11:07 π.μ.

ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΙΩΣΗΦΙΔΗ !

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Αμύνταιο 22-5-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν είπαμε τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.
-          Η ΚΘ΄ Εφορία Αρχαιοτήτων θα συνεχίσει κανονικά το ανασκαφικό της έργο με αυτεπιστασία και αυτό επιβεβαιώνεται από την απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Η. με ημερομηνία 12-5-2014 που εγκρίνει το ποσό των 8.571.110 €. Αυτό σημαίνει διαφύλαξη των θέσεων εργασίας που ήδη υπάρχουν και εκτελούν το έργο των ανασκαφών.
-          Η προκήρυξη εργολαβίας (Διακήρυξη 2014.004/ΛΚΔΜ) αφορά ανασκαφικό έργο αυτόνομο ή συμπληρωματικό και η μέρα διενέργειας του διαγωνισμού είναι 26-05-2014. Είναι η εργολαβία την οποία επικαλείται ο κ. Ιωσηφίδης και για την οποία υπόσχεται 1040!! θέσεις εργασίας καλώντας τους ενδιαφερόμενους να κάνουν αιτήσεις.
Και αυτό:
Χωρίς να έχει πάρει την εργολαβία, την οποία διεκδικούν άλλες 12 εταιρείες. Όχι μόνο είναι ψεύτης ο κ. Ιωσηφίδης αλλά παίζει με την ανάγκη για εργασία των συνδημοτών μας, με τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της υποβολής των αιτήσεων για θέσεις που δεν υπάρχουν.
Το έργο της αρχαιολογικής ανασκαφής δεν είναι το μοναδικό δόλιο όπλο του απερχόμενου και ηττημένου Δημάρχου με το οποίο συστηματικά νύχτα-μέρα δελεάζει και εξαπατά τους άνεργους πολίτες, παίζοντας εκβιαστικά το άθλιο ρουσφετολογικό προεκλογικό του παιχνίδι.
Δίχως πολιτικά επιχειρήματα και με ολοφάνερους ανήθικους τρόπους, στηρίζει όλο τον προεκλογικό του αγώνα, στο όργιο στρατολόγησης ανυποψίαστων, αθώων πολιτών, που θυμίζει εποχές «Μαυρογιαλούρου» του Ελληνικού κινηματογράφου.
Οι Δημότες του Αμυνταίου την περασμένη Κυριακή την κωμωδία που έπαιξε, την έκαναν τραγωδία για τον ίδιο.
Το χαστούκι είναι ηχηρό!
Αλλά αντί να συνετιστεί συνεχίζει να μετέρχεται άθλιες μεθόδους.
Σήμερα κιόλας με την αριθμ. 541/2014 απόφασή του ανακλήθηκε ο υπάλληλος του Δήμου, που εδρεύει στο Νυμφαίο, κ. Γιώργος Μπουτάρης και να αναλάβει καθήκοντα στο Αμύνταιο. Εφεξής το Γραφείο του Δήμου στο Νυμφαίο θα ανοίγει κάθε 1η του μήνα και την 3η Πέμπτη κάθε μήνα.
«Έργα και Ημέρες» του απερχόμενου Δημάρχου.
Δεν είναι ισχυρός. Είναι παντελώς ανίσχυρος.
Όμως του καθενός έρχεται η ώρα. ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Έτσι ήρθε η ώρα για τον απερχόμενο Δήμαρχο, που προσπαθεί την ώρα του πολιτικού του τέλους, να παρουσιάσει τα ανύπαρκτα έργα του σαν όνειρα των πολιτών.
Όνειρα απατηλά που για τον απερχόμενο Δήμαρχο την Κυριακή 25 Μαΐου θα γίνουν εφιάλτης.

Για το συνδυασμό:
“ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ”
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αμυνταίου

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου