10:47 μ.μ.

H Ν.Δ. ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ !

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Λες να; Μπα δεν. Και αν ναι; 
Ε, τότε.. 
                                                                                                                                                  
Πότε; Πριν λίγες ημέρες . Μες στη Μεγάλη Εδομάδα, τότε που δέχθηκα πρόταση από τη ΝΔ για να κατέβω ως υποψήφια βουλευτής στο νομό Φλώρινας.
Το γεγονός , δικαιώνει τον αγώνα μας. Η Ν.Δ. γνώριζε και τώρα γνωρίζει ακόμα καλύτερα τον αγώνα κατά ενός πολιτικού συστήματος στα  πρόσωπο του Γιάννη Βοσκόπουλου και του Σωτήρη Βόσδου που κάνει η εφημερίδα μας  και προτείνει την   συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.
Επιλέγω να συνεχίσω τον αγώνα  μέσα από την εφημερίδα μας.  Επιλέγω να αναδεικνύω την ανεπάρκεια και  την ιδιοτέλεια πολιτικών παραγόντων του τόπου και να προκαλώ τα πολιτικά κόμματα να διαμορφώσουν απόψεις , θέσεις και δράσεις για την επίλυση των προβλημάτων  μας. Επιλέγω να προωθώ την αναβάθμιση της πολιτικής ζωής, του πολιτικού διαλόγου και να στέκομαι εμπόδιο σε κάθε προσωπική ιδιοτέλεια , σχεδιασμό και προσωπικό σφετερισμό των δυνατοτήτων της εξουσίας.
Αυτή ήταν και η απάντησή μου με την επιστολή την οποία απηύθυνα στον αξιότιμο Πρόεδρο της ΝΔ κύριο Αντώνη Σαμαρά.  


15 comments :

Ανώνυμος είπε...

Εισαι θεα και τωρα τι θα κανουμε χωρις εσενα στο ψηφοδελτιο της ΝΔ;Ολα αυτα του τα ειπες τηλεφωνικα στον Αντωνη;Κι αυτος τι σου ειπε ,πες μας εχει σημασια.Παρακαλω ν αναρτηθει.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Κάντε ότι μπορείτε κύριε 11.29. Όσο για τις λεπτομέρειες που σε απασχολούν, πέρασε από το γραφείο της εφημερίδας μας για να σου τις πω με κάθε λεπτομέρεια!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τι θα ψηφίσουμε? Α ρε Αντώνη. Δεν προσπαθησες οσο επρεπε. Βρε που καταντησε η ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο ;;; ίσως κολλάει με το τραίνο ;
Όταν βέβαια υπάρχουν και δήμαρχοι
Φλωρινιώτες υπάρχουν ;


Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Οι Β. Σποράδες δεν θα ψηφίσουν στις εκλογές
Να απέχουν από τις κάλπες των εθνικών εκλογών φαίνεται πως αποφάσισαν τα νησιά των βόρειων Σποράδων.Συγκεκριμένα οι δήμαρχοι Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου δηλώνουν αποφασισμένοι να βάλουν "λουκέτα" στους δήμους τους στις 6 Μαΐου.
Οι δήμαρχοι διαμαρτύρονται για.........
τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, που μειώθηκαν σε μόλις 3 την εβδομάδα μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει αδελφέ 9.01. Είστε εσείς στη ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για να ανορθώστε το κόμμα σας.Άλλωστε εσείς έχετε ανάγκη το κόμμα για να επιβιώσετε προσωπικά. Μην σας χαλάμε και τη βόλεψή σας.

Ανώνυμος είπε...

Μια καλή ιδέα για τη ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ είναι και οι προσευχές τώρα που αναρωτιούνται τι θα κάνουν ορισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σαμαρά, αν δεν βάλεις εσύ ένα χεράκι για να απαλλαγείς από τα βαρίδια της ΝΔ και να μας δείξεις τη τόλμη και τη μαγκιά σου πως θα μας πείσεις πως μπορείς να κάνεις όσα μας υπόσχεσαι για την πατρίδα κτλ κτλ κτλ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου κυρ Κώστα Μαυρίδη με τις ωραίες προτάσεις σου στον Πρόεδρο!

Ανώνυμος είπε...

Βαθειά νυχτωμένοι όπως πάντα. Η πρόταση έγινε από πρόσωπα που δεν πιάνετε ρε γαλάζια πουλάκια.
Και που δεν έχουν σχέση με Φλώρινα αλλά γνωρίζουν τα της Φλώρινας.Κελαηδήστε τώρα γαλαζοπετρίτες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΑ-ΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ?? ΤΟ ΤΡΕΝΟ? ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΤΑ ΤΕΙ? ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ? ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ? ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ? ΤΙ ΤΙ ΤΙ ?? ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ!!! Ε ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Ε ΔΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!! ΓΚΑ ΓΚΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτη 1,13.Αν μιλάς για την πρόταση 9,09 είσαι κι εσυ μέσα στην βαθιά νύχτα μαζί με τα πουλάκια της ΝΔ.
Ούτε κι εσύ πιάνεις τα πρόσωπα ψάχνοντάς τα εκτός Νομού καθώς δεν μπορείς να σκεφτείς ότι στους ίδιους δρόμους περπατάμε...
Το θέμα μας δεν είναι να ψάχνουμε πάντα γαλάζια,πράσινα και κόκΚινα πουλάκια
Εκείνο που μετράει αν μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι
ΓΙΝΕΤΑΙ ;

Ανώνυμος είπε...

Είσαι καλοπροαίρετος 3.59. Και αυτό φαίνεται και από τα γραφόμενά σου. Στον 12.42 αναφερόμουν ο οποίος ρίχνει υπονοούμενα για το ποιός μπορεί να πρότεινε τη κρουά στη ΝΔ ως υποψήφια. Φυσικό να μη το πιάσεις. Σίγουρα δεν είσαι από αυτούς. Σωστή η άποψή σου αλλά δεν φυτρώνει στη Φλώρινα ανάμεσα σε τόσες αγριάδες.

Ανώνυμος είπε...

3.17 Λίγα καλά έκανε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα; Λίγα κομματόσκυλα βόλεψε; Σιγά να μην ενδιαφέρονταν αυτοί για τον τόπο. Μόνο στις εκλογές. Γι αυτό ξουουουου!

Ανώνυμος είπε...

να σου βουλώσουν το στόμα σε ..πρότειναν αλλά εσύ γάτα δέν τσίμπησες. Κρουά στείλε κόσμο για κουρά.Το μπλούμ ντρίμ στην μαρμίτα τελείωσε όπως και οι ..μαρμεΛΑΔΙτσες.Ξέρεις εσύ

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να τα έριξες χοντρά. Αυτό το "όπως μου δόθηκε η ευκαιρία να εξηγήσω με κάθε λεπτομέρεια" λέει πολλά.

Δημοσίευση σχολίου