΄
 
Το ρέμα 94, στη περιοχή Σίμου Ιωαννίδη, θα θυμάστε πόσο πολύ είχε απασχολήσει την εφημερίδα μας πριν μερικά χρόνια, για τις επεμβάσεις χωρίς περιβαλλοντικές μελέτες και χωρίς καμία προστασία για το περιβάλλον.
 
Εχθές λοιπόν, εκδικάστηκε η υπόθεση για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από αμέλεια.                      Ο τ. Δήμαρχος Στεφ. Παπαναστασίου και ο τ. προιστάμενος τεχνικών υπηρεσιών Σπύρος Ρίζος "έφαγαν" ποινή 5 μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή και αθώοι κρίθηκαν οι Μιχ. Ασίκης, Γρηγ. Χάσος και κ. Ψυχουδάκης.                                                                                                          Για τη καλύτερη πληροφόρησή σας  θα θέλαμε να συμπληρώσουμε πως  η δίκη έγινε κατόπιν αυτεπάγγελτης δίωξης της Εισαγγελίας Φλώρινας για τη πλημμύρες που είχαν σημειωθεί και για τις ευθύνες περί περιβαλλοντικής μελέτης και των παρεμβάσεων του δήμου με αγωγούς κλπ. .             Για μεν τις παρεμβάσεις και τη περιβαλλοντική μελέτη που δεν ήξεραν πως έπρεπε να κάνουν ΄και τις παρεμβάσεις , οι εκπρόσωποι του δήμου Φλώρινας αθωώθηκαν και τιμωρήθηκαν για τη πλημμύρα. Η ποινή τους είναι εφέσιμη.  
 
Η φύση - το ρέμα- πάντα τιμωρεί . Και μας τιμωρεί όλους είτε "καθήσουμε στο σκαμνί" , είτε όχι.
 
 


6 comments :

Ανώνυμος είπε...

Θα ανοίξει επιτέλους το ρέμα όπως επιβάλλεται ή θα παραμείνει μπαζωμένο μέχρι το εφετείο;

Ανώνυμος είπε...

Μας παρέσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα ...

Ανώνυμος είπε...

Special ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΙΜΗ ....

http://vounisios.pblogs.gr/2014/02/kroya-kroya-toys-paresyre-to-rema-sthn-haradra.html

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Aγαπητέ βουνίσιε με συγκινείς. Πάντα ήσουν κοντά στη κρουά σε όλους τους αγώνες. Ξέρεις, δεν χρειάζεται να έχουμε συνωστισμό για να τα καταφέρουμε. Αρκεί αυτοί που είμαστε. Λίγοι και καλοί. Ας αφήσουμε τους άλλους να απολαμβάνουν τα χρώματα του σούρουπου...Με καταλαβαίνεις...

Ανώνυμος είπε...

Η φύση δεν εκδικείται. Η φύση κάνει αυτό που έκανε πάντα. Ο άνθρωπος είναι αυτός που κάνει μ@λ@κίες.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Φίλε ανώνυμε μαζί με τη καλημέρα μου και μία συμβουλή. Όταν θέλεις να αμφισβητήσεις τη δικαιοσύνη, αυτό να το κάνεις επώνυμα .

Δημοσίευση σχολίου