Η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης για τη Φλώρινα που ξεκίνησε από την Πρωτοβουλία των Πολιτών για το Δήμο Φλώρινας, ανακοινώνει την υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας του Ευάγγελου Γκέκτση.

Ο Ευάγγελος Γκέκτσης γεννήθηκε στη Μελίτη Φλώρινας το 1953, είναι Πολιτικός Μηχανικός με έδρα τη Φλώρινα, παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

Καλεί τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής Φλώρινας να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις και προτάσεις της Κίνησης.


Αναδημοσίευση neaflorina


.

31 comments :

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!

Ανώνυμος είπε...

Βάλε ρε μια πρόσφατη φωτογραφία και όχι εικοσαετίας. Αν έχει κόμπλεξ με την ηλικία σου πώς θέλεις να διοικήσεις τον Δήμο;

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και σήμα σταυρωτά κασμά και κουρευτική μηχανή

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΕΚΤΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΣΩΤΣΚΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!! ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Η Αννούλα αργά την κατάλαβε την συμφωνία της Μελίτης (Γκέτσης-Τσώτσκος) και ζητάει εξηγήσεις. Ο Βαγγέλης για να την ηρεμήσει κέρασε κεμπάπια σε ταβερνάκι της Αγοράς. Η Πέτη θα ακολουθήσει άλλη τακτική...Βητσιές και δημοκρατικό ροκάνισμα...

Ανώνυμος είπε...

κυρία Ντόρη εγώ στα είχα εξηγήσει τα συριζοπαίχνιδα αλλά δεν με πίστεψες

Ανώνυμος είπε...

αλλιώς ,αλλιώς,αλλιώς και μυστικές συμφωνίες για ΤΣΩΤΣΚΟ

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Φίλε 1.21, εσένα σε πίστεψα, τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πίστεψα! Δεν αποκλείεται αύριο μεθαύριο, να μας πουν πως άλλος θα είναι ο υποψήφιος ! Το αποκλείεις;

Ανώνυμος είπε...

Με ΤΣΩΤΣΚΟ για βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ καλυτερα ο ΣΥΡΙΖΑ να μην κατέβει στις εκλογες.
Γκέκτση τον διέλυσες βλέπω το ΣΥΡΙΖΑ πριν ξεκινήσεις.

Ανώνυμος είπε...

κυρία Ντόρη φυσικά και δεν αποκλείω την περίπτωση να αποσύρουν τον Γκέκτση. και όχι μόνο επειδή είναι άγνωστος και δεν 'Τραβάει" αλλά γιατί η συμφωνία να υποστηρίξει Μιχ,ΤΣΩΤΣΚΟ για βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ θα του κοστίσει.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γκέκτση τί λέγατε με τον κύριο Τσώτσκο προχθές στην οδό ονείρων; Δεν κάνει να μάθουμε;

Ανώνυμος είπε...

Πούντο πούντο το Δαχτυλίδι;
(ή το χρονικό ενός Χρίσματος)


“Οι εκάστοτε υποψήφιοι Δήμαρχοι, «χρισμένοι» μέσα σε κομματικά και «άλλου είδους» γραφεία, λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον αυτών που τους «χρίζουν» και τους χρηματοδοτούν και όχι της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών”.
(Από ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Φλώρινας στις 7 Ιανουαρίου 2014)

Έκτoτε έγινε μια και μοναδική γενική συνέλευση της πρωτοβουλίας πολιτών όπου ένας εκ των παρισταμένων στο πάνελ δήλωσε: «θέλουμε πολίτες που επιλέγουν τον Δήμαρχο τους, αυτή είναι η πρωτοπορία μας» και ύστερα 47 μέρες σιωπή.
Ο δε Σύριζα σε πλήρη αντίθεση με την ανεξαρτησία της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου, όπως διατείνονταν η πρωτοβουλία πολιτών Φλώρινας, ανακοινώνει στις 05/02/2014 ότι:
«Η οργάνωση μελών (Ο.Μ.) ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας ανακοινώνει τα εξής:
Αναφορικά με τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, στηρίζει ανεπιφύλακτα την πρωτοβουλία για τη δημιουργία Δημοτικής κίνησης πολιτών, η οποία επεξεργάζεται την κατάρτιση συνδυασμού υποψηφίων Δημάρχων και Δημοτικών συμβούλων.
και υπογράφουν:
Ο συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας
Βαγγέλης Γκέκτσης !!!
Ο αναπληρωτής συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας
Πέτρος Αντωνιάδης

Έκτοτε ένα κόκκινο δαχτυλίδι περιφέρονταν μυστικά στην πόλη και τα χωριά της Φλώρινας και έψαχνε κληρονομικά/κομματικά το χέρι του Δημάρχου που θα το φορέσει μέχρι που κάποιος δέχτηκε και τον διορίσανε υποψήφιο Δήμαρχο.

