4:30 μ.μ.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 
 

 
Δήλωση υποψηφιότητας για τον δήμο Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Φλώρινας κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, σήμερα Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 .
 
Η Δημοτική Κίνηση και ο υποψήφιος Συνδυασμός για το δήμο Φλώρινας - Ευάγγελος Γκέκτσης. «Φλώρινα αλλιώς», το Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:30
 κάνουν  ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Φιλίππειον», με θέμα τη συζήτηση αρχών και κατευθύνσεων του συνδυασμού. 

6 comments :

VA12 είπε...

Nτόρις παρακολουθώ όλη την προεκλογική κίνηση. Δυστυχώς η απουσία υποψηφιότητας του Παύλου Αλτίνη στη Περιφέρεια ή στον Δήμο είναι και θα γίνει αισθητή. Μετριότητες κάτω του μέσου όρου μέχρι υπο του μηδενός κυριαρχουν στα ψηφοδέλτια πέραν ελαχίστων περιπτώσεων. Στις φετινές εκλογές θα το σκεφτώ πολύ να πάω να ψηφίσω ή να τους ...μαυρίσω

Ανώνυμος είπε...

To κύριο πολιτικό πρόβλημα του παύλου Αλτίνη δεν είναι η γλουτένη στην πολιτική σκέψη ο στόκος είναι στην πολιτική συμπεριφορά.Ελαστικότητα μηδέν, κι ας το διαβάζουν ασυμβίβαστος ή αγωνιστής ό όπως άλλιώς.
Και ο Διογένης και ο Μένιππος καλοί φιλόσοφοι ήταν πολιτικοί όμως δεν ήταν.
Κάθε διαφωνία δεκτή.

ΠφρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Ελαστικότητα μηδέν! Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει ο Αλτίνης; Να προσκυνάει τον κάθε υπουργό της οποιασδήποτε κυβέρνησης, τον Μέρτζο, τον Λιάνη και τους "εργολάβους"; Να τα μασάει για τα προβλήματα του κοσμάκη, για τα προβλήματα των αγροτών; Να είναι "ναι μεν, αλλά ...." στο θέμα της προπαγάνδας του Γκρουέφσκι, η οποία κάνει κακό κυρίως στον λαό της γείτονος χώρας και που έχει σαν αποκλειστικό στόχο να προωθεί το "διαίρει και βασίλευε" στην περιοχή μας;

Δεν είναι θέμα ελαστικότητας. Δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον Αλτίνη και θέλουν "ελεγχόμενους". Τα άλλα, τα περί "ελαστικότητας", φίλε μου, γνώστη των περί Διογένους και Μενίππου, είναι λόγια για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ και οι ελεγχόμενοι ευάλωτοι "πολιτικοί", αλλά και οι φοβιτσιάρηδες ψηφοφόροι τους, αυτοί που πορεύονται με γνώμονα το "σφάξε με αγά μου, ν' αγιάσω!", δηλαδή η μεγάλη πλειοψηφία των Φλωρινωτών.

Όποιος ισχυρίζεταιν τα περί "ελαστικότητος", είτε είναι ελεγχόμενος-ευάλωτος, είτε είναι φοβιτσιάρης, είτε είναι ρουφιάνος, είτε είναι λαμόγιο. Αν κάποιος απ'αυτούς τολμούσε να προβεί σε ανάλογο σχόλιο επώνυμα, θα έβλεπες φίλε μου ότι έχω δίκαιο. Αν, βέβαια θα ήθελες να δεις, διότι "νους ορά, νους ακούει".

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για ευάλωτους, φοβιτσιάρηδες κλπ, αλλά ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ υπάρχουν πολλοί! Είναι τόσοι πολλοί, που αυτοί κάνουν κουμάντο, οι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο 3.19 άραγε γιατί κάνει; Για πολιτικός ή για ξυλόσοφος; Συγγνώμη φιλόσοφος;

Ανώνυμος είπε...

3.47 αν κατάλαβα καλά, του αρέσει του 3.19 η "ελαστικότητα" , γι αυτό και κατακρίνει τον Αλτίνη! Κανένας οσφυοκάμπτης θα είναι και του ταιριάζει η πολιτική όπως την αντιλαμβάνονται όλοι οι σύγχρονοι πολιτικοί μας! Ρίχνει και λίγη κουλτούρα για να θολώσει τα νερά! Κουνίστρα και κουδουνίστρα δηλαδή ! Και θα έχει "φάει" σίγουρα τα μούτρα του στον βράχο Αλτίνη! Λίγο ακόμα θα σου πω και ποιός είναι!

Δημοσίευση σχολίου