10:07 μ.μ.

+ δημιουργία - Υποψηφιότητα για το δήμο Φλώρινας

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Mε το  πρόσημο + και τη λέξη δημιουργία , έδωσε το στίγμα της πρωτοβουλίας για τη διεκδίκηση του δήμου Φλώρινας, ο υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Αργυριάδης , το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2014, στο καφέ – μπαρ ,  Οδός Ονείρων.
 
+ δημιουργία, λοιπόν ή ΣΥΝ δημιουργία , εκφράζει και εκφράζεται μέσα από ανέντακτους, ενωμένους και αποφασισμένους πολίτες της Φλώρινας να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα της Φλώρινας και να οδηγήσουν τον δήμο μέσα από το όνειρο για μία άλλη Φλώρινα, στη δημιουργία.  
Το λογότυπο και σλόγκαν του εν δυνάμει υποψήφιου συνδυασμού, παρουσίασε ο επικεφαλής κ. Παντελής Αργυριάδης , συστήνοντας παράλληλα τους δημιουργούς και συνοδοιπόρους του, φοιτητές της ΣΚΤ Φλώρινας.

Προλόγισε την πρωτοβουλία  ο κ. Χρήστος Όροβας και ως μέλος του  blog florinea που έχει ταχθεί στο πλευρό του κ. Αργυριάδη αλλά και ως πολίτης της Φλώρινας .
Ο κ. Αργυριάδης, παρουσίασε  ως  γενεσιουργό αιτία για την δημιουργία της συμμετοχικής  πρωτοβουλίας  για τη διεκδίκηση του δήμου,  την  ανάξια παρούσα δημοτική αρχή και την ανάγκη μίας πρότασης κυρίαρχης, δυνατής και διάφανης για μία άλλη Φλώρινα ή τη Φλώρινα των ονείρων μας , αν μου επιτρέπετε η έκφραση.

«Έχτισε» το όνειρο για  την άλλη Φλώρινα μέσα από το τρίπτυχο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΥΡΩΠΕΡΙΟΧΗ.
Μοιράστηκε το όνειρο της εικαστικής Φλώρινας  και υποσχέθηκε να το κάνει πραγματικότητα με τη συνεργασία  των καλλιτεχνών, αναφέρθηκε στη δυναμική του αγροτικού τομέα και των τοπικών προιόντων και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή του διασυνοριακού προγράμματος ΕΥΡΩΠΕΡΙΟΧΗ, σε συνεργασία με τη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και... «κλείνοντας το μάτι» στον υποψήφιο περιφεριάρχη κ. Καρυπίδη ο οποίος ήταν παρών.

Δεν παρέλειψε να εκφράσει τις επιφυλάξεις του για το μέλλον της τηλεθέρμανσης στη περίπτωση ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και εμμέσως πλήν σαφώς τάχθηκε υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ. Αναφέρθηκε και στον « πόλεμο λάσπης» που δέχθηκε αλλά τον ξεπέρασε απαξιώνοντας τους επικριτές του.
Δεσμεύτηκε στο μέλλον για τη περαιτέρω ανάλυση του προγράμματός του από ειδικούς επιστήμονες.

Η βραδυά έκλεισε με παρεμβάσεις πολιτών που εξέφρασαν τις απόψεις τους.

Ντόρη Κουτουράτσα

21 comments :

Ανώνυμος είπε...

Mεγάλη φόρα, αλλά το πήδημα μικρό.

Ανώνυμος είπε...

Το διασυνοριακό πρόγραμμα ΕUROPEAN REGION - ΕΥΡΩΠΕΡΙΟΧΗ, το τρέχει η Περιφέρεια από το 2007 .

