9:25 π.μ.

EΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΜΕ - ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Φλώρινα: Ενιαίο ψηφοδέλτιο και υποψήφιος δήμαρχος κοινής αποδοχής.

 

 
 
Γράφει ο Σπύρος Ηλιάδης
 
 
Το  πως θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές μέχρι σήμερα (με τι σύστημα) δεν το γνωρίζουμε, το μείζον είναι να βρεθεί τρόπος για ενιαίο ψηφοδέλτιο και υποψήφιος δήμαρχος κοινής αποδοχής.

Αν  βρισκόταν ένα πρόσωπο που θα είχε όλα τα προσόντα τυπικά και ουσιαστικά να αναλάβει τα ηνία του ενιαίου ψηφοδελτίου και την τύχη του Δήμου θα ήταν ευχής έργον!

Ένα κοινό πρόγραμμα αποδεκτό από όλους θα ήταν η αρχή, το πρώτο βήμα για την θεμέλια πορεία.

Σε αυτές τις πραγματικά πολύ  δύσκολες στιγμές θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση και συνεργασία όλων των πολιτευτών, για το κοινό συμφέρον των δημοτών της πόλης.

Είμαι βέβαιος ότι το κοινό ψηφοδέλτιο σε αυτές στις εκλογές είναι η καλύτερη λύση για το Δήμο.

Τα χρόνια που ήρθαν απρόσκλητα και που έρχονται θα είναι ακόμη πιο δύσκολα για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σε καμία περίπτωση ο Δήμος δεν θα μπορέσει  να δουλέψει  με πολλές παρατάξεις…  ατέρμονες κόντρες και σκληρές αντιπολιτεύσεις.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δύο ή τρία μυαλά είναι ποιο δυνατά από ένα! Με αυτή την κοινή λογική μπορούν οι πολιτευτές  να συμπορευτούν αρκεί να ακολουθήσουν δρόμο ανιδιοτελή.

Σαφώς η ιδιοτέλεια οδηγεί σε πελάγη τρικυμίας, και η παρούσα οικονομική και κοινωνική περίοδος δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.

Όσοι υποψιάζονται ως  αινιγματική την  θέση μου, την λύση θα την δώσει η απλή λογική του καθημερινού πολίτη. Που ζητά ποιότητα – διαφάνεια – συνεργασία και κοινωνικό πρόγραμμα από τις δημοκρατικές δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τα πολιτικά χρίσματα  όλων των κομμάτων, φαίνεται  ότι δεν έχουν πλέον  πέραση  στις τοπικές κοινωνίες.

Έτσι αναζητούνται άνθρωποι που την κομματική ταυτότητα την έχουν θέσει στο χρονοντούλαπο ή δεν την χρησιμοποιούν… για να μπουν στην αυλή με τα ύπατα περιστύλια, για την επόμενη πενταετία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Σπύρος Α. Ηλιάδης

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

 

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η ανέραστη γραμματέας και η ανοργασμική διευθύνουσα υπό την ύπατη αρμοστεία του ανώνατου ιεροεξεταστή Ιωάννη προσπαθούν να μας πείσουν με αναρτήσεις, πως συνωμοτεί όλο το σύμπαν για να μην ξαναεκλεγεί Δήμαρχος ο γάργαρος Βοσκόπουλος.
Πλανώνται, πλάνην....!
Μοναδικό ασφαλές συμπέρασμα πως το καλαμοκαβαλίκεμα συνάντησε την αυθεντική ερμηνεία του.
Έχουν την εντύπωση, πως ο Δήμαρχος είναι το κέντρο του κόσμου και όλος ο κόσμος κινείται γύρω από αυτόν.
Φαντασιώνονται, μεθυσμένοι από φανατισμό και βλακεία και διαποτισμένοι από χαιρεκακία και αυταρέσκεια. Ίσως να ψάχνουν άλλοθι για την επερχόμενη αποτυχία.Ίσως να θέλουν να στρέψουν τη δημοσιότητα μακριά από τα πραγματικά γεγονότα. Όπως και να ' χει το πράμα, όπου και να αναζητούν υπευθύνους, η ουσία δεν αλλάζει.
Ο Δήμαρχος μόνος του καθόρισε την μοίρα του.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η απόφαση της Περιφερειάρχου που ακυρώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μεταφορά θέσης της κ. Δρ. Ζαχαρούλας(Ζέτας) Ρίζου. Για την ταμπακιέρα βέβαια δε γεννάται λόγος. Απόλυτη σιωπή. Η σιωπή των "αμνών".
Πως διευθύνων σύμβουλος μπορεί να γίνει υπάλληλος εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου; Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει;
Είναι νόμιμη η πλήρωση μιας τέτοιας θέσης κατά παρέκκλιση των διατάξεων του ΑΣΕΠ, όταν ακόμα και οι προσλήψεις ολίγων μηνών στην ΑΝΦΛΩ και σε κάθε υπηρεσία προκηρύσσονται και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον ΑΣΕΠ;
Κάθε γονέας βέβαια ενδιαφέρεται για τα παιδιά του και πράττει σωστά. Αρκεί όλοι να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν μάνα και δεν έχει σημασία πως ονομάζεται.
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η αλλαγή. Έξω από τα κόμματα και τα τετριμμένα.
Ο Βοσκόπουλος έχασε το παιχνίδι. Αλλά δε φτάνει.
Αναζητούμε το καινούριο, διότι η ανακύκλωση των ίδιων προσώπων στους θρόνους δε θα δώσει τη λύση.

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο είναι ότι μια καλή υποψηφιότητα απέναντι στο Βοσκόπουλο φράζει ο ίδιος ο Βουλευετής που παρατάει Νομό Αμύνταιο και Πρέσπα και κλείνεται σε μιά άλλη καρέκλα συνωμοτώντας με τον άλλο θεσιθήρα τουριμπερίστα κοτσομπολεύοντας τους πάντες και τα πάντα.
Αυτοί στηρίζουν τον Βοσκόπουλο, σε σημείο να αναρωτιέται κανείς μήπως τους έβαλε Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ;
Μα μόνο με Παπασωτηρίου και Στάθη ξαναβγαίνει Δήμαρχος ο Βοσκόπουλος!

Ανώνυμος είπε...

TO EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ TIMIOΣ - ΗΘΙΚΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΣ....

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟς ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟ Ε1 ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΠΟΥΡΑ ΠΙΠΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΛΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΖΑ Η ΔΙΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΊΚΙ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΠΕΙΣΜΑΘΕΛΉΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ

ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΓΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ


ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ...ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΚΟΥΦΟΣ ΚΟΥΤΣΟ ΜΟΥΡΛΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ....ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Δ Ε Ν ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ....
ΜΆΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΑΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...

VA12

Δημοσίευση σχολίου