Γράφει ο Στάιος ΕυάγγελοςΔημοτικός σύμβουλος Δήμου Φλώρινας
 
Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί «ΜΝΗΜΕΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
 
Τι έλεγε η κα Μούσιου 
 ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ…                                                                                               

 
ΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ: Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ - ΜΥΛΩΝΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο κ. Βοσκόπουλος με την τετραετή θητεία του ως νομάρχης έδωσε τα δείγματα γραφής του.
Η υπερβολή των 450 αναθέσεων, των χιλιάδων SMS, ο μνημειώδης σε πολυτέλεια απολογισμός του, που τελικά είναι το προσωπικό άλμπουμ των φωτογραφιών του, και οι κακοδιαχειρίσεις, που του αποδίδει ο πρώην Νομάρχης Γιάννης Στρατάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του, μας αφήνουν άναυδους.
Μια αλαζονική νομαρχιακή θητεία χωρίς σχέδιο ανάπτυξης, με κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και κακοδιαχείριση του Τοπικού πόρου, με πληθώρα δημοσίων σχέσεων, που δεν απέδωσαν καρπούς για τη Φλώρινα και με αναρίθμητες πελατειακές σχέσεις που περιμένουν την εξαργύρωσή τους.
Σε μια εποχή οικονομικής στενότητας η Νομαρχία Φλώρινας έδωσε το δικό της ρεσιτάλ αμετροέπειας σε όλη τη διάρκεια της θητείας της με κακά παραδείγματα (DVD 82.000 ευρώ αντί 13.000 ευρώ, κρασιά των 500 ευρώ, γεύματα των 1.000 ευρώ στον Καραβόμυλο, 100.000 ευρώ Μερσεντές, κ.ά.).
Ακόμα και το φαινόμενο της εγκατάλειψης του κ. Βοσκόπουλου από την πλειονότητα των νομαρχιακών συμβούλων του στις εκλογές αυτές καταδεικνύει την κακή του διοίκηση και τη δυσκολία του να διαχειριστεί τα πράγματα. Τι μπορεί να περιμένει η Φλώρινα από τους ανθρώπους αυτούς που δε σεβάστηκαν για 4 χρόνια το δημόσιο χρήμα και χωρίς αιδώ επιζητούν να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας;
Ποιος μπορεί να δει στο πρόσωπό τους την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον;


ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ:Φλώρινα, 16 Απριλίου 2014
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επέλεξα να συνεργαστώ με τον Δήμαρχο, τον κ. Βοσκόπουλο, συμμετέχοντας στον νικηφόρο σχηματισμό που έχει συγκροτήσει για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, συμπράττοντας με μια ομάδα αποφασισμένων και έντιμων συνεργατών με σκοπό να διαχειριστούμε τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας και με τη κοινή μας προσπάθεια να πετύχουμε να υλοποιήσουμε τους ρεαλιστικούς και οραματικούς μας στόχους.
Θεωρώ ότι ο κ. Βοσκόπουλος είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή την παρούσα στιγμή για τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας και εξηγώ αναλυτικά στη συνέχεια. Καταρχήν, ο κ. Βοσκόπουλος είναι ένας άριστος τεχνοκράτης, καταξιωμένος επαγγελματικά στην τοπική μας κοινωνία, που δεν αναζητά επαγγελματική στέγη στον δημαρχιακό θώκο. Είναι πολύ έμπειρος πλέον και αφοσιωμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση, εφόσον επί 8 χρόνια ασχολείται με αυτήν, και άσκησε αποτελεσματικά τον ρόλο του ως Νομάρχης και ως Δήμαρχος. Η εμπειρία του αυτή αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη διαχείριση των σοβαρών θεμάτων του τόπου, όπως είναι ο τομέας της ενέργειας και της ανάπτυξης. Επιπλέον, ο κ. Βοσκόπουλος, είναι όπως κι εγώ, αυτόφωτος πολιτικά και αυτοδύναμος, δεν χειραγωγείται και δεν εξαρτάται από τα παλαιοκομματικά κατεστημένα πολιτικά συστήματα της περιοχής μας, για αυτό και δέχεται τόσες μεθοδευμένες συκοφαντικές επιθέσεις από «γνωστούς-άγνωστους» κύκλους.

Πότε λέγατε την ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μούσιου;

13 comments :

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω σε ολα και πραγματικα εκφραζει την αποψη μου και τις αποριες μου για την κινηση της ...Διαφωνω ομως σε ενα πραγμα....''ο κ. Βοσκόπουλος, είναι όπως κι εγώ, αυτόφωτος πολιτικά και αυτοδύναμος, δεν χειραγωγείται και δεν εξαρτάται από τα παλαιοκομματικά κατεστημένα'' ...Οσον αφορα τον κ. Βοσκοπουλο παντα...

Ανώνυμος είπε...

Εαν της εχει απομεινει λιγη αξιοπρεπεια η κυρια θα πρεπει να παραιτηθει.Δεν βλεπει τις αντιδρασεις των Φλωρινιωτων.Αλλα τι περιμενεις απο ανθρωπους που ενω τους φτυνεις εχουν την εντυπωση οτι τους δροσιζεις.Αιδως Αργειοι....... κα Μουσιου.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελάνετε τα παπαγαλάκια του Τσωκα και της Μουσιου. Εσύ για την κυβερνηση του Στάθη τι ελεγες? Ουστ. Γκεκτση Αργυριαδης Παπαναστασιου. Τουλάχιστον αξιοπρεπείς...

