Mε πατρική εντολή ο Γ. Λιάνης θέλει να καλύψει το κενό που έχει αφήσει και πολύ σωστά του επεσήμανε ο πατέρας του : «Για την γενέτειρα σου δεν έκανες πολλά πράγματα».                                                                                                                                                  Πατρική προσταγή  λοιπόν και ιερή αποστολή για τον Γ. Λιάνη τα νέα πολιτικά του σχέδια..

Φλώρινα ευαγγελίσου χαράν μεγάλην!                                                                    
“Όστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν”.                                                                                                                                                                                                        Θείον κάλεσμα δια πάντα χριστιανό ορθόδοξο   απευθύνει ο Γιώργος Λιάνης μέσω της συνέντευξης που έδωσε στις 5 Αυγούστου στη Φλώρινα , στην απάντησή του στις φήμες  για το αν θα πολιτευθεί στο μέλλον.                                                                                        Και αφού το έπαιξε λίγο , όχι πολύ δύσκολος, για τα αν και πως θα κατέβει στις επόμενες εκλογές,   ήρθε και η αποκάλυψη .

..αισθάνομαι ότι έχω όλα τα προσόντα για να ηγηθώ μιας προσπάθειας με συνεργάτες που θα καλύπτουν όσο το δυνατόν ευρύτερο πολιτικό φάσμα χωρίς να έχουν δεσμεύσεις από αυτό.

Η μεγάλη πείρα που έχω αποκτήσει στα 23 χρόνια που διακονώ όλη την περιοχή, εγγυάται ότι πραγματικά έχω την δυνατότητα μαζί με άξιους συνεργάτες να πετύχω αυτό που ζητά η εποχή. Ένα άνοιγμα στο μέλλον και μια απτή ελπίδα για τα νέα παιδιά.
Όμως όλα αυτά προϋποθέτουν δράσεις από πρόσωπα που θα ‘θελαν να δεθούν μαζί μου για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου οράματος. Και αυτό δεν είναι δικό μου θέμα ούτε όπως καταλαβαίνετε θα αναλάβω πρωτοβουλίες για να το πετύχω.

Ιδού ο σύγχρονος Μεσσίας εν τω μέσω του θέρους και εσείς πιστοί προσέλθετε. Δεκτοί και οι άπιστοι! Και οι  Μουσουλμάνοι και  οι Χριστιανοί, και οι  Έλληνες και οι  βάρβαροι όλοι , κουτσοί στραβοί, προσέλθετε ίνα κερδίσετε κι εσείς κάτι από τη βασιλεία Λιάνη και ο τόπος να αναστηθεί!

Αυτό που με απασχολεί είναι αν του έχουν μείνει 12 μαθητές. Μετράω και ξαναμετράω, αλλά η ντουζίνα δε μου βγαίνει.  Για μερικούς βεβαίως μπορούμε να υποθέσωμεν..              Ο Σπυρίδων ο Πρωτόκλητος – το ξέρω θα είναι εκεί- όπως και οι Αλέξανδρος & Κωνσταντίνος οι Αδελφόθεοι θα τον περιμένουν στο καφενείο. Για τον Αιμιλιανό τον αγαπημένο μαθητή του δεν χρειάζεται κουβέντα όπως και για την Χρυσή εξ Αμυγδάλων.   Ο Τραιανός ο Ισκαριώτης δεν είναι ευπρόσδεκτος – το υποψιάζομαι- και δεν θα κληθεί.
Λέτε τελικά, να μείνουν λίγοι και καλοί;                                                                     Διαθέτομεν όμως και Γραμματείς και Φαρισαίους Συλλόγων, ή Συνελεύσεων, Προέδρους Σωματείων και Επιμελητηρίων, οπότε ας μην ανησυχούμε.

. Αλλά η στόχευσή του δεν φαίνεται να δείχνει μόνο το Αμύνταιο.

δεν θα μπορούσα να κατέβω με την σημαία ενός μόνο κόμματος. Και δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, στην πολιτική μου θητεία και δεν είναι ωφέλιμο για την περιοχή. Νιώθω επίσης πως δεν έχω τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που απαιτεί μια τυπική δημαρχία..

Κάτι μου μυρίζει, κάτι μου μυρίζει και δεν είναι ούτε κερί ούτε λιβάνι.                                                                                                                                            Αυτή η ευρεία στόχευση, χωρίς κόμματα , χωρίς χρώματα, που ξεφεύγει από το πλαίσιο της τυπικής δημαρχίας  και το φέρνει γύρω – γύρω και περιφερειακά , με οδηγεί στον Γιώργο Δακή.