«Η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης για τη Φλώρινα που ξεκίνησε από την Πρωτοβουλία των Πολιτών για το Δήμο Φλώρινας, ανακοινώνει την υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας του Ευάγγελου Γκέκτση» αναφέρει το δελτίο τύπου της κίνησης στις 25/02/2014.

Ανώνυμος είπε...

Και έτσι απλά «ακομμάτιστα» και με «δημοκρατικές διαδικασίες» η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ που στη συνέχεια ονομάστηκε ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και μετά ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ως άτυπο κομματικό όργανο του Σύριζα, επέλεξε τον Γκέκτσ (συντονιστή Ο.Μ. του Σύριζα! ) για υποψήφιο Δήμαρχο.
• Που συνεδρίασε η Γενική Συνέλευση; και γιατί δεν μας κάλεσαν;
• Η Γενική Συνέλευση είναι μυστικό όργανο μιας κατά τα άλλα ανοιχτής κίνησης πολιτών; Γιατί δεν συνεδρίασε δημόσια;
• Ο υποψήφιος είναι ανεξάρτητος ή κομματικός;
• Tα υπόλοιπα μέλη της κίνησης συμφωνούν με τη μεθόδευση αυτή;
Δύο συμπεράσματα βγαίνουν: ότι έγινε μια προσπάθεια δημιουργίας δημοτικής κίνησης, δεν τα κατάφεραν και οδηγήθηκαν στην κομματική επιλογή του Γκέκτση προέδρου Ο.Μ. Σύριζα ή ότι η επιλογή Γκέκτση ήταν ειλλημένη και απλά η κίνηση χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα δημοκρατικής ευαισθησίας και λειτουργίας;

Φίλες και φίλοι του Σύριζα με την όλη μεθόδευση σας αποδεικνύεται, ότι για το κόμμα σας είναι δύσκολη η άλλη πρόταση για επιλογή υποψηφίου δημάρχου μέσα από την κοινωνία και μέσα από πλέριες δημοκρατικές και ανοιχτές διαδικασίες. Ακολουθήσατε και σεις την πεπατημένη οδό των λοιπών κομμάτων δηλαδή απλά ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ «χρισμένο» υποψήφιο κομματικό Δήμαρχο.
Φοβάμαι ότι θα ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΟΥΜΕ ως κοινωνία και θα στραφούμε πίσω στους γνήσιους εκφραστές της κομματοκρατίας δηλαδή στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Υ.Γ. Συναντιόμαστε όμως σε έναν κοινό και διακαή πόθο να αλλάξουμε την παθογένεια αυτής της πόλης και να ανατρέψουμε μια γενικότερη πορεία δίχως μέλλον. Το κατά πόσο αυτή η μεθόδευση του Σύριζα συμβάλει στον στόχο αυτό, είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί την επομένη των εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

Oλα γίνανε για να βγεί ο Τσώτσκος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ; Δεν τα κατάφερε με το Λιάνη θα καταφέρει άραγε με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ;
Το παλιό ΠΑΣΟΚ εισβάλει δυναμικά στον αδύναμο οργανωτικά ΣΥΡΙΖΑ;Δείτε τι έγινε στην Πελοπόννησο εκεί υποστηρίζουν τον ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ (Πρώην Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ) ενώ εδώ στη Δυτική Μακεδονία τους ενοχλεί η καθαρή και δυναμική υποψηφιότητα του Καρυπίδη.

Ανώνυμος είπε...

Γκέκτση πιάστηκες στα πράσα! μπρος γκρεμόοοοοοοος και πίσω ΤΣΩΤΣΚΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

όποιος ξέρει για συμφωνία Γκέκτση - Τσώτσκου ας βγει επώνυμα και με στοιχεία να το τεκμηριώσει αλλιώς ας σιωπήσει αιώνια!!!!!!!!!! Φτάνει με την λάσπη.

