9:47 π.μ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας ο Π.Αργυριάδης

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



Φίλες και φίλοι,
Τα τελευταία χρόνια όλο και συχνότερα συναντώ συνανθρώπους μου σκυμμένους... Βλέπω την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια τους… Βλέπω τα σπίτια να χαρακώνονται… Μυρίζω την αιθάλη στον αέρα… Νιώθω ότι η ελπίδα άρχισε να ραγίζει.
Μέσα στις συλλογικότητες που ζω και κινούμαι, συναποφασίσαμε να αντιδράσουμε. Να ανοίξουμε έναν ακόμη
πλατύτερο κύκλο διαλόγου και δράσης. Να μιλήσουμε με το σύνολο της κοινωνίας. Να ακούσουμε και να κουβεντιάσουμε, για να συνδημιουργήσουμε το κοινό μας μέλλον.
Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου θα είμαστε παρόντες. Γιατί είναι πάνω απ’ όλα μια μάχη για την επιβίωση της ίδιας της Φλώρινας, μάχη για την αυτοδιοίκηση και την αναγέννησή της. Είναι μια μάχη, για να ανατραπούν οι πολιτικές των μνημονίων που εξοντώνουν την κοινωνία και καταστρέφουν τη χώρα. Είναι μάχη, για ν’ ανοίξει ο δρόμος της ελπίδας, για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Φλώρινας.
Θέλω και θέλουμε τη Φλώρινα "πόλη των Τεχνών" και το Δήμο Φλώρινας ανοιχτό και δημοκρατικό, με διαφάνεια, αυτοτέλεια και κοινωνική συμμετοχή. Ένα Δήμο ισότιμο εταίρο του κεντρικού κράτους, πρωτεργάτη της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένα Δήμο κοιτίδα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και έκφρασης.
Για τους λόγους αυτούς απευθύνουμε ένα πλατύ και ενωτικό κάλεσμα στους ανένταχτους δημιουργικούς πολίτες, στις συλλογικότητες και σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις που σέβονται τη Δημοκρατία, στην πρώτη δημόσια παρουσίαση της Δημοτικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μ.μ., στο café "Οδός Ονείρων".
Για να σπάσουμε την αμήχανη σιωπή της Φλώρινας και να ξαναρχίσει επιτέλους να ονειρεύεται….
Παντελής Αργυριάδης,
Καρδιοχειρουργός,
Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας

37 comments :

Ανώνυμος είπε...

Τώρα έδεσε , Σωθήκαμε με την Λαρισαική ένοια

Ανώνυμος είπε...

kali epitixia giatre

Ανώνυμος είπε...

που πας ρε Καραμήτρο? Μόνος να κατέβεις πάλι τελευταίος θα βγεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ TIMMING

Ανώνυμος είπε...

o μόνος που μπορεί να διόξει τον βοσκόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Βάλε καθαρά παιδια μπροστα και ο κόσμος θα στυρίξει

Ανώνυμος είπε...

Βοσκέ τώρα έχεις τον πρώτο σου αντίπαλο. άντε να δούμε μια γερή κόντρα

Ανώνυμος είπε...

Θα φαει τα μουτρα του.
Εχασε τη χρυση ευκαιρια να την κανει με ελαφρα πηδηματακια προς περιφερεια μερια οταν εκλεισε ο φιλος του καρυπιδης. Τωρα θα υποστει το μεγαλο πηδημα στις δημοτικες

Ανώνυμος είπε...

ειλικρινά μου έρχεται να ξεράσω!!! Άνθρωποι με μηδενική επαγγελματική και κοινωνική παρουσία θέλουν να πέσουν στην πίτα!! Αχ Φλώρινα καημένη!! Απλά ο Βοσκός δεν θα έχει αντίπαλο σε αυτές τις εκλογές!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΒΟΣΚΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

γιατρέ προχώρα και μην μασας. είμαστε μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

νεα προσωπα επιτελους..... υπαρχει ελπιδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ Ο ΜΟΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...


Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ TIMMING, γράφει ο 10.08 . Και μιας και ο λόγος για περί TIMMING, θα ήθελα να κάνω την παρακάτω παρατήρηση - ερώτηση. Ο Αργυριάδης έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως η στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας, δημιουργεί απλά εντυπώσεις περί στήριξης;

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Αν όχι θα επανέλθω.

Ανώνυμος είπε...

Tι έγινε ρε παιδιά; όλα τα σχόλια έπεσαν στη κρουά; Μόνο 1 σχόλιο για τον υποψήφιο δήμαρχο στο FLORINEA?

Ανώνυμος είπε...

O κ. Αργυριάδης, υπογράφει ως καρδιοχειρουργός. Απ΄όσα γνωρίζουμε η ιδιότητα του καρδιοχειρουργού απαιτεί ακαδημαική και επαγγελματική κατάρτιση. Για την ακαδημαική κατάρτιση δεν έχουμε καμία αμφιβολία. Για την επαγγελματική διερωτώμεθα καθότι , οι πολλές φήμες που κυκλοφορούν μας λένε πως δεν έχει άδεια εξασκήσεως. Τελικά είναι γιατρός΄- γιατρός ή γιατρός "κόκου ζα ντόμα " (για το σπίτι) που λένε και στο χωριό μας; Αυτό είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να αποσαφηνίσει ο κ. Αργυριάδης, εάν θέλει να ξεκινήσει ΄και να αναπτύξει μία ειλικρινή σχέση με τους ψηφοφόρους του και τους πολίτες της Φλώρινας. Είμαστε πιά μεγάλα παιδιά..

Ανώνυμος είπε...

Τούς φλωρινιώτας 'επικυμμένους αυξάνεται πρός τούτο 'η αγανάκτησις ' η μία άποψις
Η άλλη 'αποψις περαίνεται ότι οι φλωρινιώτες βολεύονται εις τό νά είναι κύπτες!
Συντασσόμεθα μετά της πρώτης, εφόσον δεν εμπεριέχει την δευτέραν!

Ανώνυμος είπε...

2.57 μου επιτρέπεις να επαναδιατυπώσω το ερώτημά σου. Η ιδιότητα του καρδιοχειρουργού απαιτεί ακαδημαική κατάρτιση και επαγγελματική δραστηριότητα. Χειρουργεί ο δόκτωρ; Πότε έκανε το τελευταίο χειρουργείο; Μήπως είναι ανεπάγγελτος με πτυχίο; Δεν είναι κακό. Τόσοι και τόσοι δεν έχουν δουλειά! Και η πολιτική είναι καλή απασχόληση.

Φλωρινιώτης είπε...

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014,
μια πρωινή διερευνητική ματιά στα νέα από
τον κόσμο, στα νέα από την Ελλάδα,
στα νέα από τη μικρή μας Φλώρινα,
ανάμεσα στην υπόλοιπη, πολύ σοβαρή επικαιρότητα,,
μια επικαιρότητα όμως σε βαθιά μιζέρια και καταχνιά.

Μέσα στην υπόλοιπη λοιπόν ειδησεογραφία,
ξεχώρισα σήμερα,
τα νέα της καθόδου ενός αξιόλογου συμπολίτη μας,
ως επικεφαλή υποψηφίου ενός σχήματος που
θα διεκδικήσει να ηγηθεί του Δήμου Φλώρινας.

Ο πετυχημένος μας γιατρός, άτομο με εξαιρετικές ομολογουμένως ικανότητες,πέρα από την επιστημονική του αρτιότητα και τις περγαμηνές του,
περγαμηνές που ξεπερνάνε κατά πολύ
τα στενά όρια της μικρής μας Φλώρινας,
αποφάσισε να ηγηθεί,
ενός εγχειρήματος, και ενός σχήματος
που θα διεκδικήσει την αλλαγή πορείας στη Φλώρινα,
αλλά και την πορεία της Φλώρινας προς το αύριο!.