Ανώνυμος είπε...

Moύσιου είναι αυτή ρε παιδιά..Τώρα τι να λέμε..

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε ρε τη Μούσιου, από την αρχή με το Βοσκόπουλο πήγε, δεν έστριψε μετά επειδή τα είδε σκούρα σαν τον Τσιώκα. Ας την στήριζε οΤσιώκας να την έκανε Ζεμπιλιάδου , πριν να σκύψει στο Στάθη, χωρίς να σκύψει στο Στάθη.
Τ'ωρα ο καθένας στην πλευρά του η Ολγα με το νικητή Δήμαρχο κι ο Μιχάλης ξανά χαμένος με το Στάθη.

Ανώνυμος είπε...

H MOYΣΙΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ 9:34 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ.ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ Ή ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΚΙΝΕΖΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λέτε όλοι ... αλλά στο τέλος όλοι προσκυνάτε .... κανείς δεν έχει την δύναμη να ψηφίσει κάποιον "άσπιλο" γιατί όλοι έχετε κάνει την λαμογιά σας .... η Όλγα τα "πήρε" πριν τέσσερα χρόνια και τώρα ξεπληρώνει .... εσύ Στάϊο και η παρέα σου γιατί προσκυνήσατε στον "κύριο ναι σε όλα" όπως εσείς τον βαφτίσατε ??????

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει ρε βλάκα 8.31 πρωί- πρωί, ο Στάιος με τη Μούσιου; Και ποιο προσκύνησαν βρε ηλίθιε; Δημόσια δεν κατέθεσαν τα της μεταξύ τους συνεργασίας; Που ζεις εσύ στον κόσμο σου; Άντε ψήφισε το ταίρι σου τον Βοσκόπουλο και άσε μας ήσυχους! Επίτηδες καλλιεργείται αυτό το είδος διπολισμού. Δεν το καταλαβαίνει νομίζεις ο κόσμος;

Ανώνυμος είπε...

Ανακάλυψε και αυτός τι έχει στο βρακί του ,άσε τι πολιτική γιά άλλους Στάιε.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Τι μπορεί να περιμένει η Φλώρινα από τους ανθρώπους αυτούς [ την ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ και τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ] που δε σεβάστηκαν για 4 χρόνια το δημόσιο χρήμα και χωρίς αιδώ επιζητούν να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας;
Ποιος μπορεί να δει στο πρόσωπό της ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον παρέα με αυτονομιστές του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ όπως τον Παναγιώτη Αναστασιάδη, τους Βοσκόπουλο Παύλο και Βοσκόπουλο Ιωάννη στον Δήμο Φλώρινας ;
Τι να περιμένει κανείς από συνδιασμούς που κρύβονται και δεν ανακοινώσαν ήδη τα ονόματα των συνδιασμών τους ;
Συγχαρητήρια στον νεαρό που κάθισε έψαξε τι έλεγε και τι λέει η εν λόγω κυρία μόνο που παρέλειψε να αναφέρει τους πράκτορες του ουράνιου τόξου που αλωνίζουν με τον Βοσκόπουλο Ιωάννη την Φλώρινα και στην κυριολεξία την έχουν όλοι μαζί καταστρέψει

Η ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ Τ Ε Λ Ο Σ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΗΛΙΑΣ είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΠΟΛΛΑ) ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ "ΚΟΤΣΙΑ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ "ΚΑΡΕΚΛΑ" ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, "ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ !!!!! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΗΛΙΑΣ,
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ

Ανώνυμος είπε...

χααχαχαχχαχαα α, ρε Φλωρινιώτες τι πλάκα έχετε..... Ρε δεν έχετε πάρει χαμπάρι πως αν βάλει υποψηφιότητα διερχόμενος Αλβανός έμπορος ναρκωτικών είσαστε ικανοί να τον βγάλετε Δήμαρχο? Δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι κοιμόσαστε όρθιοι? Καλά τα λέει ο Στάιος και καλά τα διαβάζετε και να'ταν μόνο αυτά.
Έχω σιχαθεί κάθε τέσσερα χρόνια να διαβάζω μπούρδες για τους υποψήφιους, αλήθειες και ψέματα και καπάκι να βλέπω εκλεγμένους Στάθη.... Γιάννη .... Γιώργο και κάθε τυχάρπαστο που -είμαι σίγουρος- πολύ καλώς βρίσκεται σε θέση κλειδί πλέον. Γιατί αυτό αξίζει σε κάθε βαριεστημένο που ενδιαφέρεται μονάχα για το πως θα σβήσει μια κλήση ή πως θα μπει στα 4μηνα κοι ούτω καθεξής. Φάτε τα στη μάπα.
-Κύριε Δήμαρχε το αμάξι σας είναι αυτό έξω?
-Ναι (παίζοντας χαρτάκι στο καφενείο)
-θα το πάρετε ένα λεπτάκι να το βάλετε κάπου αλλου γιατί ενοχλεί, δεν μπορούν να περάσουν τα αμάξια.
-Γραψτους στα @@ σου μωρέ.
υ.γ. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ τα λέει όλα σε λίγες γραμμές. Έχετε παραδόσει την πόλη σας σε πράκτορες και κοιμάστε όρθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη τι να πει τελικά κανείς για τη Μούσιου? Φταίει το "άσπρο άλογο" που ανακάλυψε μέσα στον Βοσκόπουλο!!!

Δημοσίευση σχολίου