Τρέμε Γιώργο Δακή! Ο Λιάνης επελαύνει δια της κουστωδίας του!
Ντόρη Κουτουράτσα - Φλώρινα 9-8-2013

12 comments :

Ανώνυμος είπε...

Που ελθείν;
Ξανά στα σλαβοκόμπλεξ της υπανάπτυξης;
Δώσαμε δώσαμε, όχι άλλο!
Φτάνει μας οδήγησε στην παρακμή ο κομπλεξοσλαβισμός.
Μόνο για καταπιέσεις των Σλάβων από τους Ελληνες μίλαγε και ποτέ των Ελλήνων από τους Σλάβους.
Φτάνουν τόσοι σκελετοί στα ντουλάπια μας!
Τόσο τσιριχτόφωνοι και αηδιαστικοί!
Τόσο κακάσχημοι και τόσο εμμετικοί.

Εφημερίδα κρουά - κρουά το κράξιμο είπε...

Ο Γ. Λιάνης δεν έχει καταλάβει ότι αποτελεί μέρος του διεφθαρμένου συστήματος της καταστροφικής πολιτικής της χώρας και των καταδικασμένων που άσκησαν εξουσία και παραεξουσία.
Θεωρεί πως είναι έξω από την απαξίωση αυτή της πολιτικής και διεκδικεί δάφνες πολιτικής αναγνώρισης. Έχει το θράσος να προβάλλει σαν πολιτικό επιχείρημα την πολιτική του επιρροή σε έναν καταδικασμένο πολιτικό κόσμο.
Το μόνο που αντιστοιχεί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η δόξα της γελειοποίησης. Θυμό μόνον προκαλεί τόσο αυτός με τις τοποθετήσεις του, όσο και οι άλλοι με τις απομένουσες φιλοδοξίες τους διεκδικούν ακόμα πολιτικό ρόλο και κοινωνική αποδοχή.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες κρουα.
Η επανάληψη της ιστορίας θα είναι κωμμωδία.

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Ντόρη μου συμφωνώ με όλα όσα λες. Τα είπες όλα. Ο Λιάνης και υπήρξε ο κατ'εξοχήν εκπρόσωπος του διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας και παραξουσίας, και έχει θράσος και γελοιοποιείται. Όμως ... υπάρχουν πολλά ζώα που θα μπορούσαν να τρέξουν πίσω του.

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Δοξάστε τον!!!!!! (τρομάρα του)

http://youtu.be/9qJ07lXjwwM

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Οι λαοί έχουτν τους ηγέτες που τους αξίζουν. Έτσι κι' οι Φλωρινιώτες έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν.

http://youtu.be/0XgBGzcIDEc

Ανώνυμος είπε...

Δε νομιζω πως κινδυνευουμε αλλο απο αυτον τον κυριο,οσο και να παραμενει η απιθανη αγαπη του για την εξουσια. Δεν εχει ουτε πλατες πια ουτε προσβαση στα κρατικα ταμεια για να τα χρησιμοποιησει οπως ξερει καλα. Το μελοδραμα της "διακονιας" του τοπου ειναι για γελια...

Ανώνυμος είπε...

Ο αγαπημένος μαθητής Αιμιλιανός ξεπέρασε τον δάσκαλο. Αν μη τι άλλο ξέρει που να σταματά και στη τελική δεν είναι ψώνιο.

Ανώνυμος είπε...

O καρατζαφέρης είχε εκδόσει μίαν Βίβλον με τίτλο..

Η Λιάνη έφερε την αλλαγή

για να προσθέσω


..και ο Λιάνης την σαπίλα το ρουσφέτι την ζλαβολαγνία και την διαπλοκή.


Οι μόνοι που τον βλέπουν ακόμη σάν ..μεσία είναι οι δεύτεροι ταξιθετημένοι σε "πόστα" που καταρρέουν .

Ντόρις πολύ σατέν άγγιξες ιερογλυφικά το θέμα...

Ανώνυμος είπε...

NEMA PARI NEMA TSIGARI

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σύντομο ανέκδοτο: το σπίτι του Γιώργου Λιάνη στη Φλώρινα!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν καταλαβαίνει αυτός ο άνθρωπος ότι ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΦΟΡΤΩΜΑ; ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΜΠΑΦΙΑΣΑΜΕ.
Είναι γνωστό πως τσίμα πάντα έβγανε αλλά δε σημαίνει ότι έπρεπε να τρώμε και στη μάπα ότι τσόρμπα μας σέρβιρε.

Δημοσίευση σχολίου