Θεωρώ την υποψηφιότητα του γιατρού Παντελή Αργυριάδη,
ως μεγάλο ευτύχημα για την μικρή μας Φλώρινα.
Η Φλώρινα μαστίζεται από μια αρρώστια,
από την έλλειψη ικανού πολιτικού προσωπικού,
ο Παντελής πιστεύω ότι έχει το "Πακέτο",
αυτό δηλαδή που χρειάζεται ο τόπος για να
βγει από την αφόρητη μιζέρια του,

έχει απίστευτη αγάπη για τη μικρή μας πατρίδα τη Φλώρινα,
έχει όμως και τεράστια αγάπη για τη μάνα μας ,την Ελλάδα.

Πιστεύω ότι το όραμα του Παντελή για τον τόπο μας,
είναι κάτι που για άλλους θα φάνταζε ως ουτοπικό,
για ανθρώπους όμως του διαμετρήματος και των ικανοτήτων
του Παντελή, αυτό είναι κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί!!!

Θέλω να πιστεύω ότι ως Φλωρινιώτες
και άνθρωποι που αγαπάμε τον τόπο μας
θα στηρίξουμε μια τόσο σοβαρή υποψηφιότητα
για το Δήμο Φλώρινας.

Ελπίζω να μην επαληθευτεί και εδώ το σοφό,
"ουδείς προφήτης στον τόπο του"

Παντελή με όλη μου την καρδιά
εύχομαι καλή επιτυχία.

Κωνσταντίνος Λιθοξοΐδης

Υ.Γ. Θέλω να γνωρίζεις ότι θα έχεις την υποστήριξη μου,
αλλά και τη συμμετοχή μου με κάθε τρόπο,
στο μεγάλο αυτό αγώνα που ξεκινάει σήμερα.

Ανώνυμος είπε...


Μπορεί η έλλειψη επαγγελματικής δραστηριότητας να είναι και θέμα επιλογής. Μπορεί ο άνθρωπος να μη θέλει να δουλεύει!!!!!

Ανώνυμος είπε...

είναι για γέλια η προσπάθεια να λασπώσουν τον Γιατρό. Μόλις τώρα κατάλαβα γιατί ο βοσκός θα χάσει

Ανώνυμος είπε...

Συλλογικότητες, αντιμνημονιακές δυνάμεις και άλλες ιστορίες.
Δείτε τι του γράφει στο Facebook ο Δημ. Παπαδημητρίου:

Dim Papadimitriou Παντελή, με αφορμή τη συνεντευξη σου στο Flash, θα ήθελα αν είναι δυνατόν να κάνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ, μια συζήτηση για το περιεχόμενο της.

Σαν μέλος της αρχικής "Συντακτικής Ομάδας" της florinea, όπου συμμετείχαν, ματαξύ άλλων και οι Tanya Grammatikou Kostas Filippidis Simos Vozinidis Νομικός ΒαγγέληςHlias Ioannou δεν μπορώ παρα να ενημερώσωόσους είδαν τη συνεντευξη , οτι πέραν της αρχικής μας συναντησης και της παρουσιασης της προσπαθειας στην Οδο ονείρων δεν υπήρξε ποτέ αλλοτε συγκλιση συντακτικής Ομάδας και ούτε λειτουργησε ποτέ η florinea συλλογικά με συντακτική ομάδα, γιαυτό αλλωστε και οι περισσότεροι απο το αρχικό "team" δεν συμμετέχουν. Ποιά είναι σήμερα η συντακτική ομάδα και γιατί δεν αναφέρεται στο blog?

Αναφέρεις στη συνεντευξη πως η florinea έχει συμβάλει στην "κινηματική διαδικασία". Πως και που έχει συμβεί αυτό? Δεν συνεδριάσαμε ποτέ, ως εκ τούτου δεν πήραμε ποτέ καμια απόφαση για να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε κινηματική διαδικασία.

