Αυτό το σήριαλ με τη συνάντηση φορέων για τη μικρή ΔΕΗ, συνεχίζεται…

Οι εν ενεργεία φορείς κάνανε τα μνημόσυνά τους γι αυτά που χάθηκαν κτλ κτλ κτλ και το νέο αίμα στη τοπική αυτοδιοίκηση κ. Παντελής Αργυριάδης – Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας, βρήκε την ευκαιρία να «εκγυμναστεί» προεκλογικά.

Άδραξε την ευκαιρία επίθεσης στον κ. Βοσκόπουλο με πρόσχημα το μέλλον της τηλεθέρμανσης σε σχέση με τη μικρή ΔΕΗ. Όχι άδικα, επειδή μία παράμετρος που ενδεχομένως να επηρεάσει το τιμολόγιο της τηλεθέρμανσης για τους καταναλωτές, είναι ο νέος επενδυτής.

Το μέλλον όμως της τηλεθέρμανσης δεν θα το καθορίσει μόνο το τιμολόγιο, αλλά πολλοί παράγοντες. Τις τελευταίες ημέρες, ακούμε τον κ. Αργυριάδη να επιμένει σ αυτό ειδικά το σημείο, σε όποια εκδήλωση κι αν βρεθεί. Την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε σχεδόν τα ίδια στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του κ. Καρυπίδη και μόλις εχθές, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου στην εκδήλωση των φορέων για τη μικρή ΔΕΗ.

Για τη τηλεθέρμανση, αυτό το μεγαλεπήβολο και μείζονος σημασίας έργο – όπως χαρακτηρίζεται απ όλους – μέχρι σήμερα ο κ. Αργυριάδης δεν το έχει θίξει συνολικά. Δεν το γνωρίζει; Ή μήπως το θίγει  επιλεκτικά και σε δόσεις για την οικονομία του προεκλογικού του αγώνα και για την επιδότηση του πολιτικού του προφίλ;

Θα κλείσω με το σχόλιο αναγνώστη για τη παρουσία του κ. Αργυριάδη στη χθεσινή εκδήλωση:   «Πάντως σήμερα ο Πάντος τα έριξε στον Βοσκό, έγλειψε τον Ιωσηφίδη για να φτύσει τον Βοσκό, έθαψε τον Δακή για να αναστήσει τον Καρυπίδη. Κατά τα άλλα ανησυχεί για τη τιμή μονάδος της τηλεθέρμανσης».

 
Ντόρη Κουτουράτσα

8 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΕΞΕΤΑΣΕΤΕΟ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
ΑΚΟΥΜΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΛΠ.
ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Η κριτική είναι πάντα δημιουργική.

EYE OF THE TIGER -SURVIVOR είπε...

http://vounisios.pblogs.gr/2014/03/flwrina-otan-oi-stroythokamhloi-ths-haradros-bgalan-to-kefalaki-.html

Ανώνυμος είπε...

ότι κατέβαινε στον καθένα, το έλεγε σ αυτή την εκδήλωση. Πιο πολύ τους ενδιαφέρουν οι εκλογές και πολύ λιγότερο η ΔΕΗ . Το γράφεις και σε προηγούμενο άρθρο. Βγάζουν στον αφρό τα πιασάρικα θέματα και όσα πιο πολλά ψάρια τσιμπήσουν τόσο το καλύτερο. Ο Παντελής έχει άνεση λόγου και μου θυμίζει λίγο τον Λιάνη. Λέει αυτά που θέλει να πει για να εντυπωσιάσει .

Ανώνυμος είπε...

Θυμίζει λίγο εκείνες τις άσχημες γκόμενες που όσο δεν τις προσέχει κανείς τόσο επιτίθενται στους επίδοξους κατά φαντασίαν βιαστές.

Ανώνυμος είπε...

7.17 μου αρέσεις. Ούτε ο χρόνος, ούτε ο τόπος ήταν κατάλληλος για προεκλογικές αντιπαραθέσεις. Υποθετικά, εκεί βρέθηκαν όλοι τους για να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο πρόβλημα, Για τα επί μέρους έχουν χρόνο να τα θίξουν και να τα λύσουν. Πιο πολύ εντυπώσεις καλλιέργησε ο γιατρός παρά έθιξε την ουσία. Βέβαια πρέπει να του αναγνωρίσουμε σκηνική παρουσία Α!!!

Ανώνυμος είπε...

NTOΡΙΣ Ο ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΕΣΚΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ>....


http://vounisios.pblogs.gr/2014/03/flwrina-to-miso-nosokomeio-tha-syntaxiodoththei-akoyei-kaneis-st.html

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΟΞΕΡ Η ΓΙΑ ΚΑΤΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΙΓΚ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Δημοσίευση σχολίου