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα από όλα αν χτυπήσει κάποιος στο google + δημιουργία ή ΣΥΝ δημιουργία θα διαπιστώσει τη μη πρωτοτυπία της σκόπιμα ορνιθογραφικής επωνυμίας (σα γέρικη υπογραφή).
Επειτα οι σκέψεις και οι προτάσεις κι αυτές προϊόν περιγύρου είναι πρόχειρες και απόδειξη ότι αν ΑΥΡΙΟ 10-2-14 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ FLORINEA, γιατί είναι ακατέργαστο σύνολο.
Τη βιασύνη αυτή την έφερε η ανάγκη των εξελίξεων του Καρυπίδη.
Στη βράση του αποκλεισμού του Καρυπίδη έπρεπε ο Παντελής να τον ξεζουμίσει επικοινωνιακά και να εκμεταλευτεί την προσέλευση του κόσμου για τον Θόδωρο,δείχνοντας πόσο ανέτοιμος είναι( να σκεφτεί κανείς ότι δουλεύει κοντά 3 χρόνια).
Από την άλλη ήθελε να μπλοκάρει και να αποτρέψει το ΣΥΡΙΖΑ από άλλη υποψηφιότητα για το Δήμο και να πιέσει έξυπνα για στηριξη αλλιώς συνδυασμός ΣΥΡΙΖΑ γιοκ.
Ηθελε επίσης να κερδίσει επικοινωνιακά και να πάρει φόρα αξιοπιστίας,που την ε'ιχε τόσο ανάγκη, μπας και ζαλιστεί και κανένας άλλος και από τα χωριά, αφού 5-6 φλωρινιώτες βρήκε.
Επισημάνθηκε η άποψη του Παντελή για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, καθώς επίσης και για την υπερκοστολόγηση της Τηλεθέρμανσης.
Για το πρώτο κέρδισε στα χαμηλά (όχι στα ψηλά) και για το δεύτερο έπληξε το Δήμαρχο με κόστος την αμφιβολία αν θα την τελείωνε ο ίδιος, σαν επόμενος λαθρεπιβάτης.
Επισημάνθηκε η έλλειψη δεξιών επωνύμων αλλά και οι αριστεροί σπάνια στηρίζουν δεξιούς, όπως ο Παντελής.
Από εδώ και στο εξής άνοιξε τα χαρτιά του και ο ανταγωνισμός των άλλων 6 υποψηφίων Δημάρχων Φλώρινας Δήμαρχος, Τσωκας, Μπέλτσος, Μποντζίδης , Λιασόπουλος, ΚΚΕ , είδαν τα πάντα και τα εξέτασαν.
Επίσης το ίδιο έκανε κι ο ΣΥΡΙΖΑ και έβγαλε τα πραγματικά του συμπεράσματα...
Αντίστροφη μέτρηση λοιπόν για το συνδυασμό του Παντελή για να κλείσει ή για να μην κλείσει.

παρατηρητικός

Ανώνυμος είπε...


O Αργυριάδης δεν είπε τίποτα καινούργιο. Αυτά έχουν ειπωθεί και θα ξαναειπωθούν. Ο Αργυριάδης τα είπε απλά με άλλον τρόπο. Βάλθηκαν τα παιδιά να ζωγραφίζουν για να υπάρχει ένα κάποιο επίπεδο και χρώμα, δεν είπε ξερά διασυνοριακή συνεργασία αλλά πιάστηκε με τον όρο ΕΥΡΩΠΕΡΙΟΧΗ για εντυπωσιασμό, η γεωργοκτηνοτροφία παίζει πάντα σταθερά, λίγο Καρυπίδης λίγο οι συνήθεις ύποπτοι , αυτό το τελευταίο τα florinea το χαρακτηρίζουν πρωτοφανές γεγονός, έ κατά τα άλλα τον πήραμε τον δήμο. Αλήθεια τα florinea , αυτό βρήκαν να βγάλουν για δελτίο τύπου; Από τα NEAFLORINA και από τη ΚΡΟΥΑ περιμένουννα βγάλουν το φίδι από τη τρύπα;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, μήπως κατά λάθος πήγαν να πιάσουν λίγο ΣΥΝ ΑΣΠΙΣΜΌ για να προσεγγίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

προτείνω στον Αργυριάδη για την προεκλογική του καμπάνια, το τραγούδι της Βίσση Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο, δυό καρδιές κι έναν ήλιο κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Και ο Καρυπίδης κρουά ζήλεψε τα ρόδια του Στρατάκη και τα μοστράρισε στο FACE BOOK.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ , ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ? ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ .

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Πότε πρόλαβε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και την Ευρώπη......μεταξύ ανοικτής καρδιάς, Νέας Δημοκρατίας, Λεπέν, Πολιτικής Άνοιξης ???? Δε θα μας τρελάνεις εσύ ανύπαρκτε @@@@! !!
9 Φεβρουαρίου 2014 - 11:19 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, μπα, παρεξηγήθηκε ο Παντιλάκης που του τα χώνουν και παραπονέθηκε; Θα μας βγει τώρα και από πάνω ;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η μούσα του Αργυριάδη είναι ο Βοσκόπουλος; Αυτός τον ενέπνευσε να βάλει για δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Να πάρει και κανένα πρόγραμμα διασυνοριακό η ΜΚΟ του Παντίλκα. Να μη ξεχνιόμαστε. Ξέρει αυτός. Κρουά ακόμα το ελέγχεις το σχόλιό μου σε άλλη ανάρτηση και δεν το δημοσιεύεις;;;

Ανώνυμος είπε...