Αναφέρεις επίσης για μακρύ χέρι της Τροικας. Ο πρώτος Περιφερειάρχης που υιοθέτησε πρακτικές της Τροικας σχετικά με Οικονομικές Ζώνες και διαχείρηση σκουπιδιών από ιδιώτες μεσω ΣΔΙΤ ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου του οποίου είχες/(έχεις ακόμη?) την "τιμή" να είσαι επικεφαλής του γραφείου του. Δεν μπορώ να βρώ κάποια δήλωση σου οτι δεν είσαι πια στο γραφείο του λόγω του οι καταδικαζεις της μνημονιακές και τροικανές επιλογές του..

Μιλάς στη συνέντευξη για δημόσια ορυχεία, την στιγμή που στη Φλώρινα εμφανίζεσαι να έχεις δεξί σου χέρι και πιθανότατα συνυποψήφιο σου μέλος της Οικογένειας που διαχειρίζεται τα ορυχεία Αχλάδας τα τελευταία 70+ χρόνια.

Αναφερεσαι σε διαδρομές καραμπόλας των 58 και για αυτούς που έπαιξαν το παιχνίδι (της εξουσίας φαντάζομαι). Η δική σου πολιτική διαδρομή ποια ακριβώς είναι? Όταν παιζόταν το παιχνίδι που βρισκόσουν? Μήπως δεν ήσουν υποψήφιος για την πολιτική γραμματεία της ΝΔ το 2010? Δεν ήσουν αυτός που οργάνωσε τον προεκλογικό αγώνα του Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην κόντρα του με την Ντόρα μόλις 3 χρόνια πριν? Δεν ήσουν στο γραφείο του Σαμαρά όταν διόριζε την μισή Καλαμάτα στο μουσείο της Ακρόπολης, οργανώνοντας την περιοδεία στα νησιά των δημοσιογράφων που θα κάλυπταν δημοσιογραφικά τα εγκαίνια?

Αλήθεια, υπάρχει κάποια δημόσια γραπτή δήλωση σου αποχώρησης από την ΝΔ που να καταδικάζει την πολιτική της? Είναι τελικά συνυπεύθυνη η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ για την σημερινή μας κατάντια ή όχι? Γιατί στη συνέντευξη εντέχνως αποφεύγεις να αναφερθείς στις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ παρά μόνο σε αυτές του ΠΑΣΟΚ. Γιατί άραγε? Ήταν όλα καλά όταν μετέφερες "φακέλους" για τον Αβέρωφ ή έγραφες τους λόγους του Σαμαρά κλαίγοντας κατα δηλωση σου μαζί με τον Φαήλο και τον Χρύσανθο τον Λαζαρίδη?

Τέλος ισχυρίζεσαι ότι στη διαδρομή σου ως Γιατρός πάντα υπηρετούσες τον ΔΗΜΟΣΙΟ χαρακτήρα της Υγείας. Πως ακριβώς και από ποιές θέσεις?

Ανώνυμος είπε...


Ο εύκολος χαρακτηρισμός είναι η λέξη λάσπη. Ας βγεί ο Αργυριάδης και ας ξεκαθαρίσει τη θέση του. Φυσικό είναι οι πολίτες να του απευθύνουν ερωτήματα. Δεν δέχεται ερωτήσεις ανώνυμες; Πως δεχόταν και πως δέχεται ανώνυμα σχόλια στο μπλόκ του FLORINEA που και αυτό επι της ουσίας είναι ανώνυμο; Η υποψηφιότητα μήπως αγιάζει τα πάντα;

βουνίσιος είπε...

