Eίναι νέα παιδιά, νεαροί υποψήφιοι που δοκιμάζουν και δοκιμάζονται στη τοπική αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά! Δεν κάθονται με τα χέρια στη τσέπη, ούτε τριγυρνάνε με φραπεδιά και τσιγαράκι.

Ο Χρήστος Γιαπράκης είναι φιλόλογος,

ο Ηλίας Ταραντζόπουλος Γεωπόνος

και ο Δημήτρης Μίχτης

τελειόφοιτος του ΤΕΙ Ηρακλείου και ελεύθερος επαγγελματίας – στην οικογενειακή επιχείρηση ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

Δεν περιμένουν να αποκατασταθούν με την υποψηφιότητά τους! Αντίθετα ! Θέλουν να αποκαταστήσουν πολλά κακώς κείμενα στο δήμο Φλώρινας με τις επιστημονικές τους γνώσεις. 
 Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι τρείς τους στον συνδυασμό του Στάθη Κωνσταντινίδη ΕΝΟΤΗΤΑ –ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, καταφέρνουν μέσα στα λίγα λεπτά συζήτησης να σε σηκώσουν με τα φτερά της νιότης τους και να σε πάνε σε δρόμους καινούργιους, που μπορεί και να μην τους έχεις σκεφτεί!

Θα ήθελα να τους γνωρίσετε και  να τους δείξετε εμπιστοσύνη. Έτσι κι αλλιώς μόνο τα νέα παιδιά μπορούν να χαράξουν τον δρόμο του μέλλοντος! Ας τους αφήσουμε να μας ανοίξουν νέους δρόμους!  

Γιατί κατεβαίνετε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι;

ΧΡΗΣΤΟΣ: Έχω συνειδητοποιήσει από νωρίς τα προβλήματα του τόπου και με αφορούν όπως θα πρέπει να αφορούν όλους μας. Θεωρώ πως είναι χρέος πρώτα προς τον εαυτό μου να ενεργοποιηθώ.

ΗΛΙΑΣ : Ο καλύτερος τρόπος να αλλάξεις τα πράγματα είναι να συμμετέχεις ενεργά στη διαδικασία των αλλαγών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Έζησα στην Αθήνα και σπούδασα στη Κρήτη. Δεν μου αρέσει ο τόπος μας να υπολείπεται σε δράσεις και δημιουργία. Σκέφτηκα πως έχω να προσφέρω πολλά .

Τι θέλετε να αλλάξετε και τι μπορείτε να προσφέρετε;

ΗΛΙΑΣ: Έχω κάνει ήδη δύο προτάσεις που θεωρώ εφικτές  στον συνδυασμό μας και θα χαρώ να συμβάλλω στην υλοποίησή τους.                                                                                     
1.ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ( δειγματοληπτική ) των αγροτεμαχίων που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Φλώρινας με σκοπό την αναζήτηση ΝΕΩΝ και πιο ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΩΝ καλλιεργειών.
2.Δημιουργία επισκέψιμου ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ με φυτά και δένδρα της περιοχής(χώρος υπάρχει στο Ζωολογικό κήπο): α)Θα βοηθήσει στην επαφή των δημοτών με τη φύση , ειδικά των παιδιών( σχολικές εκδρομές με ξενάγηση ) β)Θα αποτελέσει τουριστικό προορισμό για τη ΦΛΩΡΙΝΑ..

ΧΡΗΣΤΟΣ +ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Εμείς οι δυό επιλέγουμε ενότητα και συνεργασία μεταξύ μας και είμαστε πρόθυμοι να δημιουργήσουμε ένα ιστορικό αρχείο της Φλώρινας , συμβάλλοντας με τις γνώσεις μας . Επιστρατεύω τις γνώσεις μου ως φιλόλογος να καταγράψω στοιχεία, να δημιουργήσω φωτογραφικό αρχείο και με τη βοήθεια του Δημήτρη που κατέχει τη πληροφορική να επεξεργαστούμε όλα τα στοιχεία που θα συγκεντρώσουμε. 

Γιατί επιλέγετε ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Ο συνδυασμός μας είναι καθαρός και αξιόπιστος.  Απευθύνεται σε όλους τους Φλωρινιώτες , έχει αυτιά για να ακούσει τις ιδέες και τα όνειρα των νέων ανθρώπων.

ΗΛΙΑΣ :Η προϋπόθεση για τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό, ήταν η ΕΝΟΤΗΤΑ και η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Φτάνουν π ιά οι αποκλεισμοί και η  επιλεκτική μεταχείριση!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Για να μου δοθεί η ευκαιρία να συμβάλλω στην ανατροπή της νοοτροπίας που κρατάει τις πόρτες κλειστές για τους δημότες της Φλώρινας!

 ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ!

ΗΛΙΑΣ: Να μπορέσω να πώ κάτι στον Φλωρινιώτη και να μη συμπληρώσω απλά ένα ψηφοδέλτιο !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Να κοιτάξουμε όλοι οι Φλωρινιώτες στην ανατολή! Να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να πιάσουμε δουλειά!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Να μη χρειαστεί να γυρίσουμε πίσω, παρά μόνο για να φυλλομετρήσουμε το ιστορικό αρχείο της Φλώρινας!
Ντόρη Κουτουράτσα 15-5-2014

Υ.Γ. Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με την άδεια των υποψηφίων και της εκδότριας Ντόρη Κουτουράτσα

Τα σχόλιά σας δεν είναι δεκτά για να μάθετε να ακούτε και να διαβάζετε!

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου