Ψυχραιμία φίλοι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα κοινωφελούς εργασίας!               

Ο φάκελος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχει ολοκληρωθεί από τη Διαχειριστική Αρχή και      εντός των ημερών θα πάει στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου για την απαραίτητη διαδικασία πληρωμής!

Στο κάλεσμά σας, περί φήμης πως δεν θα πληρωθείτε λόγω ελλείψεων στα δικαιολογητικά, είναι μάλλον φήμη. Σαφώς και υπήρχαν ελλείψεις αλλά συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία. Από το Υπουργείο είναι αδύνατον να έχει διαρρεύσει πληροφορία πως θα ακυρωθούν οι συμβάσεις διότι ο έλεγχος γίνεται από τη Διαχειριστική Αρχή και μετά πηγαίνει στη Κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου.
Ο όρος στη σύμβαση περί πληρωμής κάθε μήνα, δεν δημιουργεί πρόβλημα ώστε να ακυρωθούν οι συμβάσεις, το ρωτήσαμε και το ξεκαθαρίσαμε.

Χρειάζεται μάλλον λίγη υπομονή. Είμαστε κοντά σας και θα επικοινωνήσουμε και πάλι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 τόσο με τη Διαχειριστική Αρχή, όσο και με το Υπουργείο και θα σας ενημερώσουμε.

Για την εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο"

Ντόρη Κουτουράτσα
29-11-2012

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε Ντόρη. Στη κυριολεξία είσαι ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΗ. Πρόθυμη, δυναμική και αποτελεσματική. Μπράβο

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά, κυρία Κουτουράτσα, που δείχνετε και σεις ένα ενδιαφέρον στην πόλη των βολεμένων και των απαθών ανθρώπων... Πραγματικά σας ευχαριστούμε...

(Πέρα από τις πληρωμές μας έχουν προκύψει αρκετά ακόμα θέματα, όπως πχ. με ποιο κριτήριο
επιλέχθηκαν οι κυρίες που δουλεύουν στο Εργατικό Κέντρο και με ποιο δικαίωμα είναι τόσο ειρωνικές και απαξιωτικές με το πρόβλημά μας.)

Πάντως θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα και μετά είμαστε αποφασισμένοι να προβούμε σε κινητοποιήσεις. Ας ετοιμάζονται οι "συνδικαλιστές" (να γελάσω ή να κλάψω;) του Εργατικού Κέντρου.

Ανώνυμος είπε...

Ήδη έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις με καταλήψεις στην Καστοριά και Κοζάνη. Στην ...χαράδρα ώς συνήθως αργούν οι ανάλογες αντιδράσεις. Εάν περιμένετε απο ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ καήκατε. Αυτοί είναι για να βγαίνουν φωτογραφίες .
Κρουά πολύ χρησιμη η συμβολή στην ενημέρωση των ανθρώπων αυτών που έρχοντε Χριστούγεννα και ουδείς τους χαρίζει δωρίζει να γιορτάσουν το αυτονόητο ..την πληρωμή της εργασίας του.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει κάποιο σχετικό νέο??

Δημοσίευση σχολίου