τις ίδιες μεθόδους χρησιμοποιούν οι ίδιες οικογένειες, με άλλα προσχήματα (κάποτε ήταν ο πατριωτισμός), αλλά πάντα με τον ίδιο σκοπό. Ο σκοπός τους είναι, κατά τον Εμμ. Ροΐδη "να σιτίζονται δίχως να σκάπτωσι", δηλαδή να πλουτίζουν χωρίς κόπο, άρα σε βάρος άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Όταν πριν από ένα μήνα περίπου είχα γράψει σε ένα σχόλιό μου ότι οι Φλωρινιώτες είναι ικανότατοι στο να σου στήνουν μια ιστορία, μερικοί πέσανε να με φάνε.. Νάτα μας τώρα τα μαντάτα...

Πυγμαλίων είπε...

Φίλε 8.20 όχι όλοι οι Φλωρινώτες, αλλά ορισμένοι. Οι ορισμένοι που στήνουν ιστορίες τις στήνουν σε βάρος των άλλων που πέφτουν στην παγίδα. Μην τους ισοπεδώνουμε όλους, διότι έτσι βοηθούμε αυ΄ούς που στήνουν ιστορίες να κρυφτούν. Όπως πήγε να κάνει και ο Πάγκαλος με το "μαζί τα φάγαμε", δηλαδή ο Τσοχατζόπουλος και αυτός που μπήκε ανξιοκρατικά σε ένα δίμηνο της ΔΕΗ είναι το ίδιο ένοχοι! Είναι δυνατόν;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΣ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ? ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

10.11 Σου δίνω την εντύπωση ότι παραπονιέμαι; Σου δίνω την εντύπωση ότι φοβάμαι τις συνέπειες;
Μάλλον θα ήθελες και να φοβάμαι και να παραπονιέμαι. Όταν ξεκινήσαμε την εφημερίδα μας με στόχο τον έλεγχο του δημόσιου βίου- άγνωστη λέξη προφανώς για πολλούς ίσως και για σένα-είχα επίγνωση του τι θα ακολουθήσει. Σήμερα απλά επιβεβαιώνουμε. Και δίνω την ευκαιρία σε όλους σας να μάθετε τι σας γίνεται και πως σας έχουν κάνει κουρδισμένα ανθρωπάκια. Αν σε ενδιαφέρει εσένα φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 20-3-12 10.11 πμ, δηλαδή τι εννοείς; Ότι η Κρουά δεν θάπρεπε ν' ανακατεύεται; Θα σε βόλευε; Θα βόλευε κι' ε΄σενα και ορισμένους φίλους σου να μην γίνεται κουβέντα για τις βρωμιές; Να υπάρχει η σιωπή που υπήρχε τόσα χρόνια; Θα σας βόλευε ο τύπος μόνον να γλείφει και να κολακεύει; Μήπως είσαι λαμογιο-ρουφιάνος;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ 11.53 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΥΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ. ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ 15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ" ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΨΗΦΙΣΑ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ. ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΕΚΑΤΣΑΝ".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Φίλος κρουά προς 9.05 είπε...

Δηλαδή 9.05 αν ήσουν λαμόγιο και ρουφιάνος θα μας το έλεγες; Από το σχόλιό σου φαίνεται πως είσαι θερμός υποστηρικτής του Βοσκόπουλου (ΔΕΝ ΜΑΣ "ΕΚΑΤΣΑΝ". Αν εξομειώνεις τη κρουά με τον κίτρινο τύπο που κυκλοφορεί τελευταίως ντυμένος στα κόκκιναι ή δεν έχεις κριτήριο - θέμα αντίληψης- ή μας ήρθες εδώ μεταμφιεσμένος σε πονεμένο και ταλαιπωρημένο. Όσο για το ΜΑΣ "ΕΚΑΤΣΑΝ" επειδή εγώ υπήρξα στο παρελθόν φίλος του Βοσκόπουλου, είχα ακούσει εκείνη τη περίοδο πως η κρουά δεν του "ΕΚΑΤΣΕ" του Βοσκόπουλου επειδή όπως λέγονταν της είχε προτείνει να αναλάβει τον προεκλογικό του αγώνα έναντι έργων από τη νομαρχία επειδή ήταν σίγουρος πως θα ήταν νομάρχης την περίοδο 2007 - 2010. Κρουά αληθεύουν όλα αυτά;
Φίλε 9.05 θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Παραδεχθείτε πως η κρουά έκανε το δημοσιογραφικό της καθήκον και τολμάει να κάθετει και στο εδώλιο για να υπερασπιστεί την αλήθεια την οποία εσείς πολεμάτε κρυμμένοι στις κουκούλες σας. Όλα τα άλλα περί κόπωσης τα ακούω βερεσέ. Βολέψου τώρα εσύ στη βόλεψή σου και άσε τη κρουά στον δυναμισμό τη της.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπτέ φίλε κρουά, συ είπας. Η κρουά υπερασπίζεται την αλήθεια στο εδώλιο. Υπομονή. Στις 25 Απριλίου 2012 ξεκινάει νέος κύκλος δικαστικών αγώνων.

Ανώνυμος είπε...

Μάζευε κρουά τσούσκες. Ξέρεις εσύ. Και μετά - είμαι βέβαιος για το μετά- σέρβιρέ τες ανάλογα.Ζω γι αυτή τη στιγμή. Θα κλάψουν κουκούλες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε "Οφτσαροπουλάκι" 9.05 δεν πας να πουλήσεις αλλού την ρουφιανιά σου. Αν κουράστηκες να διαβάζεις την Κρουά,ή την θεωρείς "κίτρινη", μην την διαβάζεις. Ούστ! Πίσω στον θάμνο με τις τσούσκες. Λαμόγιο-ρουφιάνε του κερατά.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Κύριε 9.05. Ατυχήσατε να αναπτύξετε διάλογο με τους φίλους κρουά.Δοκιμάστεξανά.Φροντίστε όμως να είστε κόσμιος αν θέλετε να δημοσιεύουμε τα σχόλιά σας. Αν πάλι δεν σας το επιτρέπει η κουλτούρα και η παιδεία σας , τότε δοκιμάστε να μας βρίσετε σε κανένα άλλο μπλόκ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αδιόρθωτε 9.05. Με την ευχή μας να ανταμώσεις τα ταίρια σου.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

9.05 Το πας φιρί φιρί, αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη. Ακόμα και μέσα από την ανωνυμία σου φαίνονται οι προθέσεις σου. Γι αυτό μη χάνεις χρόνο εδώ. Εκτονώσου αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Εχω βαρεθει να διαβαζω τα παραληρηματα τα δικα σου και του Αλτινη που κρυβεται απο πισω σου και κοντευει να σκασει απο την ζηλια του που δεν μπορεσε αυτος να ειναι χαλιφης στην θεση του χαλιφη. Ετσι επιτιθεστε μονιμως στους αλλους γιατι και εσυ και αυτος τα εχετε κανει μανταρα.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ποιός σε υποχρεώνει 7.37 να μας διαβάζεις;
Υπάρχουν και άλλα μπλοκ που υμνούν τους χαλίφηδες και βρίζουν τον κ. Αλτίνη και εμένα, έτσι για να σου γίνει το κέφι.Το κουβαδάκι σου λοιπόν και σε άλλη παραλία.

Δημοσίευση σχολίου