Η Κική Στρατάκη, κόρη του τ. νομάρχη Φλώρινας Γιάννη Στρατάκη, δίνει τον δικό της προεκλογικό αγώνα, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Γιάννη Μπουτάρη.

Προηγουμένως, έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στον αγώνα της ζωής, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στη Νομική Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια με την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος της δικηγόρου και παράλληλα με θεατρικές σπουδές αλλά και επιτυχημένες θεατρικές δραστηριότητες. 

Αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Συνεργάστηκε με θιάσους του ελεύθερου θεάτρου, όπως το ''Θέατρο Τέχνης Ακτίς Αελίου ''και το Σχήμα εκτός Άξονα'', αλλά και με τα θέατρα Εγνατία, Αυλαία και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Push Your Art Company, εταιρείας παραγωγής και προώθησης καλλιτεχνικών δράσεων. Σκηνοθέτησε την παράσταση ''Νυκτόβια Ζώα'' που παρουσιάστηκε στο θέατρο Άνετον στα πλαίσια του φεστιβάλ του Δήμου Θεσσαλονίκης ''Ανοιχτή Σκηνή - Θεατρικές φωνές της πόλης''.

Αυτό το διάστημα συμμετέχει στην παράσταση Άντρα Κατάντρα στο Θέατρο Αυλαία και συνεργάζεται με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την παράσταση Godspell.
Nέα και δυναμική, ξέρει πολύ καλά να κάνει τα όνειρα της δημιουργία.                                               Με την ίδια διάθεση, την ορμή και το πάθος, συμμετέχει στα κοινά με στόχο να συμβάλλει στα του πολιτισμού της συμπρωτεύουσας. Με καινοτόμες ιδέες, βαθιά αναζήτηση, με σύμμαχο την αναγνώριση και την εκτίμηση του χώρου στον οποίο δραστηριοποιείται, η υποψηφιότητα της Κικής Στρατάκη είναι ελπιδοφόρα και σημαντική.

Οι Φλωρινιώτες που ψηφίζουν στη Θεσσαλονίκη αλλά και οι εν Θεσσαλονίκη φίλοι της Φλώρινας, ας σταθούν με ενδιαφέρον δίπλα στη Κική Στρατάκη και ας μοιραστούν τις αγωνίες και τα όνειρα στο κομμάτι του πολιτισμού που κάνει τη ζωή πιο όμορφη και πιο ποιοτική!

Ντόρη Κουτουράτσα  

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου