10:44 π.μ.

ΑΝΕΒΛΗΘΗ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



 Στην ατζέντα του ΕΒΕ και συγκεκριμένα  για το επόμενο  Διοικητικό Συμβούλιο- γενικώς και αορίστως-  μετατέθηκε «το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών» μεταξύ των μελών Δέδε και Φουντουκίδη,  οι οποίοι αναμένουν ακόμα απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούν θέματα διαχείρισης του ΕΒΕ από τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Σάββα Σαπαλίδη,  του τύπου» άλλα λες και άλλα κάνεις Πρόεδρε».

Στη συνεδρίαση τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, ο Πρόεδρος κ. Σάββας Σαπαλίδης εμφανίστηκε πολύ ήπιος με διάθεση συναινετική και συνεργασίας απέναντι στα μέλη Δέδε και Φουντουκίδη. Δεν σας θέλω απέναντί μου – δήλωσε ο Πρόεδρος, στο επόμενο Δ.Σ. θα κλείσουμε τις πόρτες και με ένα και μοναδικό θέμα, αυτό, θα τα συζητήσουμε όλα.                                                                                                                                  Την ίδια διάθεση δεν έδειξε να έχουν οι Δέδες και Φουντουκίδης, οι οποίοι έδειχναν αλλά και δήλωναν αποφασισμένοι να «ξεκαθαρίσει η υπόθεση» εδώ και τώρα.

Η όλη κατάσταση είναι γεγονός πως έχει δημιουργήσει δυσφορία σε όλα τα μέλη του ΕΒΕ και ενδεχομένως να τα έχει διχάσει.                                                                               Και οι δύο πλευρές δεν θα πρέπει να ξεχνούν πως οι ίδιοι δημοσιοποίησαν ευρέως το θέμα  και οφείλουν δημόσια και να το επιλύσουν και όχι κεκλεισμένων των θυρών, όπως τουλάχιστον είπε ο κ. Σαπαλίδης.  Εκτός και αν ο ίδιος θεωρεί πως είναι προσωπική υπόθεση οπότε ας το λύσουν –κλείσουν σε κανένα τσιπουράδικο.

Αυτό που θα θέλαμε επίσης να παρατηρήσουμε είναι η αναθεώρηση του Σάββα Σαπαλίδη σε πολλά σημεία. Όπως για παράδειγμα όταν δεν ήταν Πρόεδρος υποστήριζε φανατικά το κλείσιμο των συνόρων ενώ στο προχθεσινό συμβούλιο υποστήριζε το άνοιγμα των συνόρων στο πλαίσιο της διασυνοριακής συνεργασίας. Ίσως η στάση αυτή να είναι δείγμα ωριμότητας εκτός και αν ισχύει η ρήση «όταν αλλάζουν οι θέσεις, αλλάζουν και οι σχέσεις», οπότε οι Δέδες και Φουντουκίδης θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ όψη και να είναι επιεικείς με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Σαπαλίδη.

Ντόρη Κουτουράτσα                                                                                          Φλώρινα 17-7-2013

12 comments :

Ανώνυμος είπε...

Γιατί με κλειστές πόρτες Σάββα
Διαφάνεια πάνω από όλα, τόσα χρόνια όλα πίσω από πόρτες γίνονται και γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε

Ανώνυμος είπε...

Αυτός κάτω ο καθιστός ποιός είναι;

Ανώνυμος είπε...

Τι φοβάται ο πρόεδρος και θέλει πίσω από κλειστές πόρτες;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΖΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΗΛ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ. Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον Σαββούλη, Θα έρθουν τώρα υπουργοί δεν τον παιρνει να βγαίνουν προς τα έξω τριβές εσωτερικές. Μπορεί να τουριξε και κανένα τηλεφώνημα προσεχε κτλ ο Παπαργύρης και ο Σαββόν μαζεύτηκε. Ας απαντήσει όμως όταν τον ρωτάνε και ας αφήσει τα καουμπολίκια κατά μέρος. Οι άλλοι δύο πιστολέρο δεν καταλαβαίνουν τίποτα οπότε το θεμα δεν θα λήξει τοσο απλά.

Ανώνυμος είπε...

O τρινιτά με το τέρενς χιλ, φιου ιου ιουιου φου φι φιουουου κάπως έτσι μας τη φέρνεις τη δουλειά Ντόρις ή εμάς που έχουμε φαντασία μας φαίνεται;
Αναβλήθηκε δηλαδή η μονομαχία στο ελ πάσο;

Ανώνυμος είπε...

Τα έξι γνωρίσματα ενός χαζού: Θυμός χωρίς αιτία. Λόγια χωρίς όφελος. Αλλαγή χωρίς πρόοδο. Ερωτήσεις χωρίς αντικείμενο. Εμπιστοσύνη σε ξένους. Φιλία με εχθρούς.

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε δεν ντρεπεστε λιγο ολοι το δενδρο που βγαζει καρπους χτυπατε

Ανώνυμος είπε...

Τρινιτά Δήμαρχος και με συγκεκριμένη αιτία.
Να ρίξει το Βοσκόπουλο και να είναι χειρότερος από αυτόν.
Και να αδειάσει και το ΕΒΕ.
Να κάνει και τον Τέρενς Χιλ Αντιδήμαρχο.
Να αδειάσουν κι άλλα πόστα.
Πολύ μαυριδερό σαν σενάριο ε;

Ανώνυμος είπε...

Ερχονται εκλογές του χρόνου
θα πέσει τόσο μαύρο που το μαυριδερό θα γίνει μαύρο

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαπαλίδης αν δεν κάνω λάθοςε στην επιστολή που κυκλοφόρησε ή στη ραδιοφωνική συνένετυεξη που έδωσε. έλεγε πως καταδικάζει του ΔΕ και ΦΟΥ όλο το συμβούλιο του Εβε. Τώρα ξαφνικά τι έγινε; Ειναι καραγκιοζλίκια πάντως όλα αυτά . όταν δεν ξέρεις δε να διαχειριστείς μία εσωτερική κρίση ...

Ανώνυμος είπε...

ο Δικαστής Σάββας καταδίκασε δύο μέλη του ΕΒΕ Ερήμην τους
Η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο.
Αλήθεια έβγαλε και καταδικαστικό ψήφισμα;

Δημοσίευση σχολίου