O Χρήστος Δέδες είναι  ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στη κατασκευή και εμπορία επίπλων. Αυτοδημιούργητος, αγωνίστηκε επαγγελματικά 35 χρόνια στον τόπο του δοκίμασε και  δοκιμάστηκε στη παραγωγή στη διοίκηση και στο εμπόριο.                                                       
 Διακρίνεται για την αγωνιστική του δράση στον κλάδο των εμπόρων – βιοτεχνών ως μέλος του Επιμελητηρίου και εκλέγεται συνεχώς επί πολλά χρόνια. Αναπτύσσει δυναμικές θέσεις με διάλογο και ισχυρό αντίλογο.                                                                                                       
Συμμετέχει πάντα στα κοινά, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου και αναζητά με ρεαλιστικές προτάσεις διεξόδους και λύσεις.                                                                                           

Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παντελή Αργυριάδη +ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Τολμείστε! Τολμείστε να κάνετε ένα βήμα.  Αλλάξτε νοοτροπία στον τρόπο που ψηφίζετε! Μη χαρίζετε τη ψήφο σας σε κοινωνικές υποχρεώσεις! Χαρίστε τους σοκολατάκια!
Χρήστος Δέδες

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Τι σημαίνει για εσάς «αγώνας για τα κοινά»;                                                                                                    Μία διαρκής αναζήτηση για την εξεύρεση ριζοσπαστικών λύσεων για τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα του τόπου μας;
Βρίσκετε λύσεις ή τις αναζητάτε ακόμα;                                                                                                   Πάντα βρίσκονται λύσεις, αλλά δεν εφαρμόζονται. Και όσο πιο ριζοσπαστικές είναι οι λύσεις τόσο πιο δύσκολη είναι η εφαρμογή τους. Δυστυχώς στον τόπο μας μάθαμε να ακολουθούμε μονόδρομους. Επαναπαυόμαστε στη διάγνωση των προβλημάτων και περιμένουμε να εισακουστούν οι…προσευχές μας!
Τι σας κάνει να ελπίζετε για το αντίθετο;                                                                                                          Η συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα κοινά, αποτελεί ενθαρρυντικό γεγονός. Χρειαζόμαστε νέα μυαλά για να ανανεωθούμε και να ξεπεράσουμε τις παλιές κακές μας νοοτροπίες.  Δεν φοβάμαι να τους ακολουθήσω,  όπως δεν φοβούνται και  οι νέοι να μοιραστούν την εμπειρία μου! Αυτό το μίγμα, φρεσκάδα και εμπειρία, θέλω και τολμώ να το δοκιμάσω!
Τι σημαίνει για εσάς ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;                                                                                                      Συσσωρευμένη εμπειρία.  
Σε τι διαφέρει η +δημιουργία από τη δημιουργία;                                                                                          Είναι το μίγμα που σας έλεγα. Εμπειρία ζωής και εμπειρία γνώσης που δημιουργούν μία νέα πρόταση ζωής για το τόπο μας.
Γιατί επιλέξατε τον συνδυασμό του Παντελή Αργυριάδη;                                                                                                Ο Παντελής Αργυριάδης έχει λόγο. Μιλάει με σύγχρονους όρους για η καθημερινότητα και το μέλλον μας. Δίνει διέξοδο  στις ανησυχίες μου. Μου δίνει τη δυνατότητα και τη προοπτική να εκφραστώ και να δημιουργήσω και να αγωνιστώ ποιοτικά και χωρίς περιορισμούς. Ο συνδυασμός μας, πιστεύω πως είναι μία ευκαιρία να ξεκολλήσουμε από αυτές τις πεπατημένες που μας κρατάνε κολλημένους. Έστω και να δοκιμάσουμε.
Είναι ώριμη η κοινωνία της Φλώρινας για αλλαγές;                                                                                                     Το βόλεμα, ήταν και είναι η καταστροφή της κοινωνίας μας.  Δεν ήταν διέξοδος, ήταν αδιέξοδο. Από το σημείο αυτό ξεκινάει η ωριμότητά μας σαν κοινωνία. Για όσους βέβαια το επιθυμούν και το τολμούν.
Ποιο είναι το μήνυμα σας προς το εκλογικό σώμα της Φλώρινας;                                                                                  Τολμείστε! Τολμείστε να κάνετε ένα βήμα.  Αλλάξτε νοοτροπία στον τρόπο που ψηφίζετε! Μη χαρίζετε τη ψήφο σας σε κοινωνικές υποχρεώσεις! Χαρίστε τους σοκολατάκια! Ελάτε να τολμήσουμε μαζί ! Δώστε μου την ευκαιρία να εκφράσω τη κοινή μας αγωνία μέσα από  ένα νέο βήμα και να αγωνιστώ για όλους μας!
Nτόρη Κουτουράτσα


 Υ.Γ. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μόνο με την άδεια του υποψηφίου και της εκδότριας Ντόρης Κουτουράτσα.
Η εφημερίδα μας δεν δέχεται σχόλια στις συνεντεύξεις των υποψηφίων για να μάθετε να ακούτε και να διαβάζετε.


 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου