Οι φήμες μπορεί να θέλουν τον Χαράλαμπο Μποντζίδη κάτω από την ομπρέλα του "υποτιθέμενου" συνδυασμού του βουλευτή μας Στάθη Κωνσταντινίδη στη τάχαμ, δήθεν κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας.                                                                                                                               

 Ο κ. Μποντζίδης όμως, διαψεύδει κατηγορηματικά αυτή τη πιθανότητα.

"Έχω διαψεύσει επανειλημμένως τις φήμες περί συνεργασίας μου με τον κ. Κωνσταντινίδη για τη δημιουργία ενός κοινού ψηφοδελτίου, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.                              
Τις διαψεύδω και τώρα.                                                                                                              Συνεχίζω την κατάρτιση του ψηφοδελτίου μου σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους  όρους για τους οποίους έχω αυτοδεσμευτεί."

Αυτά μας είπε ο κ. Μποντζίδης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Εν τω μεταξύ, οι φήμες περί συνεργασίας με τον κ. Κωνσταντινίδη και με άλλους υποψηφίους οργιάζουν, διαψεύδονται παράλληλα  και από άλλους, και έτσι περνάμε καλά

'Οσο ο κ. Κωνσταντινίδης δεν αναλαμβάνει ευθύνες γι αυτές τις φήμες, όσα λέγονται και όσα ακούγονται, είναι απλά για λαική κατανάλωση.

Ντόρη Κουτουράτσα.

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Κωνσταντινίδης ανακατεύει την τράπουλα όπως θέλει. Μεγάλος μαέστρος ή οι άλλοι είναι μικροί; Ποιός ξέρει;

Ανώνυμος είπε...

Πολλήν αξία δεν δώσατε και δίνεται στον ανύπακτο κατά γενικήν ομολογίαν Κωνσταντινίδη? Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν κατέβει ο Κωνσταντινίδης!!! Κουδούνια μας τα κάνατε!!! Έλεος!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν κατέβει, μάλλον δύο τρεις υποψήφιοι θα τρέξουν και θα βρουν καταφύγιο κάτω στις φτερούγες του, σαν τα πουλάκια της κλώσας.

Ανώνυμος είπε...

Θα γράψω κάτι νόστιμο.Ρώτησα την Μπήλιω και αυτή ρώτησε τα άστρα να μας πουν ποιος θα βγει.Λοιπόν επειδή έχουμε ανάδρομο Δία τα Καρύδια θα είναι κούφια.Όμως λόγω της σημερινής χιονόπτωσης προβλέπετε μεγάλη άνοδος στο κόμμα που θα καταφέρει να μας ανεβάσει από τον πάτο που είμαστε ,δηλαδή Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ......η συνέχεια στο επόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει ο Μποτζο-γκόντζος που δε το βάζει κάτω.
Τουλάχιστον αυθάθης παλαιόπαις είναι το χθεσινό του, ο Στάθης που έγινε μετά κουμπάρος του άλλου Μπάμπη μή πέσω. Οσο για το Νάσο πρόκειται ουτε καν περί εμβρύου, ακόμα προγενέστερο στάδιο.
Αμ το άλλο το πυροβολημένο με τη μερέντα, πολύ πιο αυθαδόπαις θέλει σανίδα βρεγμένη από δρυς.
Και βεβαίως ο Μποτζίδης, γιατί όχι;

Ανώνυμος είπε...

3.24 μήπως είσαι και ο...Λιάνης που βρέθηκαν τα οστά σου στο τάφο.και τα χάρισαν στην Βουλγαρία ????? Σαν πολύ το παίς το περιπαίζεις μέχρι να σου δώσει ο κάθε "παίς" το τελειωτικό να το ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ....

Ανώνυμος είπε...


Ο Μπόντζος είναι ο καλύτερος. Έχουν όμως μυαλό οι Φλωρινιώτες να τον ψηφίσουν; Θράσος όμως έχουν για να κάνουν σχόλια.

Δημοσίευση σχολίου