Άννα Σπύρτου είπε...

Συλλέγουμε τις ατάκες. Αυτή που θα κριθεί ότι είναι η καλύτερη ατάκα, το καλύτερο νέο πολιτικό ανέκδοτο, θα πάρει το πρώτο βραβείο. Παρεπιμπτόντως σουβλάκι ήταν, όχι κεμπάπια.

Ανώνυμος είπε...

Προς συλλέκτρια ατάκας:
Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες




Ανώνυμος είπε...

Αν είναι από τη Μελίτη μέλισσες και μέλι να περιμένουμε.
Αν είναι από την οφτσάρανη μαύρα πρόβατα και σφήκες θα μας έρθουν.

Ανώνυμος είπε...

το καλύτερο πολιτικό ανέκδοτο συντρόφισσα Άννα είναι ο Γκέκτσης υποψήφιος δήμαρχος. όσο για τη συμφωνία Γκέκτση-Τσώτσκου θα πρέπει να φας χιλιάδες σουβλάκια για να αρχίσεις να καταλαβαίνεις τέτοιους κουτοπόνηρους.
υ.γ.1 την συνάντηση σας πάντως την επιβεβαίωσες
υ.γ.2 (φιλική!! συμβουλή - στο μαγαζί τρώμε κεμπάπια, no souvlakia dear Anna)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαλή όλοι εσείς οι ανώνυμοι μας λέτε, πως ο Γκέκτσης με μια συμφωνία μεταξύ αντρών βγάζει τον επόμενο βουλευτή??? Άρα είναι πανίσχυρος...μπράβο του.

Τώρα εγώ αναρωτιέμαι, πως θα το κάνει αυτό.
α) θα μας συνοδεύει όλους στην κάλπη με το πιστόλι στον κρόταφο?
β) θα νοθεύσει τα αποτελέσματα στην καταμέτρηση?
γ) θα επιβάλλει τον βουλευτή χωρίς εκλογές?

Ανώνυμος είπε...

Αυτά ξέρει η περιοχή τόσα χρόνια, αυτά νομίζει ότι θα γίνουν ξανά. Ο Βαγγέλης με τους συνεργάτες του θα μας δείξει τελικά ποια είναι η αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι κουβέντες ανωνύμων.

Ανώνυμος είπε...

για τον/την 2.09. άδικα και άστοχα "αναρωτιέσαι¨". ο Γκέκτσης απλά θα τον βάλει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. μετά ο Τσώτσκος σαν εσάς θέλει πολλούς/ές!! μήπως τώρα κατάλαβες ή να επανέλθω??

Ανώνυμος είπε...

TSOKAS KAI ELIA

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Μελίτης
θα γίνουμε
Δήμαρχος Γκέκτσης
Βουλευτής Τσώτσκος

Λελε

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΧΕΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ Η΄ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΒΓΑΙΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

2 γύρους κάπου είδαμε φωτογραφία πάρτε όλοι από μία πίττα

Ανώνυμος είπε...

Να μη κάνει πίσω ο Βουλευτής στη στήριξη Δημοτικού Συνδυασμού απέναντι στον απεχθή πολιτικά Δήμαρχο.
Τότε θα τον καταψηφίσουνε και οι κότες.
Ναί σε όλα και στο Δήμο Φλώρινας;

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχο από Μελίτη, Αντιπεριφερειάρχη από Μελίτη, βουλευτή από Μελίτη... Λυπηθείτε μας εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Και Πρόεδρο Τοπικής κοινότητας ποιόν; Τον ίδιο;

Ανώνυμος είπε...

Τόσο άγχος σας έχει πιάσει που θα μπει ο Γκέκτσης στον δεύτερο γύρο; Φτιάξατε μια ιστοριούλα με τον Τσώτσκο κάντε μια και με τον Λιάνη για να τρομάξει ο κόσμος... Είστε για γέλια! Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει ποιον θα βάλει για Περιφερειάρχη και εσείς αποφασίσατε ότι έχουν κλείσει και οι υποψήφιοι Βουλευτές!!!

Δημοσίευση σχολίου