τι έγινε κρουά ;;;έσβησες το σχόλιο μου ; έπεσε ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ; Λειτουργησε το συντεχνιακό κογκλάβιο της δημοσιογραφίας; Ποιους ενόχλησε το σχόλιο; τα καλάμια ; η τους καλαμοκύρηδες; κι εσύ υπέκυψες στο καλάμι;;;Αυτό δεν το περίμενα..περιττό να σου πώ ότι θα πάψω να σχολιάσω μέχρι να σπάσει το καλάμι.....προς το παρόν πάω να ρίξω κανα .... γιατί και που σχολίασα εδώ μέσα χάλασα άσκοπα την ώρα μου μαζί σας...Bye Bye χορεύτριες .....

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται Βουνίσιε. Είσαι σίγουρος πως το έστειλες ;

Ανώνυμος είπε...

KAΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΝΔ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Tι να ξεκαθαρίσει ή μάλλον τι να πρωτοξεκαθαρίσει ο Αργυριάδης; Από τα σχόλια που διαβάζω, οι λεπτομέρειες αθροιστικά συνιστούν έλλειψη εμπιστοσύνης. Είναι και δεν είναι ο υποψήφιος. Σαν λίγο δήθεν. Λίγο έτσι, λίγο γιουβέτσι. Είναι δεν είναι γιατρός, δηλαδή έχει πτυχίο αλλα ασκεί δεν ασκεί καρδιοχειρουργική. Είναι δεν είναι σύμβουλος του Τατούλη, Καταδικάζει δεν καταδικάζει τα μνημόνια. Είναι δεν είναι υπέρ των δημόσιων ορυχείων. Ναι μεν αλλά, τι να πω ρε παιδιά. Μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο .

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Λιθοξοϊδης είναι πιο άσχετος στην πολιτική και από τα λάχανα, πανθομολογουμένως πια.
Βάζει τον Αργυριάδη πάνω από τον ίδιο, που είναι επιτυχημένος επαγγελματίας.
Δεν έχει την εμπειρία ζωής να καταλάβει το σπρέχεν των ανθρώπων, σκεφτείτε πόσο μεγάλο θα θεωρούσε κανάν τεράστιο αν κατέβαινε στην Αθήνα και στο μεταξύ δεν τον πάταγαν τα τρόλεΫ

Ανώνυμος είπε...

Λένε ότι η πολιτική μοιάζει με το νησί της Κίρκης!

Ανώνυμος είπε...

Πότε ανοίγει το τριώδιο παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

H υποψηφιότητα του Αργυριάδη καθυστερεί τις άλλες υποψηφιότητες.
Πόσο τυχερός μπορεί να είναι αυτός ο Βοσκόπουλος πια...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αν ρωτήσεις 100 κατοίκους του Δήμου Φλώρινας οι 101 δεν έχουν να πουν καλό λόγο για τον μεγαλογιατρό γιατί πολύ απλά δεν έχει κάνει καμία πολιτική πορεία!!! Για να πας για Δήμαρχος πρέπει πρώτα να περάσεις κάποια στάδια!Να εκλεγείς έστω κάπου. Σε σύλλογο, σε επιμελητήριο , πρόεδρος κοινότητας, δημοτικός σύμβουλος, έστω κάτι!! Αυτός ούτε στο 15μελές του νηπιαγωγείου δεν θα μπορούσε να εκλεγεί! Αν μαζέψει 200 άτομα για να κάνει συνδυασμό εγώ πραγματικά θα κάνω αίτηση για να πάω στην επόμενη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη!!
Ο Γρύπας

Ανώνυμος είπε...

ωρε κατακαημένα συνοθυλεύματα που ψάχνετε διαμάντια στα απόβλητα των μνημονιακών κομμάτων

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν έκανε έκανε, ένα μπλοκ έκανε , κι η μύγα μαζί κάτι έκανε τον κόσμο όλο

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟ ΟΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

κανέναν υποψήφιο από τα χωρια θα δούμε;;;;;;; όλοι είναι μέσα από την πολη....Στα χωρια τι κάνουν;;;; πίνουν τσίπουρα και τρώνε φασολάδες;;;;.....

Ανώνυμος είπε...

Τα χωριά τα έχει κλείσει ο Βοσκός.

Δημοσίευση σχολίου