Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης, συνοδεία συνεργατών του, στα πλαίσια προγραμματισμένων περιοδειών, επισκέφθηκε την Παρασκευή 11/4/2014 το Δ.Δ Μελίτης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, επισκέπτες και εμπόρους της λαϊκής αγοράς, καθώς και τους καταστηματάρχες του χωριού. Αντάλλαξε απόψεις και τους διαβεβαίωσε ότι θα αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή σε όλους τους τομείς και δραστηριότητες, επιδιώκοντας στην περίπτωση εκλογής του, να δοθούν ουσιαστικές και μόνιμες λύσεις.
Επισήμανε ότι τόσο ως επαγγελματίας, όσο και από την θεσμική θέση που υπηρετεί αγόγγυστα, έχει μάθει να αγωνίζεται και να πετυχαίνει στόχους.
Στη Φλώρινα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και αυτό είναι το όραμα που γίνεται πλέον στόχος, μέσω της ευθύνης που ανέλαβε ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φλώρινας.
Η Μελίτη είναι ο πρώτος σταθμός των περιοδειών του, διότι βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς η ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Μελίτης, είναι το πληττόμενο ενεργειακό κέντρο της χώρας, για το οποίο η πολιτεία δεν έχει επιδείξει την δέουσα προσοχή και ευαισθησία.
Δεσμεύτηκε στους κατοίκους ότι σε επόμενη περιοδεία μετά το Πάσχα, θα είναι παρών και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας Θέμης Μουμουλίδης.
Επίσης τόνισε το έντονο ενδιαφέρον και επιθυμία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, να επισκεφθεί για δεύτερη φορά την πολύπαθη περιοχή μας, όπου κυριολεκτικά η πώληση της ΔΕΗ σημαίνει και πώληση όλης της Φλώρινας.

Τέλος ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα των περιοδειών μας, μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη έχει ως εξής:
Μεγάλη Δευτέρα 14/4, το πρωί περιοδεία στο Αμύνταιο και επίσκεψη στις υπηρεσίες της περιοχής.
Μεγάλη Τρίτη 15/4, το πρωί επίσκεψη στις υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Κάτω κλεινών και στη συνέχεια περιοδεία εντός του χωριού.
Μεγάλη Τετάρτη 16/4, παρουσία του Θέμη Μουμουλίδη, επίσκεψη στα γραφεία και υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας Φλώρινας και στη συνέχεια περιοδεία στη πόλη.

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

καλά αν περιμένει να έρθει;;;; ο τσίπρας θα έρθει όταν πουληθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ η ΔΕΗ μάλλον για να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων..νανι νανι ο Σάββας κάνει....

Δημοσίευση σχολίου