Τι συνδυασμός ήταν αυτός! Τι πρόγραμμα! Τι κόσμος! Πραγματικά ο δήμος Φλώρινας από σήμερα έχει νέο Δήμαρχο!!!!!! και μετά στις 18 Μαΐου ξυπνήσανε....... Να αλλάξω λίγο το πρώτο σχόλιο του 10:30 μ.μ. "Μεγάλη φόρα, αλλά το πήδημα μικρό" και να το κάνω "Μικρή φόρα, αλλά το πήδημα μεγάλο" !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tίς πταίει που το πολιτικό σύστημα παραπέη?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω να κατέβει για Δήμαρχος η Ζέτα. Είναι η μόνη που μπορεί να χτυπήσει τον Βοσκό! Αλήθεια ο Μπέλτος τι κάνει? Χέρι - Χέρι με τον Βουλευτή Ν.Δ. και νομίζει ότι έτσι θα μαζέψει τα πρόβατα στο μαντρί. Έχει ετοιμάσει συνδυασμό?...... Ο Τσώκας? Τρεις και ο γκάρβαν?..... Καλά οι υπόλοιποι για πολύ γέλια, Αργυριάδης, Λιασόπουλος, Μποντζίδης. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως έχει χτυπήσει αρκετές πόρτες αλλά δεν έχει λάβει θετική απάντηση. Κάτι άκουσα για Σαπαλίδη! Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

γιατρε αστους να βγαζουν χολη ζορισε η συγκεντρωση με πολυ κοσμο, και ειναι μονο η αρχη, εισαι ο πλεον καταλληλος για το δημο με τους ανυπαρκτους συνυποψηφιους

Ανώνυμος είπε...


O Αργυριάδης θα πρέπει να αλλάξει προσανατολισμό. Μάλλον θα έπρεπε προ πολλού να έχει αλλάξει. Ακόμα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. έκανε το λάθος να συστηθεί "λάθος". Το θέμα της επαγγελματικής του δραστηριότητας παραμένει ακόμα ανοικτό και δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στους κατ αυτόν λασπολόγους. Αν δεν αντιλαμβάνεται το παρόν πως είναι δυνατόν να μιλάει για το μέλλον; Καλό το έργο και τα ντεκόρ, αλλά δεν παίζει καλά τον ρόλο του. Κινδυνεύει από τον ίδιο του τον εαυτό και μόνος του έχει βγάλει τα μάτια του.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν υπήρχε ο Παντελής θα μαζευόταν τα αριστερά πρόβατα με κάποιον πράο τσομπανάκο και θα τον διώχναν το βοσκό. Το ίδιο θα κάνανε και τα δεξιά προβατάκια με κανένα καλό πράο τσομπάνο.
Ο Παντελής θα έβγαζε όμως στο μπλοκ του και θα έκανε πέντε παράδες όποιον θα του στερούσε να είναι αυτός και μόνο αυτός (ο τεράστιος ρε παιδί μου λέμε και κλαίμε τώρα) ο μοναδικός υποψήφιος απέναντι στο Βοσκόπουλο για να βάλει τα εκβιαστικά διλήματα "παντελής ή ταγκς".
Και τότε όχι μόνο τάγκς θα εκλεγόταν αλλά και όλα τα ερπυστριοφόρα μαζί της γης..αλλά όχι ο πάντες.
Βέβαια φταίνε κι οι άλλοι που πιπίλιζαν τελειωμένο το βοσκό κι έσπρωξε κι ο Βουλευτής το Νάσο , μπήκε και ο Τσώκας μπροστά , ήρθε κι ο Μποντζίδης μετά, να κι ο Λιάσόπουλος και κάναν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΠΙΔΑ μπροστά από το βοσκό για να μή μπεί καμιά άλλη καινούργια υποψηφιότητα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Σαπαλίδης, @@@@@! Παντελής ο Τεράστιος Καρδιοχειρούργος, Τσώκας, καλό το παιδί δε λέω αλλά.. ΠΑΣΟΚΟΣ.. Μποντζίδης γούστο και καπέλλο του.. Λιασόπουλος άλλος ένας ετσι για να νιώσουμε ότι έχουμε πολλές επιλογές..Υπάρχει κανείς χωρίς αλλά -θυτο; (το θυ με Υ εσκεμμένα για να παραπέμψει σε Θύτη ή ακόμα και θύμα..) Κ εκεί που περιμέναν όλοι κάτι από ΣΥΡΙΖΑ ..καλύτερα κανεναν παρά τον Τεραστιο..τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά; Δεν μας μένει αλλος χρόνος.. και είναι τόσες οι καλές επιλογές.. αντε ξεκινάτε να διαλέγετε!!
ΤΟ Ντοράκι προτείνω να μείνει εκεί που είναι γιατί κάνει πολύ καλά αυτό που κάνει και να συνεχίσει και ακόμα καλύτερα.. αν μπει στο παιχνίδι πως θα συμβιβασει τα δυο..
18 Φεβρουαρίου 2014 - 9:08 π.μ.

Δημοσίευση σχολίου