ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΝΟΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Άλωστε ο Βοσκόπουλος το δήλωσε ξεκάθαρα στην "συνέντευξη" που έδωσε στον Μπ. Τριανταφυλλίδη: "Δεν θα αλλάξω τίποτα".


Οι τελευταίες προσλήψεις "για τις ανάγκες της πρυρασφάλειας" περιλαμβάνουν κολητούς, αποτυχόντες να εκλεγούν υποψηφίους του Βοσκόπουλου και φυσικά τον γνωστό " αμερόληπτο" δημοσιογράφο:
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/Ω7ΛΓΩΗΙ-Ν40/document
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/ΩΝΣΟΩΗΙ-Σ6Τ/document


Βλέπουμε μεταξύ άλλων τους υποψηφίους για την δημοτική κοινότητα Φλώρινας Τσούλη Σωτήριο και Τσάια Νικολέτα, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Μιχούλη Αικατερίνη και Πέιο Αντώνιο, συγγενείς υποψηφίων (με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον αδελφό του νυν αντιδημάρχου Μαβίδη) και φυσικά τον πλέον κολητό δημοσιογράφο Σπύρο Ηλιάδη!!!


Το ανωτέρω δημοσίευμα είναι σχόλιο αναγνώστη. Ξύπνησαν οι σκλάβοι κύριε Βσκόπουλε! 

12 comments :

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ανώτερος ο δήμαρχος. Χωρις ειρωνία. Πολλοί απο αυτούς τον έβριζαν με χιλια δυο επίθετα και τους τακτοποιησε...Του τα έσερναν κανονικά και δημόσια...Αλλά είπαμε ειναι γλυκό το ρημάδι..

Ανώνυμος είπε...

Εμ πως!
Τους ψηφοφόρους του Στάθη θα βάζανε;

Ανώνυμος είπε...

Τρεμω στην ιδεα να πιασουμε φωτια. Ντροπη!

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ''ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ'' ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ (ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ''ΓΥΡΙΖΕΙ'' ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ!),ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΤΩΡΑ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ...ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ(ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΥΝ) ''ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ''!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος. Απόσπασμα από τις δηλώσεις του στις 6 Ιουνίου 2014 στον Παρατηρητή:

Στη νέα του θητεία ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Βοσκόπουλος θεωρεί ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. «ΕΡΩΤΗΣΗ: αυτή η μικρή σας διαφορά με τον κ. Κωνσταντινίδη θα σας οδηγήσει στο να αλλάξετε κάποια πράγματα στο Δήμο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι. Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξουμε. Εμάς μας ψήφισε ο λαός επειδή είμαστε αυτοί που ήμασταν. Επειδή λειτουργήσαμε όπως λειτουργήσαμε.
Άρα μας επιβράβευσε για την θητεία μας στα 3,5 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου.
Αυτό που θα κάνουμε είναι να βελτιωθούμε προς το καλύτερο σε όσα μας υποδείξουν οι δημότες μας.
Θα συζητήσουμε με τους δημότες μας στην πόλη και τα χωριά, για να δούμε τι ακριβώς επιθυμούν και θα βελτιωθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι άλλο».

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ! ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έπρεπε να ρωτήσει εσάς πρώτα... ποιους να βάλει!!
Α, ρε κούνια που σας κούναγε.. καψαλισμένοι..

Φλωρινιώτικο Ταβλαδιαστο είπε...

καλά βρε Ντόρις στα ...ψίχουλα έμεινεΣ ;;;;;;;; στα δίμηνα ;; Αυτό δεν είναι τίποτα! Στο παρασκήνιο να δείς τι βαλίτσες αλλάζουν! άριστες σχέσεις με ΤΕΡΝΑ ( αν σου λέει "κάτι"¨) όσο για τον υποβολέα πόντιο δημοσιογράφο -τον Βοσκόπουλο τον παίζει σαν μικρό παιδάκι για να προωθήσει άλλο τον πόντιο βαψομαλλιά δάσκαλο στην θέση του Στάθη...ο Στάθης πνίγει τον καημό του στο νέο πάρκο με τα φιλαράκια Μάλιστα ....Οπου σταθεί ο βοσκόπουλος και όπου καθήσει αγγαζε με το παλιό του ταίρι τον βαψομαλλιά και τον δημοσιογράφο ...Τρίο μπελκάντε , παλιά συνταγή μόνο που η μυζήθρα ξύνισε πάλιωσε τους πήραν είδηση όλοι σχεδόν όλοι ....Ντόρις η βαλίτσα χωράει πολλά παλέτ σε μελαχρινή αποχρωση...όσο για τα δίμηνα αυτά το ξέρεις είναι προεκλογικές δεσμεύσεις πουν τώρα ( με ψίχουλα ) εξαργυρώνοντε για να μην μιλάνε μιλήσουν πολλοί που προσμέναν εξαργύρωση της ψήφου ...Μόνος χαμένος στο όλο παιχνίδι είναι εκείνος ο Ηλιάδης ο άπελθών αντιπεριφερειάρχης..Το τι τάβλι παίζουν στην πλάτη του δεν περιγράφετε....Ισως το γνωρίζει και ο ίδιος και από που το διαπιστώνει κανείς.... μα φυσικά ο συνεπίθετος του είναι το τσιράκι εκείνου που "βάζει και βγάζει" τα πούλια σε διάφορα πόστα στο..φλωρινιώτικο τάβλακωτό..... Κανα 8μηνο κανα 2μηνο αίντε και κανένα πλουσιοπάροχο πανηγύρι για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του ανυποψίαστου κοσμάκη κι αυτοί να αλλάζουν πουκάμισα κουστουμια βαλίτσες και καρνταρόμπες να πιάνουν πρώτες θέσεις πάντα υπο την καθοδήγηση της ποντιακής κομπανίας ..Δυστυχώς .έτσι παιζεται το φλωρινιώτικο ταβλακωτο...

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον βοσκοπουλο που εβαλε τα παιδια στα διμηνα

Ανώνυμος είπε...

Ντόρις εκτίθεστε με τέτοια άρθρα. Έτσι κι αλλιώς κάποιοι θα έμπαιναν στα δίμηνα και έχει το δικαίωμα να βάλει όποιους θέλει..

Ντόρη Κουτουράτσα - Εφημερίδα κρουά- κρουά "το κράξιμο" είπε...

6.30 κανένας δεν του στερεί το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Άλλωστε είναι και "αναγνωρισμένο" το δικαίωμά του. Όπως και κανένας δεν μπορεί να στερήσει από κανέναν και τη κριτική για τις πράξεις και για τις δράσεις του κ. δημάρχου μας αλλά και κάθε δημόσιου προσώπου, ειδικά στα κριτήρια πρόσληψης.

Ανώνυμος είπε...

ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΩΝΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΚΑΡΕΤΣΟΥ ΜΗΜΗ ,,,,,ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΩΚΤΑΜΗΝΑ,,,,ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ,,,ΑΚΩΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ,,,,ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΧΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΡΥΦΩΝΑ ΤΕΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,,,,,ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,,,,,,,,,ΑΛΛΑ ΞΕΡΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ,,,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΩΡΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΦΑΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕ,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ 1.48?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΜERCEDES ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ι.Χ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ!ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,''ΚΑΒΑΛΩΝΤΑΣ''ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ) ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ!!

Δημοσίευση σχολίου