Του Στρατή Μαζίδη. Και πάλι πρώτη είδηση η Χρυσή Αυγή την ώρα που ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ η μεγάλη αρπαγή και ληστεία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού την οποία απέκτησε με αίμα και κόπο.Τι λέει λοιπόν το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους;
Ότι έχουν δύο επιλογές για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις:

Α. Να μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο την πλήρη κυριότητα του ακινήτου στο οποίο παράλληλα θα μεταβιβάζονται και τα φορολογικά βάρη.

Β. Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου ίσης τουλάχιστον αξίας με το ποσό του εξοφλούμενου φόρου.

Αν όμως το ακίνητο είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική οφειλή και προκύπτει σχετική διαφορά, το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.
Το καταλάβατε;

Tο υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.

Πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος (που λέει ο λόγος...).
Ασχοληθείτε τώρα με τη Χρυσή Αυγή και το Δένδια..
.

8 comments :

Ανώνυμος είπε...

Εξυπνη κίνηση ΣΑΜΑΡΆ. φόρος και κινητός και ακίνητος και ακολουθεί από πίσω με λάστιχο...ευκίνητο

Ανώνυμος είπε...

σωστά με μία μικρή διόρθωση μεγάλης εθνικής σημασίας ...το ακίνητο στις παραγράφους είναι η Ελλάδα...έτσι δέν είναι κρουα ;;; έχω μπροστά μου παραγράφους του Μνημονίου που λέει ρητά ότι το ¨ακίνητο" με την υπογραφή των Μνημονίων περνάει στα χέρια των δανειστών....Εμείς έχουμε ξυπνήσει εδώ και μερικά χρόνια ...άλλοι δέν έχουν αφυπνηστεί ακόμη και δυστυχώς είναι κοντά στα 8.500.000 Έλληνες ...V.A. 12

Ανώνυμος είπε...

Οσο τρέχει ο χρόνος τόσο τελειώνει η μνημονιακή κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας κοιμίζει κανένας. Κοιμάστε από μόνοι σας μοσχάρια αφού δεν σας κόβει. Καλά να πάθετε.

Ανώνυμος είπε...

εσένα από μικρό στο κόψανε γιαυτό βγάζεις πίκα τώρα

Ανώνυμος είπε...

Σαν Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής μου φαίνεται το αρθράκι.

Ανώνυμος είπε...

Μη χαλιέσαι 10. 53 Όσο έξυπνος είναι ο άνθρωπος, τόσο μπορεί και καταλαβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Απλά 8:55 λέω να μη μπερδεύουμε τα πράγματα και να αναφερόμαστε ξεχωριστά στα της Χ.Α, ξεχωριστά στα οικονομικά. Πολλοί -εκ του πονηρού πιστεύω- μπερδεύουν τις καταστάσεις για να βγάλουν "λάδι' τους εγκληματίες. Εξάλλου την υπόθεση ανέλαβε η δικαιοσύνη και αυτή θα τους στείλει στον κορυδαλλό και όχι η κυβέρνηση.Τα οικονομικά υπό την καθοδήγηση της τρόικας τα χειρίζεται η κυβέρνηση. Το αν κάποτε ζούσαμε με δανεικά, νομίζω πως ήρθε η ώρα να τα επιστρέψουμε .και αυτό από μόνο του απαιτεί θυσίες!

Δημοσίευση σχολίου