11:41 π.μ.

ΦΛΩΡΙΝΑ! Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Aν ανοίξεις τον ηλεκτρονικό τύπο της Φλώρινας, διαβάζοντας μόνο τους τίτλους, θα καταλάβεις πως πρόκειται για μία πόλη εντελώς εγκαταλλειμένη.

Το νοσοκομείο της Φλώρινας δεν έχει επαρκή θέρμανση, τα σκυλιά στο ...κυνοκομείο!!;;;  και οι άνθρωποι τρώγονται μεταξύ τους, h  εμπορική αγορά σβήνει , η ανεργία καλπάζει και το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας έχει καταντήσει αρένα για την επίλυση προσωπικών διαφορών μεταξύ δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αιμίλιου Ασπρίδη.

Ούτε σκύλος δεν μπορεί να ζήσει στη Φλώρινα! Αισχρή η εικόνα που μας μεταφέρει  Αλέκα Μαρτζούκου φιλόζωος από την Αθήνα που επισκέφτηκε τη Φλώρινα. Τα έγκλειστα σκυλιά τρώνε το ένα το άλλο και κανένας δε δίνει σημασία!

Στο νοσκοκομείο Φλώρινας, μπορεί να ζήσεις αλλά είναι πολύ πιθανό να πεθάνεις και από το κρύο! Μέχρι και κουβέρτες από τα σπίτια τους κουβαλάνε οι ασθενείς!

H ανεργία στη περιοχή, λέγεται πως σημειώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη! Παρά ταύτα οι Φλωρινιώτες είναι ευτυχείς που απέκτησαν νέο στέκι για τον καφέ τους σε ταράτσα ξενοδοχείου!
 
Όσο για το δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, τι να πει κανείς! Ο Αιμίλιος Ασπρίδης προκειμένου να υπερασπιστεί την υστεροφημία του, με την ευκαιρία θυμήθηκε τώωωρα να καταγγείλει τον δήμαρχο για την ανυπαρξία έργων και ενδιαφέροντος. Με λίγα λόγια το μείζον θέμα στο δημοτικό συμβούλιο είναι Ο ΥΠΝΟΣ. Το ξύπνημα του Ασπρίδη και τα όνειρα θερινής νυκτός του Βοσκόπουλου!

Να συμπληρώσω μία μέρα αργότερα, πως αν παρακολουθήσετε τα αστυνομικά δελτία, καθημερίνα συλλαμβάνουν διακινητές ναρκωτικών με δεκάδες κιλά ουσιών, γεγονός που σημαίνει πως σιγά - σιγά η Φλώρινα εξελίσσεται σε σταυροδρόμι διακίνησης ναρκωτικών και όπλων.

Και το χειρότερο; Οι Φλωρινιώτες δεν αντιδρούν!

Για μία ακόμα φορά διερωτώμαι: Να πω καλημέρα ή καληνύχτα Φλώρινα;

Ντόρη Κουτουράτσα 9-10-2013

5 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ

εφημερίδα κρουά κρουά το κράξιμο είπε...

Εσύ που έχεις άποψη γιατί δεν κάνεις κριτική. Προτιμάς τον πεζόδρομο, το ποτάμι ή την ταράτσα για να εκφραστείς;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ . ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

καρακραξα εγω επιλέγω τον τελευταίο καϊρο να προσφωνώ στους αναγνώστες μου την λέξη "καληνύχτα" λιγότερο την λέξη "καλημέρα" όπως σήμερα .Ο λόγος είναι ότι η μηχανή του χρόνου σταμάτησε σε εκείνο το γλαφυρό "αιώνιο σούρουπο" που έγραψες πρίν λίγα χρόνια..Η ταράτσα έκλεισε λόγω χειμερινής περιόδου. Τα λίγα κάυσιμα στο νοσοκομείο απο ότι μαθαίνω είναι προιόν παραπληροφόρη΄σης. . Τα καφέ ουζερι μαζεύουν τους πελάτες μέσα και τα τραπεζάκια εξω σιγά σιγά μαζεύονται, τα σκυλιά και οι άνθρωποι υποφέρουν -κανιβαλίζονται, η αεργία η φτώχεια η μιζέρια και η παρακμή καλπάζει, οι άνθρωποι ζεσταίνοντε με καυσόξυλα ακόμη και με σκουπίδια και ο χειμώνας πλησιάζει, το δημοτικό συμβούλιο αποτελεί αρένα καυγάδων και ο κόσμος μαζεμένος στο καβούκι μέσα στα σπίτια του βλέπει στην τηλεόραση τα δελτία των 8 το χαβάι 5-0 και το σί εσ άι .ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΆΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΌ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΓΥΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΧΧΧΧΧ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΧΑΡΑΔΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

MELLON= ΠΕΠΟΝΙ WΑΤΕR MELLON=KAPΠOYZI.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Δημοσίευση σχολίου