1:39 μ.μ.

ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ - Ο Μάκης Ιωσηφίδης απαντά

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Απάντηση Ιωσηφίδη στη καταγγελία  της απουσίας του από το δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου










Με ένα μήνυμα γεμάτο ειρωνεία και κακοψυχιά, ο κ. Θεοδωρίδης κατηγορεί τον Μάκη Ιωσηφίδη και τα στελέχη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ για ευτελισμό του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω της αναβολής της χθεσινής συνεδρίασης. 

Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι ο Μάκης Ιωσηφίδης έπρεπε εκτάκτως να μεταβεί στην Αθήνα και για το λόγο αυτό δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θυμίζουμε όμως ότι στις 22 Μαΐου ο κ. Θεοδωρίδης και τα στελέχη της παράταξής του συντεταγμένα και σκόπιμα δεν παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παράταση της προθεσμίας υλοποίησης έργου ΕΣΠΑ. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον μονίμως αποχωρόντα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεοδωρίδη, όποτε τα θέματα δεν τον συνέφεραν. 

Είναι σίγουρο ότι από την πλευρά μας δεν υπάρχει θέμα ευτελισμού του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντιθέτως, ο κ. Θεοδωρίδης εδώ και χρόνια ευτελίζει το θεσμό…

Το ιδιαίτερα ανησυχητικό φαινόμενο είναι ότι ο κ. Θεοδωρίδης, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, επιμένει με ύβρεις και αστήρικτες κατηγορίες που εκφράζονται με ειρωνικό τρόπο, να αποδεικνύει ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος γεμάτος μίσος.

Όχι κ. Θεοδωρίδη δεν χρειαζόμαστε ψυχαναλυτή! Ίσως να τον χρειάζονται όσοι έχουν εμμονή με την εξουσία και μετέρχονται κάθε μέσο για να την αποκτήσουν υφαρπάζοντας τη ψήφο.
Παρ’ όλα αυτά ευχόμαστε να ξεπεράσετε αυτό το κακό και επιθετικό ύφος και να είστε Δήμαρχος ΟΛΩΝ των Δημοτών του Αμυνταίου. Το έχει ανάγκη ο τόπος.

Επίσης, ευχόμαστε να είστε υγιής και δυνατός για να μπορέσετε να συνεχίσετε το τεράστιο έργο των 70 εκατομμυρίων ευρώ στο ΕΣΠΑ και των 60 εκατομμυρίων ευρώ στις τηλεθερμάνσεις με βιομάζα που σας αφήνουμε.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου